deci am un sustinatorDumitrescu Iancu wrote:Eroii Revolutiei? Suntem vecini?ady76buc wrote:buna ziua.daca e asa ma bag si eu pt sect4,si voi face metrou de la eroii rev.pina la canal la ARA,pt ca toti membri in 30 de min.sa fie pe Dunare![]()

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
deci am un sustinatorDumitrescu Iancu wrote:Eroii Revolutiei? Suntem vecini?ady76buc wrote:buna ziua.daca e asa ma bag si eu pt sect4,si voi face metrou de la eroii rev.pina la canal la ARA,pt ca toti membri in 30 de min.sa fie pe Dunare![]()
Nu,nu...cum spuneam, eu stau in sect 5...Da` poate facem o alianta...de independenti...ady76buc wrote:deci am un sustinatorcine ni se mai alatura?merg ca independent
Punct de lucru: Str. Spatarul N.Milescu, nr.34, Sector 2, Bucuresti, program: L-V: 15:30-19:30
Da, Ionut, este valabil si se respecta...mikcutu wrote:este valabil programul de pe site?
Punct de lucru: Str. Spatarul N.Milescu, nr.34, Sector 2, Bucuresti, program: L-V: 15:30-19:30
Mihai Vinturache wrote:Pe strazile din jurul sediului nu e ca in palma dar se poate circula. Ceva mai dificil este cu parcarea,
Cineva care vrea insa foarte tare sa ajunga acolo maine o poate face. Apoi vine la cafenea!
Cred ca nu ai inteles si repet: este vorba de prima serie, cei care au platit deja! Inscrierile continua si vom depune perodic, in functie de numarul cererilor, documentele nesesare la ANPA...Termenul apare astazi pentru ca tot astazi am primit verde de la ANPA...Inscrierile au inceput din 15-01 2012...adiciungu6 wrote:o zi prelungire de termen pentru depunerea actelor pentru permisul ANPA nu care e era o problema si cred ca dovedea fata de noi membri asociatiei RESPECTUL DVS, mai ales ca astazi vad acest termen cu toate ca urmaresc zilnic toate anunturile legate de permis si nu numai
Păi puteţi veni maine, adica joi sau vineri pana in ora 18,30, ca să vă putem include în primul val. fac uz de dreptul preşedintelui de a vă mai acorda o zi. Cred că Iancu nu se supără.adiciungu6 wrote:o zi prelungire de termen pentru depunerea actelor pentru permisul ANPA nu care e era o problema si cred ca dovedea fata de noi membri asociatiei RESPECTUL DVS, mai ales ca astazi vad acest termen cu toate ca urmaresc zilnic toate anunturile legate de permis si nu numai
cezar wrote:Păi puteţi veni maine, adica joi sau vineri pana in ora 18,30, ca să vă putem include în primul val. fac uz de dreptul preşedintelui de a vă mai acorda o zi. Cred că Iancu nu se supără.![]()
Dar, nu vă alarmaţi, vom face serii cel puţin de două ori pe lună. Totul este să nu dureze mult confecţionatul cardurilor personalizate la ANPA.
Mda, azi a fost chiar coadă !Dumitrescu Iancu wrote:cezar wrote:Păi puteţi veni maine, adica joi sau vineri pana in ora 18,30, ca să vă putem include în primul val. fac uz de dreptul preşedintelui de a vă mai acorda o zi. Cred că Iancu nu se supără.![]()
Dar, nu vă alarmaţi, vom face serii cel puţin de două ori pe lună. Totul este să nu dureze mult confecţionatul cardurilor personalizate la ANPA.![]()
![]()
Nu ma supar, totul e sa avem timp sambata sa le prelucram, iar vineri avem si cafeneaua
![]()
![]()
La numarul de telefoane pe care le-am primit astazi, vor fi doua zile grele la "primire"...
DA, AM GRESIT!costin stefanescu wrote:Mihai Vinturache wrote:Pe strazile din jurul sediului nu e ca in palma dar se poate circula. Ceva mai dificil este cu parcarea,
Cineva care vrea insa foarte tare sa ajunga acolo maine o poate face. Apoi vine la cafenea!
Mihai,cred ca e o greseala,din cate am inteles cafeneaua e Vineri nu maine
http://www.forum.pescarclub21.ro/viewto ... 338#p15338CRISTI DINU wrote:va salut,erau niste cereri tipizate pentru avizele pe judete pf.nu mai le gasesc ,mi-am reparat imprimanta.
Prima serie de peste 200 de documente au plecat la ANPA. Acum asteptam cardurile personalizate. Dupa aia, urmeaza rezolvarea PG-urilor.DRM wrote:Nea Iancu, ceva vesti cu prima serie?
Da, la ANPA au intrat toate documentele depuse pana pe 10.02.2012 (inclusiv).evergreen wrote:In cele 200 de documente din prima serie intra toate cele care au fost depuse pana pe 10.02.2012? Eu am fosta cum doua saptamani, si am depus ceea ce trebuie pentru tot, adica, cotizatie, ANPA, PG, acces in Delta si permis Pescuit Delta. In legatura cu Delta, odata cu PG-ul de Tulcea se scot si permisele de acces si pescuit? Cred ca am inteles corect asa, nu?
Nea Iancu, nu prea inteleg, cum se va face personalizarea de catre asociatii, ca doar nu o sa scrieti cu pixul pe ele.Dumitrescu Iancu wrote:..... cu mentiunea ca persoalizarea cardului se va putea face de catre asociatii, ...