Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

ioanrv

Re: Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari

Post by ioanrv »

cezar wrote: Bun, deci nu inlocuim un partid politic cu altul. pentru că toţi sunt incompetenţi şi fură ! OK !
Vrem să înlocuim actuala clasă politică cu alta ? De unde sa o luam ? Din stradă ? Mă tem că nu o găsim acolo. Mă tem că nu o găsim nicăieri. Mă tem că şi aştia, dacă vor ajunge la conducere, vor fura şi ei. Ce, comuniştii nu furau ? Haida-de !
Si atunci, ce-i de facut ?
In afara de a alege din ceea ce exista, nu vad alta solutie. Pentru ca Romania trebuie condusa, guvernata !

Pana la urma, ma intereaza doar partial cine si cat a furat in timp. Stiu doar ca se traieste mai prost decat acum cativa ani .
iar treaba cu criza nu tine. Daca ar fi asa, ar lovi, proportional, pe toata lumea. Dar asa, pentru unii muma, pentru altii ciuma...este treaba de putere politica.
Ce a furat Ceausescu? I-au gasit robinetele la baie aurite si faceau mare tam-tam ! :lol: Au furat lichele d-alde Voiculescu ziceaia-s ceva pe partea economica :lol: si-au facut televiziuni cu care sa ne reguleze la cap pana intelegem...
Criza a lovit proportional :P , si cei care-si faceau 3 vile pe an acu' dovedesc una singura. ;)
Din pacate nu cred ca exista solutii, sau exista ca si-n cazul unui incurabil: multa rugaciune ! :|
Eu am asa...nu stiu cum sa zic...o solutie de transforma Romania in maxim 6 luni...dar e inaplicabila in contextul actual european pentru ca e un alt tip de sistem...totusi ar fi o solutie, sa ma alegeti fara sa votez si va si costa ceva...ca daca nu pot, nu vreau si nu-mi patez numele ca sa fur va costa cam 100000 $ / luna... :lol: :lol: :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

Stimati Domni,
Vin si eu cu o parere.
Toata lumea condamna actuala putere. Pentru prestatia ei, perfect de acord, trebuie sanctionata cel putin ca la Piticot, adica "Stai un tur"
Sa nu uitam ca multi dintre noi, care am adus voturi actualei puteri, am sanctionat si vechea putere cu acelasi "Stai un tur"
La un moment dat, a trebuit chiar sa votam contra principiilor noastre, cand a fost vorba de foarte rau sau dezastru.
Astazi se intampla la parlament o "mare adunare", cand apare iar o alternativa de dezastru.
Si in umbra mai stau cateva alternative la fel de vindicative, Doamne fereste, chiar mie frica sa ma gandesc si la ele.
Nu e nimic nou sub soare, "somnul ratiunii naste monstrii".
Nu apare nimic pozitiv, in care sa crezi, sa ai macar impresia ca daca votezi vei schimba ceva in mai bine.
Iar acesta nu e un blestem. Este o stare de fapt.
Care din pacate, are si ea , aceasta stare, o anumita motivatie.
Pentru ca noi toti blamam guvernarea.Dar , uitam ca aceasta guvernare este exact guvernarea pe care o merita fiecare popor, fiecare natiune.
De fapt, unde suntem noi ?
Dupa 50 ani feroce de comunism.
Dupa ce ni s-a parut firesc ,in multe momente, ca in fata sa stea tot fosti ? Si chiar nu stiu daca ni s-a parut, poate asa era normal sa se intample.
Dupa ani de zile de degradare a principiilor morale.A ignorantei, a lipsei de cultura politica
Puterea nu poate sa conduca decat pe cei care au nevoia sa fie condusi de catre ea.
Daca e nevoie, cu 50+1 % din 50 %. Fata de aceasta performanta, ei sunt legitimi si reprezinta poporul.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
ioanrv

Post by ioanrv »

Absolut de acord :!: Intaresc si eu : avem conducatorii pe care-i meritam, pe care i-am putut genera si accepta.
O singura observatie: mai usor cu cei "50 de ani feroce de comunism", dupa aceea au urmat 20 de ani "izbavitori" de democratie...si-nca odata nu stiu daca la Moara Vlasiei s-a populat cu pestisori de aur, d-aia care dau 1000 de ani de viata.
As aprecia sa nu fiu catalogat drept "comunist", nu-i cazul iar discutia e foarte complexa si nu face obiectul topicului.
ady76buc

Post by ady76buc »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Lorelai

Post by Lorelai »

ioanrv wrote:O singura observatie: mai usor cu cei "50 de ani feroce de comunism", dupa aceea au urmat 20 de ani "izbavitori" de democratie...
Dupa 50 de ani de comunism nu au urmat 20 de ani de democratie.
In 90, un asazis " Guru " vorbea se o lunga perioada perioada de tranzitie. Multi l-au atacat.
Omul nu era decat optimist sau poate incerca sa nu sperie prea tare.
Astazi avem adevarul in fata. Sau, din pacate, o parte din el.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

asa este,nu mai sti cu cine sa votam,toti se bat pe rasol ,vor toti cate o bucatica, iara noua ne ramane osu,nu e bine deloc,purceaua e moarta in cotet,cum era aia ,,asa popor asa conducator,,e grea politica asta,greu e si la peste,de joi se anunta ger naprasnic in piata,asa ca poate facem si o copca.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Lorelai

Post by Lorelai »

Inca o data, faceti ceva cu posbilitatea de a corecta un mesaj, ca ma apuca dracii !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
ioanrv

Post by ioanrv »

CRISTI DINU wrote:asa este,nu mai sti cu cine sa votam,toti se bat pe rasol ,vor toti cate o bucatica, iara noua ne ramane osu,nu e bine deloc,purceaua e moarta in cotet,cum era aia ,,asa popor asa conducator,,e grea politica asta,greu e si la peste,de joi se anunta ger naprasnic in piata,asa ca poate facem si o copca.
Copaca...pe garla sau in Piata ? Daca o faci in Piata esti cel mai tare din 2012 si anunta-ma sa ma uit la TV :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ioanrv

Post by ioanrv »

Erata: *copca :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

O sa umplem forumulul de erate ! :lol:
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

20 DE ANI de ....22 de ani mai exact de vrajeli, de privatizari si contracte dubioase ,de personaje dubioase ,de nepotisme si de mega tepe , de folosirea la nesfarsit de promisiuni (neonorate niciodata), alegeri dubioase ,sloganul folosit intodeauna de cei ajunsi la putere..... "am preluat economia praf.....fostii ne-au lasat o gramada de datorii....visteria este goala....etc".... adica sa se puna la adapost din timp .......Am omis ceva???....
ioanrv

Post by ioanrv »

Lorelai wrote:O sa umplem forumulul de erate ! :lol:
Da, din punctul meu de vedere era bine sa-ti poti modifica postarea pana cand mai scria cineva...probabil inca se lucreaza la site ca butonul nu a disparut...
ioanrv

Post by ioanrv »

PETREMAN wrote:20 DE ANI de ....22 de ani mai exact de vrajeli, de privatizari si contracte dubioase ,de personaje dubioase ,de nepotisme si de mega tepe , de folosirea la nesfarsit de promisiuni (neonorate niciodata), alegeri dubioase ,sloganul folosit intodeauna de cei ajunsi la putere..... "am preluat economia praf.....fostii ne-au lasat o gramada de datorii....visteria este goala....etc".... adica sa se puna la adapost din timp .......Am omis ceva???....
Oho...o gramada...le-ai zis numai p-alea finute... :|
Claudiu

Post by Claudiu »

Lasati, fratilor, trecutul si indreptati-va spre viitor ! :D
Jos tartanu' ! :lol: :lol: :lol:
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

trebuia ceva totusi subliniat, taxa pe ANPA este o insalatorie,am sa-mi iau undita ,merg maine acolo ,protest pasnic, ANPA si taxa auto. :D oi fi eu din,, tara arde si baba se piaptana,,dar acu e momentu,cred ca nici nu mai stie ala micu ,de respira greu azi la tv,cate taxe ducem in spate.
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

scuze de of topic dar am cautat topicul ala... cu barcile ,sa plecam si sa ajungem pe bratul macin ,deschis de domnu Cezar.nu-l mai gasesc,multumesc. :oops:
ioanrv

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:Lasati, fratilor, trecutul si indreptati-va spre viitor ! :D
Jos tartanu' ! :lol: :lol: :lol:
Ce curajos esti s-o iei asa pieptis spre viitor, bine-ar fi sa ai si o lampa d-aia de cap, nu de alta dar s-ar putea sa fie gropi si lumina deloc. :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

Am, fratie si lampa. ;) Auzi, da' tu esti asa pesimist de mic copil ? :?
Stai linistit, prietene, ca mai rau de atat nu poate fi. Scoate-ti morcovelu' ala si respira relaxat. :lol: :lol: :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

Claudiu wrote:Lasati, fratilor, trecutul si indreptati-va spre viitor !
Viitorul este in fata si in mana noastra !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
junior9007

Post by junior9007 »

Lorelai wrote:
Claudiu wrote:Lasati, fratilor, trecutul si indreptati-va spre viitor !
Viitorul este in fata si in mana noastra !
Depinde cum ti degetele :D .
Post Reply

Return to “Cafenea”