Asa gindesc uni,daca-mi este permis sa ma amestec....Sionut wrote:Asta o parere pertinenta (adica sincera)Claudiu wrote:Sionut wrote: Hi hi hi, cum se mai intoarce roata asta.

Moderator: dutustoica
Asa gindesc uni,daca-mi este permis sa ma amestec....Sionut wrote:Asta o parere pertinenta (adica sincera)Claudiu wrote:Sionut wrote: Hi hi hi, cum se mai intoarce roata asta.
Sionut wrote:Pana la sume Cezar, pe care am mai zis ca nu le cunosc raman urmatoarele aspecte :cezar wrote:
Aici treaba devine cu adevarat incalcita si nu trebuie cautat adevarul in functie de simpatiile fiecaruia.
Singurul lucru care se mai poate face ar fi prezentarea, in mod oficial, a listei participantilor si a sumei cu care APS-ul a finantat actiunea.
Probabil, dupa aceea, vor veni si scuzele! Pana atunci...ramane fum si ceata !
1. nu au participat decat arbitrii- desi sa afirmat altceva
2. nu au participat sotiile acestora -desi sa afirmat altceva
3. Dl.Petrovici m-a jignit fara ca cineva responsabil de acest forum (administratori,moderratori, presedinte al acestei asociatii) sa ia atitudine.
Eu ma opresc aici vis-a-vis de acest subiect.
Dintre calitatile enumerate de tine, Ionut, eu nu o intrunesc decat pe cea de presedinte si am facut apel la moderatie.Sionut wrote:Pana la sume Cezar, pe care am mai zis ca nu le cunosc raman urmatoarele aspecte :cezar wrote:
Aici treaba devine cu adevarat incalcita si nu trebuie cautat adevarul in functie de simpatiile fiecaruia.
Singurul lucru care se mai poate face ar fi prezentarea, in mod oficial, a listei participantilor si a sumei cu care APS-ul a finantat actiunea.
Probabil, dupa aceea, vor veni si scuzele! Pana atunci...ramane fum si ceata !
1. nu au participat decat arbitrii- desi sa afirmat altceva
2. nu au participat sotiile acestora -desi sa afirmat altceva
3. Dl.Petrovici m-a jignit fara ca cineva responsabil de acest forum (administratori,moderratori, presedinte al acestei asociatii) sa ia atitudine.
Eu ma opresc aici vis-a-vis de acest subiect.
Draga ionut,Sionut wrote:Asta o parere pertinenta (adica sincera)Claudiu wrote:Sionut wrote: Hi hi hi, cum se mai intoarce roata asta.
1. Iar eu repet apelul la moderatie (in sensul ca apelative gen curva sau sobolan nu-si au locul); in rest, cred ca s-a vorbit prea mult despre ce face APS-ul, mai ales ca se face pe baza de supozitii.Sionut wrote:@Cezar,
te rog sa nu amesteci lucrurile.
Inca nu mi-am spus punctul de vedere pe siteul APS, (desi nu stiu daca stii dar la vremea cand vi sa refuzat statutul de mebrii tie si lui Eugen nu am fost de acord cu acest lucru si am prevestit ruperea APS ) dar omiti sa nu vezi ca sunt jignit. Si Vali Coff desi a intervenit, nici el nu a observat acest aspect.
Inclusiv Dl.Vali Petrovici, dupa ce m-a facut curva si sobolan, acum ma respecta si dansul...
P.S Claudiu in schimb e sincer, bucuros ca mi-am luat-o si lui chir nu am ce sa-i reprosez.
Sionut wrote:@Cezar,
te rog sa nu amesteci lucrurile.
Inca nu mi-am spus punctul de vedere pe siteul APS, (desi nu stiu daca stii dar la vremea cand vi sa refuzat statutul de mebrii tie si lui Eugen nu am fost de acord cu acest lucru si am prevestit ruperea APS ) dar omiti sa nu vezi ca sunt jignit. Si Vali Coff desi a intervenit, nici el nu a observat acest aspect.
Inclusiv Dl.Vali Petrovici, dupa ce m-a facut curva si sobolan, acum ma respecta si dansul...
P.S Claudiu in schimb e sincer, bucuros ca mi-am luat-o si lui chir nu am ce sa-i reprosez.
N-am eu treaba cu asteaSionut wrote:
Neica Radule, esti asa de intelept, ca ma doare al dracu s-o recunosc...rebeu wrote:Hummmm... ce-ar fi dacă am uita de cele rele (câte-or fi, dac-or fi) şi ne-am uita la alea bune?
Eu personal mi-am răspuns la întrebarea pusa de Adar cât se poate de simplu: mie-mi plac oamenii din ambele locuri şi dacă asta costa ceva mai mult... asta e. Dar cu siguranţă voi achita şi taxa la APS chiar şi numai pentru privilegiul de a putea participa la Acţiunea Robin Hood. Şi... ar mai fi.
Măi oameni buni! O viaţă avem. Hai s-o traim cât putem mai bine şi mai frumos.
LA MULŢI ANI!