steaua - twente enschede, pe o bere
Moderator: dutustoica
-
Dumitrescu Iancu
Re: steaua - twente enschede, pe o bere
Offf, ce m-o fi apucat sa promit eu una-alta...
Da` acu` , asta e...
(
)
Asa e Nene Iancule.
Hai sa ne mai bagam la un pronostic pentru meciul din seara asta, tot pe o bere:
U Cluj - Steaua: 1-3
Hai sa ne mai bagam la un pronostic pentru meciul din seara asta, tot pe o bere:
U Cluj - Steaua: 1-3
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
-
Dumitrescu Iancu
fish bone wrote: U Cluj - Steaua: 1-3
-
Dumitrescu Iancu
Da`, parca tot as bea o bere, ca inca nu-i tarziu, e inca 0-0... asadar U Cluj- ssssst....eaua 1-0Dumitrescu Iancu wrote:fish bone wrote: U Cluj - Steaua: 1-3![]()
![]()
![]()
Buna gluma
![]()
![]()
![]()
-
Dumitrescu Iancu
Hm, am fost cam darnic...Deja vreo doi jucatori s-au rupt singuri-singurei...Cum de la cine, ce, nu stiti ?
-
Dumitrescu Iancu
Mda, ma duc sa-mi iau berea din frigider...0-1...Pentru steaua a marcat Galamaz...Cum adica Galamaz nu mai joaca la steaua? Asta s-o credeti voi!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Pronostic la pauza: U Cluj - Steaua 0-1.
Cine da alte pronosticuri, pe o lada de bere?
Pronostic la final 0-3.
Pronostic la final 0-3.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
-
Dumitrescu Iancu
Bravo, bre! Bine ca dai pronosticul la pauza cand a inceput repriza adoua!Mihai Vinturache wrote:Pronostic la pauza: U Cluj - Steaua 0-1.
Pronostic la final 0-3.
- Mihai Vinturache
- Moderator
Ba, Iancule da' chitibusar te-ai mai facut. Prea cauti nod in papura la toate!!! 
-
Dumitrescu Iancu
Nu la toate..Numa` la una!Mihai Vinturache wrote:Ba, Iancule da' chitibusar te-ai mai facut. Prea cauti nod in papura la toate!!!
-
dutustoica
- Moderator
Mihai, nu-l supara, lasa-l sa scrie, ca zice de Steaua. Nu conteaza ce si cum. Vrei sa schimbe topicul si sa ne spuna cum a castigat, in sfarsit, Rapidul ......la PARIURI?Mihai Vinturache wrote:Ba, Iancule da' chitibusar te-ai mai facut. Prea cauti nod in papura la toate!!!
Nuuuuuuuuuuuu, mai bine asa.
-
Dumitrescu Iancu
Cine? Ce?
- Mihai Vinturache
- Moderator
Am ratat de putin! Am nimerit pronosticul la pauza si daca mai jucau vreo 3 reprize poate il nimeream si pe ala final. 
Pentru 0-3 era nevoie de o valiza mai plina !Mihai Vinturache wrote:Am ratat de putin! Am nimerit pronosticul la pauza si daca mai jucau vreo 3 reprize poate il nimeream si pe ala final.
Am vrut sa-mi fac si eu cinste cu o bere, dar se pare ca nu am loc de Nea Iancu.
Basca ca nu-si respecta promisiunea.
Deschide domne un topic cu rapidul ca mie nu-mi vine sa-l stric p'asta cu Steluta, pomenind ceva de Altii (cu "A" mare, din respect)
Deschide domne un topic cu rapidul ca mie nu-mi vine sa-l stric p'asta cu Steluta, pomenind ceva de Altii (cu "A" mare, din respect)
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
-
Dumitrescu Iancu
Cu acelasi respect personal(fish bone wrote:Am vrut sa-mi fac si eu cinste cu o bere, dar se pare ca nu am loc de Nea Iancu.
Cat despre promisiuni , am o bere de dat lui Lorelai...pe topicul asta nu am mai... atacat...dar voi folosi o aparare agresiva
Dumitrescu Iancu wrote:Cred ca e cazul sa incheiem aici, probabil ca am plictisit destul colegii de forum. Sper ca fiecare dintre noi doi sa fi inteles cate ceva din toata discutia asta...
Nea Iancule, cand ai fost ultima oara pe stadion?
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
-
dutustoica
- Moderator
Liviu, ia-ti gandul, n-ai sa vezi de la baietii astia - care se apara agresiv - decat promisiuni. Cum ii Rapidu', asa-i si stavridu'.Dumitrescu Iancu wrote:Cu acelasi respect personal(fish bone wrote:Am vrut sa-mi fac si eu cinste cu o bere, dar se pare ca nu am loc de Nea Iancu.
Deschide domne un topic cu rapidul ca mie nu-mi vine sa-l stric p'asta cu Steluta, pomenind ceva de Altii (cu "A" mare, din respect)), nu eu am deschis topicul asta... Cat despre suporterii altor echipe, se pare ca sunt mai realisti, cu picioarele pe pamant, ei stiu ca nu tot ce zboara se manaca, si nici nu se lauda ca ar fi prins caii verzi de pe pereti!
Cat despre promisiuni , am o bere de dat lui Lorelai...pe topicul asta nu am mai... atacat...dar voi folosi o aparare agresiva, despre ce promisiune e vorba?
Referitor la "zburatoarele" care nu se mananca, atentie, in zona CFR sunt cam multe
-
Dumitrescu Iancu
16 octombrie 1985, Romania- Irlanda de Nord 0-1( preliminariile CM Mexic '86)....Am jurat atunci ca nu mai calc pe stadion... Si nu am mai calcat...Da` pentru TV nu am jurat nimic...fish bone wrote:![]()
Nea Iancule, cand ai fost ultima oara pe stadion?
-
Dumitrescu Iancu
Aici te contrazic..Si la alea au poftit unii...suporteri...Le "mananca" niste ultrasi cu fulgi cu tot, cand le prind in "colivia" lor...dutustoica wrote:Referitor la "zburatoarele" care nu se mananca, atentie, in zona CFR sunt cam multe![]()
![]()