Azi, 27.10.2011, începând cu ora 8.00, s-a efectuat un control privind pescuitul recreativ-sportiv pe lacul Snagov. Echipa a fost formată din doi comisari şefi de poliţie din cadrul Direcţiei Poliţiei transporturi a IGP, un agent din carul postului de Poliţiei Transporturi Navale Snagov, inspectorul ANPA pentru Ilfov şi Bucureşti şi doi membri ai APC21. S-au verificat documentele, ustensilele şi barcile pescarilor şi s-au aplicat sancţiuni celor care nu erau în perfectă legalitate.
Cristi Nedelcu
0722.880.939 Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te;o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Astazi am fost pe Snagov la rapitor...ma rog, e-un fel de a spune caci nu am avut nici o captura, la fel ca toti care mai erau cu barci pe acolo...Am fost insa foarte placut surprins cand s-a apropiat de noi o salupa cu un politai care ne-a cerut permisele la control...pot spune ca demult nu mi-a facut atata placere un control, de mult nu am mai vazut un lucru normal in tara asta...REMARCABIL ! Da, pot spune ca pe Snagov se intampla minuni