Ne pregatim de Mila 23 ?
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
- Pacapescarul
- Moderator
Re: Ne pregatim de Mila 23 ?
Vin si eu in seria 2. Musai sa ajung zilele astea pe la sediu sa-mi depun actele.
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
mail: pacapescarul@yahoo.com
Confirmam si noi (Petre si Mircea) pt noua perioada (seria 2) ....abia asteptam 

confirm si eu in seria 1.
din pacate, Adi Constantin nu mai poate sa isi modifice concediul.
in aceste conditii, ma vad nevoit sa intreb daca cineva nu are nevoie de pasager, contribuitor la cheltuieli, desigur.
din pacate, Adi Constantin nu mai poate sa isi modifice concediul.
in aceste conditii, ma vad nevoit sa intreb daca cineva nu are nevoie de pasager, contribuitor la cheltuieli, desigur.
Za dacs cam from za tracs!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Mikcutule, Arlan tocmai intreaba ceva mai sus (pe pagina anterioara) daca se ofera cineva sa-i tina de urat ca e singur in masina. Uite cum le potriveste D-D pe toate! Asta la dus, iar la intors ne gospodarim noi cumva, ca Arlan ramane si seria a II-a.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
A aparut pe site-ul ANPA ; 15 apriliefish bone wrote:Ce se mai aude cu prohibitia?
Sfarsit de prohibitie la stiuca, 25 martie.
http://www.anpa.ro/images/stories/docum ... 202012.PDF
Ma tot gandesc cum vin si eu, asa ca pana ma hotarasc, va anunt ca vin cu amandoaua seriile, ca prietenul Arlan.
..asa prietene, ca Rapidisti, daca nu-i putem pacalii, ne dam nehotarati macar sa-i zapacim!!!Lorelai wrote:Ma tot gandesc cum vin si eu, asa ca pana ma hotarasc, va anunt ca vin cu amandoaua seriile, ca prietenul Arlan.

cat despre baboi , vorba aia da sub pod " PA EI, PA MAMA LOR "

"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
In 25 martie se incheie prohibitia la stiuca .
"In perioada 15 aprilie-13 iunie inclusiv, pescuitul stiucii se poate efectua numai cu folosirea echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural."
Asta inseamna clar C&R, si fara momeala vie!!!
"In perioada 15 aprilie-13 iunie inclusiv, pescuitul stiucii se poate efectua numai cu folosirea echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv si a momelilor artificiale, cu eliberarea in mediul acvatic natural."
Asta inseamna clar C&R, si fara momeala vie!!!
-
Buna seara domnilor,
Astazi am tot bintuit pe Dunarea veche,am fost si pe can. ingust la Crisan,tot deageaba,inca nu a inceput crapul.
Seara am dat vre-o 2 ore la salau si avat,la confluenta Dunarii cu can. Eracle,am prins un avat cam de 1,5 -2 kg si doi bibani cit palma,deocamdata nu a inceput migratia.
A fost totusi o zi frumoasa de primavara.
Astazi am tot bintuit pe Dunarea veche,am fost si pe can. ingust la Crisan,tot deageaba,inca nu a inceput crapul.
Seara am dat vre-o 2 ore la salau si avat,la confluenta Dunarii cu can. Eracle,am prins un avat cam de 1,5 -2 kg si doi bibani cit palma,deocamdata nu a inceput migratia.
forgo dorin wrote:Buna seara domnilor,
Vine, vine primavaraaa!
Incepe sa se miste .. maine poimaine incepe si salaul, apoi stiuca (si tine macar pana in 5 Aprilie

Din Prahova sau zone apropiate nu mai vine nimeni, sa ne unim cu transportul??
- laurentiu_sonia
Noi nu mai putem veni in nici una dintre serii. Probabil ca dupa Paste vom cere gazduirea lui Dorin pentru cateva zile, ce daca incepe prohibitia? Ce nu s-amai vazut caras prins la Mepps 3 sau crap la oscilantalaurentiu_sonia wrote:Vreau sa merg si eu la Mila23 in seria II (29/03 - 03/04) impreuna cu taica-meu (tot Laurentiu Sonia).

Sa auzim de bine!
Aia e....laurentiu_sonia wrote:ce daca incepe prohibitia? Ce nu s-amai vazut caras prins la Mepps 3 sau crap la oscilanta
Dar ma rog, putina pudoare...
In rest, sa te vad vreodata pe vreun forum cum iti manifesti indignarea la ce fac altii !
Daca a fost doar o gluma, imi cer de pe acum scuze. Daca nu, ramane cum am vorbit !Lorelai wrote:In rest, sa te vad vreodata pe vreun forum cum iti manifesti indignarea la ce fac altii !
Stie cineva ce documente/ informatii iti trebuie cand platesti taxa de barca pt ARBDD? Multumesc.
Teoretic se spune ca trebuie sa ai copii dupa actele ambarcatiunii.manu wrote:Stie cineva ce documente/ informatii iti trebuie cand platesti taxa de barca pt ARBDD? Multumesc.
Din experienta proprie din ultimii doi ani, nu a fost necesar decat completarea unui formular, care poate fi descarcat de pe ste-ul ARBDD si plata taxei de 100 ron pe an.Dar actele barcii tot trebuie sa le ai la tine, in original, in ideea unui eventual control.
Da copie legalizata ce are, ... sughitaLorelai wrote:Dar actele barcii tot trebuie sa le ai la tine, in original, in ideea unui eventual control.

NEVER STOP LEARNING, NEVER STOP IMPROVING,
AND NEVER, EVER STOP FISHING.
MotorGuide
AND NEVER, EVER STOP FISHING.
MotorGuide
E echivalent cu originalul, nu ?DRM wrote:Da copie legalizata ce are, ... sughita
Ideea e sa ai concediu cat mai placut, ca de obicei nu ei sughita !

Ei la servici, tu la distractie
- laurentiu_sonia
Lorelai wrote:Daca a fost doar o gluma, imi cer de pe acum scuze. Daca nu, ramane cum am vorbit !Lorelai wrote:In rest, sa te vad vreodata pe vreun forum cum iti manifesti indignarea la ce fac altii !
Bineinteles ca a fost doar o gluma, nu suntem "traistari". Daca vreau peste iau de la Auchan (costa mai putin decat cel prins in Delta + motorina pana acolo).
Iar daca vrea neaparat sa traga "pasnicii" la oscilante atunci facem C&R musai.

Sa auzim de bine!