Daca faci reducere, iti dau inapoi si cloncul !



Moderator: dutustoica
.....................................................ionpescarul wrote:Cu ani in urma , foloseam recipiente cu gel ,le bagam in congelator ,apoi in lada frigorifica ,printre mincare ,acum le-am inlocuit cu peturi pline cu apa (tinute la congelator ,3,4 zile ) folosesc 2 lazi frigorifice mari ,dar mai indicat ar fi 3 lazi frigorifice pentru o familie ( pentru o iesire de 3 zile) (pentru o racire buna pentru 3 zile , spatiul in lada trebuie sa fie ocupat cam jumatate cu peturi congelate ,nu e problema ,apa rece se va bea (puteti folosi si peturi pline cu bere sau suc ) peturile de 5 litri ,se dezgheata mai greu . Dupa 3 zile (daca nu ai umblat la lada respectiva ) inca sint beton.E o mare chestie ca dupa 3 zile de arsita sa pui petul cu apa sau bere , la dezghetat (pentru ca nu poti bea ) Lazile tinute la umbra ,invelite cu craci , sau cel mai bine la groapa acoperita. Cel mai bine , ziua si lada (continutul unei lazi consumat intr-o zi ) ,asa nu le veti deschide pe toate 3 zi de zi..
Asa veti pastra aerul rece mai mult timp in lada.
In felul asta recuperati spatiul ocupat de recipientele cu gel (sau alte recipiente )
O lada se tine pe post de congelator, in ea tin numai sticlele ingetate si carnea/mancarea inghetata iar in alta pe post de frigider (cateva inghetate + mancarea mai dezghetata). In timp se dezgheata sticlele din frigider si pot fi consumate, astfel in locul lor se pun altele din congelator. Cine a mers cu mine stie !ionpescarul wrote:Cu ani in urma , foloseam recipiente cu gel ,le bagam in congelator ,apoi in lada frigorifica ,printre mincare ,acum le-am inlocuit cu peturi pline cu apa (tinute la congelator ,3,4 zile ) folosesc 2 lazi frigorifice mari ,dar mai indicat ar fi 3 lazi frigorifice pentru o familie ( pentru o iesire de 3 zile) (pentru o racire buna pentru 3 zile , spatiul in lada trebuie sa fie ocupat cam jumatate cu peturi congelate ,nu e problema ,apa rece se va bea (puteti folosi si peturi pline cu bere sau suc ) peturile de 5 litri ,se dezgheata mai greu . Dupa 3 zile (daca nu ai umblat la lada respectiva ) inca sint beton.E o mare chestie ca dupa 3 zile de arsita sa pui petul cu apa sau bere , la dezghetat (pentru ca nu poti bea ) Lazile tinute la umbra ,invelite cu craci , sau cel mai bine la groapa acoperita. Cel mai bine , ziua si lada (continutul unei lazi consumat intr-o zi ) ,asa nu le veti deschide pe toate 3 zi de zi..
Asa veti pastra aerul rece mai mult timp in lada.
In felul asta recuperati spatiul ocupat de recipientele cu gel (sau alte recipiente )
Raspuns corect !fanelulu wrote:si eu prefer iesirile scurte de 4-5 zile, cu bagaj minim. In a 3-a zi insa, un sprit sau o bere aburita ar fi nepretuite. Pt toate celelalte exista Mastercard