Tricouri cu sigla APC21

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Post Reply
arlan

Re: Tricouri cu sigla APC21

Post by arlan »

@dan si @ionut
ambele amandoua ofertele sunt competitive, calitatea tricoului ( sunt cuc in materie, fiecare sa aprecieze ):
http://www.magazinuldetricouri.ro/produ ... bastru.php
http://www.tricouri-gildan.ro/produse/r ... n/458.html
diferenta fiind neinsemnata la 2 - 3 buc ( cam o bere ) si nici nu am in plan sa vin in tricou la bal.
Mai importanta e metoda de personalizare. Eu am un filing: ca sigla brodata va iesii ca dreaku', sunt suprafete destul de intinse in sigla la care e importanta culoarea de fond, adica a tricoului.
Operatiunea o vad desfasurata in doua etape:
1. cine se pricepe la calitate sa aleaga intre cele 2 ( max 3 oferte ), fiecare sa-si exprime dorinta in privinta : culoare fond x nr. buc x marime ( fiecare cu gustul lui vis-a vis de asortare culoare vs sigla );
2. personalizarea propriu zisa ( aici comerciantul cred ca are cel mai greu cuvant de spus ca i-au trecut multe prin mana ).
Deci: de studiat ( pe discutate, pe vazute si pipaite ) mai multe oferte de tehnologie si apreciata calitatea, gen:
http://www.sands.ro/content/ro/servicii ... re/16.html

... si la final .... :lol: :lol: ...la gramada :lol: :lol: bagate'n juvelnic, aruncate'n Snagov si botezate .. parerea mea!!! :mrgreen:
TGK
PS. Timp in care "preotii" mai gusta aghiazma ... ca e sezonul Banisorului! :oops:
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
armeanu

Post by armeanu »

Salut....

Sigur ca-mi doresc tricou cu titulatura Clubului ....consider ca este normal ca fiecare membru sa aiba cel putin un tricou , daca-si apreciaza clubul din care face parte .
Nu este in deajuns sa spui verbal din ce club faci parte , trebuie sa si arati , vizibil ca suntem in Club 21 .

Ma inscriu si eu cu 1 + 1 = 2 tricouri ( 1 albastru si 1 bleumarin )

Cu multumiri....
Bedros Anghel ( Tony )( Armeanu ).
bedros_a@yahoo.com

0722132992
Lorelai

Post by Lorelai »

Pai exact acolo vedeam si eu avantajul Sorine.
Adica oamenii le aduc in niste conditii stabilite, dupa aceea putem sa mergem si noi la cei care le personalizeaza, sa ne dam cu parerea, sa mai adugam ceva. Interfata este aici in Bucuresti si avem toate variantele la dispozitie ca sa iasa ce vrem noi.
Nu pretul conteaza, pentru ca aici nu mai discuti decat de ceva centi, la 50 buc totul este insignifiant.
Dar pot concomitent, daca vreau, pe banii mei sa-mi pun si numele pe tricou daca vreau. Si eu, si tu, si altii, Si daca vreau acum, cu proba, nu cand are chef Mickutu, ca de, e " manager de proiect ".
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
mikcutu

Post by mikcutu »

deja observ ca discutia a alunecat in directia mistourilor.
va felicit pentru incapatanarea dumneavoastra si interesul deosebit pe care il acordati acestor tricouri care trebuiesc intoarse pe toate fetele si analizate toate ofertele pentru a o gasi pe cea mai buna de parca am cumpara fabricile Krupp, si mai ales de faptul ca sustineti cu tot dinadinsul ca rudele dumneavoastra ce intermediaza totul, fara a-si aduce aportul cu absolut nimic in acest sens, sa aiba ce ciupi.

in atare conditii eu ma retrag din toata aceasta actiune si va inmanez lista celor care au comandat tricouri sa va ocupati dumneavoastra de ea, cum considerati mai bine.
Za dacs cam from za tracs!
cezar

Post by cezar »

mikcutu wrote:deja observ ca discutia a alunecat in directia mistourilor.
va felicit pentru incapatanarea dumneavoastra si interesul deosebit pe care il acordati acestor tricouri care trebuiesc intoarse pe toate fetele si analizate toate ofertele pentru a o gasi pe cea mai buna de parca am cumpara fabricile Krupp, si mai ales de faptul ca sustineti cu tot dinadinsul ca rudele dumneavoastra ce intermediaza totul, fara a-si aduce aportul cu absolut nimic in acest sens, sa aiba ce ciupi.

in atare conditii eu ma retrag din toata aceasta actiune si va inmanez lista celor care au comandat tricouri sa va ocupati dumneavoastra de ea, cum considerati mai bine.
Mikcutule, trebuie sa ai nervii tari ca sa faci ceva multumitor pentru toata lumea. Apar idei, comentarii, off-topice, mishtouri, etc. Dar nu toate interventiile sunt rele si nu tot ce se scrie trebuie eliminat.
Trecem si noi (colegii mei si cu mine) destul de des prin asa ceva. Dar lucrurile trebuie facute, iar bucuria este cu atat mai mare cand reusesti.
Eu zic sa-i dai bataie inainte, analizeaza si alege solutia cea mai buna. Ar fi absurd sa renunti dupa ce te-ai implicat atat de mult.
mikcutu

Post by mikcutu »

apropos, intrucat rudele dumneavoastra nu au tricouri blank, pentru proba marimilor, calitatii materialului, culorii si mai-stiu-eu-ce vrea fiecare sa probeze, cum credeti ca vom comanda?!...pe orbete, vorba lui dutu, sa ne fie rusine sa iesim pe strada cu ele, sa ne arate lumea cu degetul?
mikcutu

Post by mikcutu »

si inca o treaba, Domnu' Dan, promiteti oamenilor ca le faceti tricouri personalizate cu nickname-ul fiecaruia pe tricou.
eu va intreb un lucru: stiti in ce consta actiunea de brodare a unei sigle sau a unui text pe un suport? intrucat va aruncati cu astfel de promisiuni fata de restul oamenilor, cu siguranta nu stiti nimic din asta, si de asemenea, nici rudele dumneavoastra - intermediarii nu stiu deloc.

@pentru cine vrea, pot explica in privat ce inseamna asta si care sunt previziunile mele de reusita promisiunilor domnului Dan.

PS: Domnu' Dan, in caz ca nu ati observat, nickname-ul meu este Mikcutu si nu Mickutu. Vedeti diferenta?! Probabil ca nu, asa cum nu ati vazut nici detaliile pe care a trebuit sa vi le subliniez in paginile anterioare.
mikcutu

Post by mikcutu »

cezar wrote:
mikcutu wrote:deja observ ca discutia a alunecat in directia mistourilor.

Mikcutule, trebuie sa ai nervii tari ca sa faci ceva multumitor pentru toata lumea. Apar idei, comentarii, off-topice, mishtouri, etc. Dar nu toate interventiile sunt rele si nu tot ce se scrie trebuie eliminat.
Trecem si noi (colegii mei si cu mine) destul de des prin asa ceva. Dar lucrurile trebuie facute, iar bucuria este cu atat mai mare cand reusesti.
Eu zic sa-i dai bataie inainte, analizeaza si alege solutia cea mai buna. Ar fi absurd sa renunti dupa ce te-ai implicat atat de mult.
Merci pentru incurajare Cezar, dupa cum vezi, am avut rabdare sa detaliez fiecaruia ce vreau sa fac si de ce am ales sa fac in modul respectiv numai ca domnu' Dan considera ca este normal sa intervina si sa isi sustina parerea pana la capat. Din acest motiv il las pe dansul sa o continue si sa se ocupe de achizitionarea tricourilor cu sigla APC21.

L-am rugat sa isi canalizeze energia asupra altor proiecte legate de asociatie dar dumenalui tine mortis sa imi demonstreze ca ceea ce fac este gresit si ca el poate face mai bine.

Intrucat consider ca o singura persoana este de ajuns sa se ocupe de imprimarea tricourilor, il las pe dumnealui sa faca asta.
Lorelai

Post by Lorelai »

Prea multa vehementa stimate coleg.
Repet, da-i bataie, fa cum crezi ca e mai bine, sper sa duci treaba la sfarsit cu bine.
Vad ca pentru tine este o chestie de ambitie, pentru mine nu.
Eu in acest moment ma retrag.Sper sa intelegi totusi ceva din ce s-a discutat
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Lorelai

Post by Lorelai »

Pentru mine , daca se poate, 1buc verde si 1 buc albastra.
Cu multumiri,

Dac nu este posibil mai multe culori, prefer verde.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
mikcutu

Post by mikcutu »

gata?! dupa ce ati tulburat apele acum va retrageti?!
nu pot sa cred....?!?!

va intreb inca odata, imi permiteti sa rezolv singur acest lucru fara sa mai interveniti?!
Lorelai

Post by Lorelai »

Vezi ca esti off topic ! :lol: :lol: :lol:
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
mikcutu

Post by mikcutu »

Lorelai wrote:Vezi ca esti off topic ! :lol: :lol: :lol:
inca nu mi-ati raspuns la ultima intrebare. pana nu primesc confirmarea nu pot sa continui.
mikcutu

Post by mikcutu »

in topicul initial, cel care s-a pierdut, se decisese ca si culoare a tricourilor sa fie culoarea de fond a asociatiei, cea din banner, azuriu sau ce este.
Blank-urile, care sunt deja pe drum au coloarea asta.
Attachments
109.gif
109.gif (1022 Bytes) Viewed 14646 times
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

mikcutu wrote:in topicul initial, cel care s-a pierdut, se decisese ca si culoare a tricourilor sa fie culoarea de fond a asociatiei, cea din banner, azuriu sau ce este.
Blank-urile, care sunt deja pe drum au coloarea asta.
Eu chiar asteptam precizarea asta, Ionut! Asa se discutase, o singura culoare, culoarea de fond a siglei!
mikcutu

Post by mikcutu »

Lorelai wrote:Pentru mine , daca se poate, 1buc verde si 1 buc albastra.
Cu multumiri,

Dac nu este posibil mai multe culori, prefer verde.

Domnu' Dan, va rog sa confirmati daca este Ok sau nu culoarea aceasta.
Din pacate, culorile dorite de dumneavoastra sunt diferite ceea ce se va comanda.
Lorelai

Post by Lorelai »

Normal ca ma aliniez majoritatii.
Vezi te rog si la Armeanu
Last edited by Lorelai on 01 Feb 2012, 15:50, edited 1 time in total.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
mikcutu

Post by mikcutu »

S-a notat!
armeanu

Post by armeanu »

Salut....

Am vazut tricoul postat si observ ca nu are guler este la baza gatului .

Daca acesta este modelul rectific comanda ...doresc doar 1 ( unu a bucata) la culoarea clubului marimea " L ".

Daca este cu guler , ramane 2 (doua ) bucati, marimea " L ".

Cu multumiri..
Bedros Anghel ( Tony )( Armeanu ).
bedros_a@yahoo.com

0722132992
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

armeanu wrote:Salut....

Am vazut tricoul postat si observ ca nu are guler este la baza gatului .

Daca acesta este modelul rectific comanda ...doresc doar 1 ( unu a bucata) la culoarea clubului marimea " L ".

Cu multumiri..
Putintica rabdare, sa vina mostrele si ne lamurim!
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”