Uploaded with ImageShack.us

Moderator: cezar
valibu wrote:Mi-au trebuit ceva ani pana sa ma hotarasc. Chiar daca am stat de nenumarate ori in barca privind la altii cum pescuiesc, chiar daca am masurat sute, poate mii de pesti, niciodata nu am fost curios sa tin cu mainile mele un bat de spinning. Si inevitabilul s-a produs.
Ei, dar nu fi chiar atat de "discret", baga si tu ceva detaliiDiscretul wrote:... m-am dus si eu chitit pe stiuca ,duminica ,cateva ore ,pe un rau in apropierea Bucurestiului: am fost super incantat de rezultate si de .. peisaj!cu siguranta am sa recidivez W urmator
Pai tocmai in wk respectiv se plangea lumea ca nu a mers stiuca pe Neajlov aval de Calugareni... poate spune el unde a mers... Referitor la scule, ce intelegi prin ele? eu am batut vreo 2 km de mal in zona respectiva si nu am vazut decat spiningari sau la stationar cu pluta mare la pestisor... Cat despre retinere, banuiesc ca te referi la cele sub_normate, o stiuca de 1 kg juma si 56 cm banuiesc ca e regulamentarajohnny_fia wrote:Pai unde ar fi putut sa se duca... pe Neajlov. Rugaminte mare celor care pescuiesc pe Neajlov, sa elibereze tot ce prind si dc vad scule in apa sa le distruga. Au inceput sa bage scule din nou, la vedere, fara frica. Isi revenise intr-un timp Neajlovu, incepuse sa aiba peste, puiet era destul, acum iar au inceput cu prostiile.
Eu de pe la localnicii din zona am auzit ca se mai baga curent, dar noaptea, banuiesc ca si cei cu plasele tot noaptea... Si aia de care ziceam era printre cele mai mari vazute in ultimul an jumate, eu cam de atunci trec pe acolo... Cat despre retinut, eu unul nu mananc peste, daca nu-s cu cineva care vrea sa le retina, din partea mea bye bye, nu are decat sa depuna in continuarefatdaddy wrote:Se refera la plase , de orice fel!
O stiuca de 1.5kg si 53 cm este regulamentara, dar tot o marla ramane, insa una care depune! Cam de cate stiuci de 3-4kg ai auzit(nu intreb de vazut) in ultimii 10 ani sa fie prinse pe Neajlov?
Radu Ionut wrote:Buna ziua,
As vrea sa merg si eu pe Snagov la o stiucareala asa de relaxare. M-ar interesa sa stiu cat costa de inchiriat o barca si daca vine si fratemiu,care nu e membru APC, daca il costa ceva si daca da cat?
Multumesc!
1. Nu trebuie sa fie neaparat membru APC 21, dar trebuie sa aiba permis ANPA, indiferent de unde l-a procurat.Radu Ionut wrote:Buna ziua,
As vrea sa merg si eu pe Snagov la o stiucareala asa de relaxare. M-ar interesa sa stiu cat costa de inchiriat o barca si daca vine si fratemiu,care nu e membru APC, daca il costa ceva si daca da cat?
Multumesc!