Crişan, la tanti Lina, ediţia 2011
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Crişan, la tanti Lina, ediţia 2011
app, am vorbit in urma cu ceva timp cu un tip cu n barca rapida , gasit de pe net, si cerea 350 ron d la tulcea la crisan, cred ca mai am nr lui , daca aveti nevoie poate va e de folos.
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
1. DA, poţi lua încă o persoanăDeceneu wrote:app, am vorbit in urma cu ceva timp cu un tip cu n barca rapida , gasit de pe net, si cerea 350 ron d la tulcea la crisan, cred ca mai am nr lui , daca aveti nevoie poate va e de folos.
2. La o barcă rapidă e important numărul de locuri cu tot cu bagaje şi deobicei "necunoscuţii" măreasc preţul când te au în faţă, dar nu strică "o vorbă". Dacă găseşti numărul de telefon dă-mi un MP!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Asta ne obligă să căutăm peştele în canale sau chiar în braţul Sulina, la apă adâncăzgubea wrote:Ce ne facem cu Dunarea.....??

Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
Il cautam noi peste tot, totul e sa navigheze Pasageru' ...
Am fost sambata la Gostinu, canalul politiei de frontiera nu mai exista...este o intindere de nisip, iar plaja cred ca are acum peste 40-50 de metri.

Am fost sambata la Gostinu, canalul politiei de frontiera nu mai exista...este o intindere de nisip, iar plaja cred ca are acum peste 40-50 de metri.
Dragos Bradatan
Nivelul apelor in Delta este extraordinar de scazut, dar asta este spre binele participantilor la expeditie.zgubea wrote:Ce ne facem cu Dunarea.....??
Apa este ca o ciorba de peste gata preparata, daca bagi furculita o scoti incarcata de sushi...senzational !

D-nu' Nedelcu, ce se mai aude cu iesirea ? Cum facem cu avansul, vad ca nu prea mai sunt inscrieri....sper ca nu renuntam..please !!!!
Dragos Bradatan
De renunţat nu renunţăm dar nu ştiu care va fi preţul în cazul în care nu ocupăm toate cele 12 locuri din pensiune. Mai aşteptăm până joi să vedem dacă se mai înscrie cineva !zgubea wrote:D-nu' Nedelcu, ce se mai aude cu iesirea ? Cum facem cu avansul, vad ca nu prea mai sunt inscrieri....sper ca nu renuntam..please !!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
- modigliani
o secam dintr-o sorbire !!! Si-asa, vai soarta ei, nu prea are apa-n toamna asta. O gura de fiecare si-am rezolvat-o!zgubea wrote:Ce ne facem cu Dunarea.....??
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Adica hai la Dunare cu-nfratire !
Nu faceti asta ca la anu` nu mai avem ce bea
. Sh`a sha a scapat unu` o sticla de votca pe Prut si au dat buzna rusii
.

... cu scuzele de rigoare!!!! eu ma retrag! [in urma unor cauze aparute intre timp] asta inseamna ca nici la Periprava nu merg!!!
Inca odata....scuze "again""!!!

0767886500
Vad ca a trecut si joi si nema inscrieri.
Poate incercam altceva ?
Ma gandeam chiar la prietenul nostru Dorin...mi-e dor de el !
Poate incercam altceva ?
Ma gandeam chiar la prietenul nostru Dorin...mi-e dor de el !
Scuze de postare, cred ca am confundat datele de calendar.
Deci daca trebuie, mai asteptam.
Deci daca trebuie, mai asteptam.
salutare!
pana la urma cine merge in prima serie? as vrea sa vin, dar de joi, nu stiu daca reusesc sa lipsesc si miercuri de la munca...
as putea sa mai iau 1-2 persoane din Bucuresti sau de pe drum. vin cu barca, ma lansez la Murighiol. cca 2h pana la Crisan, daca vremea e OK.
ma gandesc la bagaje putine, daca stam la pensiune, scule putine (eu sper la stiuca).
astept un semn daca e cineva interesat sa impartim din cheltuieli.
inca ceva: la mine in masina nu se fumeaza!!!
oricum, pana la Murighiol mai oprim o data, de doua ori... 
pana la urma cine merge in prima serie? as vrea sa vin, dar de joi, nu stiu daca reusesc sa lipsesc si miercuri de la munca...
as putea sa mai iau 1-2 persoane din Bucuresti sau de pe drum. vin cu barca, ma lansez la Murighiol. cca 2h pana la Crisan, daca vremea e OK.
ma gandesc la bagaje putine, daca stam la pensiune, scule putine (eu sper la stiuca).
astept un semn daca e cineva interesat sa impartim din cheltuieli.
inca ceva: la mine in masina nu se fumeaza!!!

Liberatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt
Ok Ionuţ, eu şi cu prietenul meu Valerică, amândoi foşti fumători !!!johnnie wrote:...astept un semn daca e cineva interesat sa impartim din cheltuieli.
inca ceva: la mine in masina nu se fumeaza!!!oricum, pana la Murighiol mai oprim o data, de doua ori...
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
Care mai este situatia? Ramane valabila iesirea?
Este valabilă seria I între 5 şi 9 octombrie iar până acum sunt înscrise doar 4 persoane. Dacă vor fi şi alţi turişti în pensiune în această perioadă este posibil ca preţul să rămână acelaşi. Până la sfârşitul sâmptâmânii voi şti ce şi cum.Dan T wrote:Care mai este situatia? Ramane valabila iesirea?
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
In forum a aparut o alta iesire, la Dorin.
Intre cele doua variante o aleg pe cea de la Dorin. In consecinta anulez participarea la Crisan.
Intre cele doua variante o aleg pe cea de la Dorin. In consecinta anulez participarea la Crisan.
Datorită faptului că majoritatea celor înscrişi până acum s-au reorientat către ieşirea la Mila 23 anulăm această acţiune!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939