http://www.pescar-sportiv.ro/forum/view ... 3240#43240... Aici trebuia sa fie postarea mea, cineva sa gandit sa o modereze definitiv prin stergere.
Anul 2009, a fost bun pentru "unii" Ca au tras ceva bani la teşcherea de la "alţii".
Alţii nu au avut curaj sa intrebe ce se intampla de ce pleaca oameni s-au de ce au plecat.
CD-APS si-a rezervat dreptul de a-si selecta membrii, sa pus mare accent pe arbitraj, membri acestei asociatii au fost lasati pe locul.....2....3....4...etc.
Nu s-a aratat nici un bilant al acestui an,ce incasari sau facut, catre ce directie s-au dus banii, practic si noi membri acestei asociati trebuie sa stim ce se intampla.
Unde sunt cafenelele promise, intalnirile care erau alta data, la o bere, la un atelier de reparat cate ceva, de facut cate o gluma, un plan....
unde sunt actiunile promise anul acesta....de ce nu s-au realizat toate cele promise????
Ma doare faptul ca am facut atatea actiuni cu majoritatea membrilor si fostilor membri ai acestei asociatii, iar acum sa ales praful de tot.
Pe uni nu ii mai interezeaza, alti au plecat poate scarbiti de ce s-a intamplat, altii poate ar fi facut ceva dar nu au avut sprijinul celor de la conducere.
În retrospectiva acestui an am vazut pe site intrebari adresate carte CD-APS de foarte multa vreme in urma si nu am vazut raspuns la ele nici in ziua de azi!!!
Oarae CD-Aps uita ca fara membri asociatiei va fi si va ramane o asociatie cu un sediu intr-un apatrament de bloc care isi tine banii din incasari in firma? si ii depune in cont cand doreste... si hai sa ne si folosim de bani ca ii punem la loc....cand va fi nevoie.
De ce sau terminat brusc discutiile despre 'BORCAN' fara sa fie un raspuns din partea CD-APS ferm si clar.
De ce se merge pe premiza ca CD-APS ESTE CÂRMACIUL"OIERUL'' IAR MEMBRII ASOCIATIEI TURMA??????! De ce sa DEZBINAT APS???
CARE SUNT MOTIVELE ACESTEI DEZBINARI?
Cine poate raspunde la aceste intrebari???
CD-APS este in stare sa raspunda la toate aceste intrebari???
Unde ESTE TATA' JAN???? MEMBRU MARCANT AL ACESTEI ASOCIATII?
Omul care alaturi de altii sa zbatut sa faca ceva pentru aceasta asociatie alaturi de altii?
Oare "PAPUSARUL'' ACESTOR ACTEA TEATRALE NE POATE RASPUNDE LA ACESTE INTREBARI???
De la anul 2010, astept sa vad mai multa unitate si colaborare intre CD-APS si membri asociatiei!!!
La Multi Ani!!!
PS: Chibiti sunt rugati sa se abtina, nu de alta dar s-au terminat oasele pe anul acesta!!!
urmeaza alte portii pe 2010!
POSTAREA LUI VASILE:
Trimis: Mon Jan 04, 2010 10:59 am Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
Acest topic a fost moderat de postarile Off topic.
Asta nu inseamna ca problemelor luate in discutie in acele postari nu vom incerca sa le gasim o rezolvare.
Va rugam ca incepind din noul an sa respectati regulamentul forumului,altfel veti fi moderati fara menajamente mergindu-se pina la blocarea conturilor celor care nu inteleg ca trebuie respectat acel regulament al forumului.
Va multumesc pentru intelegere.
mrvily@gmail.com
Trimis: Mon Jan 04, 2010 12:14 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
D-l Mitrea afirma mai sus :"Acest topic a fost moderat de postarile Off topic"
Pai atunci unde e postarea lui Paul cu chibitii ? Si-a sters-o singur ?
Trimis: Mon Jan 04, 2010 8:35 pm Titlul subiectului:
pantazig04 a scris:
D-l Mitrea afirma mai sus :"Acest topic a fost moderat de postarile Off topic"
Pai atunci unde e postarea lui Paul cu chibitii ? Si-a sters-o singur ?
Cum spuneam si in postarea care mi-a fost stearsa...
Chibitii s-au abtinut pana a inceput anul si daca a inceput anul, la comanda PAPUSARULUI sef care ia asmutit au inceput sa modereze postarile incomode fara a da raspuns la vreuna, si cum anul tocmai a inceput si-au luat si recompensa(bonusurile) de oase despre care vorbeam in postarea anterioara.
noi sa fim sanatosi ca belelele curg...
Sa auzim de bine.
PS:
Posteaza omul din an in paste, is spune oful pentru ca asa a fost indemnat de titlul acestui topic, si drept raspuns se sterge postarea fara explicatia cuvenita si fara nici un raspuns.
Sa ajuns mai rau ca pe site la Gheorghe!
RUSINE CELOR CARE SE LASA MANIPULATI!!!!
http://groups.google.ro/group/dl_paul73
Sa ajuns mai rau decat le Gheorghe.
Sunt curios sa vad cat va rezista aceasta postare la APS!