steaua - twente enschede, pe o bere
Moderator: dutustoica
Re: steaua - twente enschede, pe o bere
Parerea unui om din sistem, didelpro, sper ca multa lume sa inteleaga ce ai spus (nu as vrea sa amintim si de haltere) caci cam asta a fost realitatea.In privinta calificarii echipei Romaniei la campionatul mondial de hochei (sau hockey. eng.) grupa A sunt de acord . Nu pot sa uit un mare antrenor de unde aplecat avalansa ,si ii scriu porecla cu litera mare" Zarzavat" ,cu respect .
Numai bine...
Numai bine...
Prietene, incerc sa respect regulamentul forumului, sa fiu on-topic: adica daca-i topic despre Steaua, apoi pe Steaua o...discutam!
No, ase!
[/quote]
Parca vorbeam de STEAUA? Atunci de ce aducem in discutie si pe altii?
Nu ne legam tot de trecut prin asta? Ce se facea odata, acum 30-40 de ani, nu vad cum influenteaza ceea ce se intampla azi, sau ce relevanta are pentru cat de bine joaca toata lumea.
Pardon, STEAUA, ca despre EA era topic-ul,„nu despre altii”, „despre prezent”, „nu despre trecut”! Sau poate ia STEAUA si azi jucatorii de la „gura” altora, sau poate Valentin joaca sub acoperire, cine stie, poate mai traieste si Nea NIcu,
Iliescu e de vina, domn'e!!!

Parca vorbeam de STEAUA? Atunci de ce aducem in discutie si pe altii?

Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Partea cu fotbalul-manea nu vad ce legatura are cu ce lua STEAUA acum nu stiu cate zeci de ani, asta ca sa fim in acord cu trairea din amintiri criticata la stelisti, cat despre mit, vad ca ramane un etern dar slab si regional mit, ca si incercarile jalnice de a scapa de primele tururi;sunt curios, peste granita, cine a auzit de alt mit in afara de „1986”. De mituri urbane made in ROMANIA doar pentru Romania, suntem satui, macar unii dintre noi!! Faptul ca fotbalul a ajuns asa in ziua de azi se pare ca se trage de la ceea ce facea STEAUA acum „100 de ani”, ce sa zic, foarte tare teoria aceasta, cu astfel de idei, cred ca vom intrece si Somalia sau Bangladesh!!!
Chiar daca jucam pe maidan, tot vom umple orice stadion se va construi vreodata in Romania, in orice oras, fata de toate celelalte echipe si echipa nationala la un loc!! Faptele si filmarile vorbesc, nu carcotasii!!!
Cata vreme orice se face va fi tot timpul balacarit, si nu criticat constructiv si ajutat, nu se va intampla nimic bun!!
In anii de dupa revolutie, multi se bucurau cand se distrugea tot ce se construise inainte, rand pe rand s-au bucurat multi si pentru ce s-a distrus din ceea ce a aparut si dupa, sa vedem cand nu va mai ramane nimic, ce motiv de bucurie vor mai avea!!

Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
-
Mda, se trece deja spre fanatism, ca sa nu-i zic fundamentalism...offf, "suporterii" astia moderni, si cand toti zic ca-i rosie, ei tot albastra o vad...Sau ros-albastra? Ce nu prea inteleg eu, e cum un om care se declara pe aici cu "printipii" solide (si ma opresc aici cu citatul, desi ma mananca varful degetelor) isi poate baga banii proprii si personali in buzunarul lui Becali, la fiecare caricatura de meci...Pe vremuri,"se dadea" plebei paine si circ... acum unii zic bogdaproste si pentru 90 minute de circ prost, da` bine platit...Bine macar ca au arena noua. Dar, ma rog, e treaba fiecaruia, atata timp cat nu incearca sa dea lectii altora...
Si pentru ca tot intreba cineva de legatura intre fotbalul-manea si steaua: e simplu, bre: steaua=fotbal romanesc=manea! (a se vedea diferenta dintre FOTBAL si asa-zisul fotbal condus de "nasul" si "corleone").
Iar cand vorbiti de "rezultatele recente
), amintiti-va si de valizele alea...cu care-si lovea "patronul" adversarii in cap !
Si pentru ca tot intreba cineva de legatura intre fotbalul-manea si steaua: e simplu, bre: steaua=fotbal romanesc=manea! (a se vedea diferenta dintre FOTBAL si asa-zisul fotbal condus de "nasul" si "corleone").
Iar cand vorbiti de "rezultatele recente

Domnu Iancu,
Sunteti tare domne' in toate afirmatiile din topic.
Dar off....topic.
Dupa ce-i da si Laloi berea lui Lorelai inchideti topicul si deschideti altele. De exemplu: Ce marca era sampania ceruta de arbitri lui Borcea? Cu cat vinde Copos fisticul? etc
Vad ca si aici va folositi de titlul topicului "steaua - twente enschede, pe o bere", adica tot de Steaua ca sa va promovati diversele cluburi ai caror fani sunteti.
Bai nene, cuvantul suporter vine de la "a suporta" pentru multi dintre noi, in general pentru suporterii echipelor din Romania.
Se pare ca unii dintre noi "nu mai suporta" si rabuvnesc pe aici...
Mai mergeti si voi pe stadioane, la teatru....
Sunteti tare domne' in toate afirmatiile din topic.
Dar off....topic.
Dupa ce-i da si Laloi berea lui Lorelai inchideti topicul si deschideti altele. De exemplu: Ce marca era sampania ceruta de arbitri lui Borcea? Cu cat vinde Copos fisticul? etc
Vad ca si aici va folositi de titlul topicului "steaua - twente enschede, pe o bere", adica tot de Steaua ca sa va promovati diversele cluburi ai caror fani sunteti.
Bai nene, cuvantul suporter vine de la "a suporta" pentru multi dintre noi, in general pentru suporterii echipelor din Romania.
Se pare ca unii dintre noi "nu mai suporta" si rabuvnesc pe aici...
Mai mergeti si voi pe stadioane, la teatru....
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
Ei, cum ar fi acu sa deschid un topic cu Sportul Studentesc?
Eu cu ei tin, e drept, de mic, cand jucau pe Republica (parca asa se chema, ala daramat pt Casa Poporului), si traversam strada si mergeam la stadion... Sau cand erau cuplaje pe 23 August, de tin minte ca daca aveai ghinionul sa stai sub vreun reflector ti se pisau aia in cap care erau catarati pe el
Ce ii mai ciomagea Sportu si pe Steaua, si pe Dinamo...Cat despre bere, eu o dau, mi-am facut mea culpa, dar astept una si de la toti stelistii de pe aici daca bate Sportu in meci direct? 

-
Gata, Liviu, daca adevarul te deranjeaza si pe tine, ma opresc ! Desi eu am vorbit numai de steaua (ahh, iar am scris cu litera mica
), nu am laudat pe nimeni, ca nici nu am pe cine lauda...Daca vreti, inchid si topicul..
Din cauza de lipsa la cafenea, si eu sunt inca dator la Lorelai...

Din cauza de lipsa la cafenea, si eu sunt inca dator la Lorelai...

Laloi,
Sa inteleg ca daca bate Steaua pe Sportul toti stelistii primesc o bere de la tine...
Nu cred..
Vezi Laloi, asta e problema: toata lumea vrea ceva de la Steaua..
Sa inteleg ca daca bate Steaua pe Sportul toti stelistii primesc o bere de la tine...
Nu cred..
Vezi Laloi, asta e problema: toata lumea vrea ceva de la Steaua..
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
-
...sau seara, pe la Universitate...fish bone wrote: ...Mai mergeti si voi pe stadioane, la teatru....

Un dinamovist intra intr-o librarie, se duce la bibliotecara, si-o-ntreaba:
- Nu va suparati, aveti cartea despre Dinamo in Champions League?
Bibliotecara:
- Da, o gasiti pe rafturile cu basme.
..... eu sunt rapidist
... se poate adapta!!!!
- Nu va suparati, aveti cartea despre Dinamo in Champions League?
Bibliotecara:
- Da, o gasiti pe rafturile cu basme.
..... eu sunt rapidist

"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
- Mihai Vinturache
- Moderator
Chiar asa, Twente a plecat de mult din Romania. A luat cam tot ce putea de pe aici, dar asta e!
Hai sa inchidem topicul, ca ma pacalesc de fiecare data. Mereu am impresia ca s-a decis rejucarea meciurilor!
Deschideti alte topicuri despre fotbal, sa vorbim si de alte echipe.
Sau despre MESI!
Da asta deja cred ca nu mai e fotbal!
Hai sa inchidem topicul, ca ma pacalesc de fiecare data. Mereu am impresia ca s-a decis rejucarea meciurilor!
Sau despre MESI!

Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Nu Liviu, pastram proportiile galeriei, o bere pt galeria Sportului daca castiga (pana acu doar eu...), o bere pt galeria Stelei (pt toti prezenti) daca castiga 

Nene Iancule...
Nu ma deranjeaza adevarul....doar ca e trist rau....
Ma refer aici la tot ce inseamna fotbal in Romania
Nu prea avem valori si asta ne costa cam mult, culmea..
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
-
Amin!fish bone wrote:Nene Iancule...
De ce sa inchidem topicul ? Ne distram foarte bine cu acesti adevarati "comici vestiti ai gazonului". Dodel, Costea brothers, Tatarusanu (zis Picioare Rare), Tatu-ratatu, Gardos Sfarma-Oase, orătăniile olteneşti Prăpăliţă şi Dandanae...iar peste toti, in rolul lui Mack Sennett... Jiji becali, eurociobanul din Pipera.Mihai Vinturache wrote:Chiar asa, Twente a plecat de mult din Romania. A luat cam tot ce putea de pe aici, dar asta e!
Sau despre MESI!Da asta deja cred ca nu mai e fotbal!
Bai, ce trupa de hazlii !

Imi cer scuze ca dezamagesc, dar de foarte multi ani n-am mai fost pe stadion la un meci din campionatul intern(pentru faptul ca tin cu STEAUA, dupa cum am mai zis, chiar cu doza de subiectivitate de rigoare, nu inseamna ca sunt mandru de orice are legatura cu clubul, sau cu jocul echipei, dar asta nu inseamna ca altii sunt ca lacrima, si avem un singur „ghimpe”, STEAUA!!Dumitrescu Iancu wrote:Mda, se trece deja spre fanatism, ca sa nu-i zic fundamentalism...offf, "suporterii" astia moderni, si cand toti zic ca-i rosie, ei tot albastra o vad...Sau ros-albastra? Ce nu prea inteleg eu, e cum un om care se declara pe aici cu "printipii" solide (si ma opresc aici cu citatul, desi ma mananca varful degetelor) isi poate baga banii proprii si personali in buzunarul lui Becali, la fiecare caricatura de meci...Pe vremuri,"se dadea" plebei paine si circ... acum unii zic bogdaproste si pentru 90 minute de circ prost, da` bine platit...Bine macar ca au arena noua. Dar, ma rog, e treaba fiecaruia, atata timp cat nu incearca sa dea lectii altora...
Iar cand vorbiti de "rezultatele recente![]()
![]()
![]()
), amintiti-va si de valizele alea...cu care-si lovea "patronul" adversarii in cap !

Imi cer din nou iertare ca am bagat(sau nu, de fapt am vrut sa-mi platesc intrarea, dar un prieten care m-a invitat a refuzat sa primeasca banii, ba chiar m-a asteptat peste 45 de minute in aglomeratia de langa stadion, impreuna cu alti 3 prieteni, mai rar vezi asa ceva, stiind motivele intarzierii mele si intelegandu-le, se pare) cativa lei in buzunarul lui nea Gigi, era mai bine sa cotizez, ca unii dintre noi, probabil, la „militieni” sau „vanzatori de butelii”, sau ...ma abtin, sa nu deranjez prin mentionarea singurei calitati a ilustrului domn Badea N., ca dansii ii pastreaza pentru zile grele, dar nea Gigi ii arunca pe apa sambetei. Cat despre nea Gigi, chiar daca ramane valabila prima paranteza din postarea mea anterioara, are totusi un merit, chiar daca face parada media, este singurul care a mai ajuns, din cand in cand, la cei care aveau nevoie de un ajutor, cand putea sa stea in banca lui, cum fac cei care stiu doar sa comenteze despre ce fac altii, cei care detin, se pare, adevarul(aproape) absolut, cei care sunt singurii care au dreptul de a-si exprima parerile, si care daca cineva are o parere diferita, imediat se inflameaza, cei care sunt foarte multi(in Romania toata lumea se pricepe la orice, sunt acum toti consilieri universali, care le stiu pe toate), sau cei care sunt platiti din bani publici pentru asta(pentru a fi acolo unde sunt probleme, unde este nevoie), fie ca sunt reprezentanti ai statului, fie privati(„privata”, are si ea rolul ei, nu?
)!! „RESPECT”!!

P.S. Despre „printipii”, din cate mi-aduc aminte nea Gigi este singurul dintre multi altii - pe care cei cu „printipii” ii uita - care se mai ciondaneste cu „nasul” si cu „corleone”, indiferent din ce motive o face!!! 

-
Frumoasa (si corecta) autocaracterizare ti-ai facut, prietene, cu frazele astea! Daca nu ma crezi, reciteste postarile tale de pe acest site.evergreen wrote:...cum fac cei care stiu doar sa comenteze despre ce fac altii, cei care detin, se pare, adevarul(aproape) absolut, cei care sunt singurii care au dreptul de a-si exprima parerile, si care daca cineva are o parere diferita, imediat se inflameaza, cei care sunt foarte multi(in Romania toata lumea se pricepe la orice, sunt acum toti consilieri universali, care le stiu pe toate)...!:
Revenind la subiect, te las sa-l albesti, in continuare, pe Becali, pe unde vrei tu, daca tot il lauzi atat!
Din nou, nu-mi aduc aminte sa-l fi laudat pe Becali, dar atunci cand vad ca se insista intr-o singura directie, inteleg acelasi lucru pe care( daca mi se permite sa folosesc tot persoana a doua singular) l-ai inteles si tu din postarile mele, desi din postarile anterioare se vede clar ca se poarta discutia cu mine, eu nu am dedicat nimic cuiva in mod deosebit, pana de curand, iar cata vreme eu, daca ating preferinta cuiva, mi se spune ca sunt frustrat, nu vad de ce trebuie sa fiu criticat ca spun un adevar, ACTUAL, nu trecut! Daca imi arata cineva un singur lucru neadevarat pe care l-am spus, se poate sterge oricand de catre moderator/administrator! Daca din postarile mele anterioare se poate spune ca eu detin adevarul absolut, ma gandesc,din nou, ca se judeca cu tenta, din moment ce recunosc ca unele lucruri nu sunt cum ar trebui sa fie, nu pot, sub nicio forma sa recunosc ca doar ceva este plin de bubele tuturor, cand, parca mai are si parti bune, inca mai multe decat ale tuturor, si asta AZI, nu in trecut, la care fac referire, tot cu tenta, si cu putina invidie, gen Borcica, tocmai cei care ne/ma acuza de traire din amintiri!