Lorelai wrote:Pai... era vorba de teren sau de casa ?
Ca pardon casa nici eu nu mi-asi face fara sa stau acolo sau sa angajez pe unii sa o pazeasca. Mai ales in zona aia.
Dar de', da-i romanului minte !
Poti sa si angajezi, ca tot goala o gasesti la prima primavara .... ma refer la casa, ca pamantul pt ce-ti trebuie ... sa cresti gaini pe el ....
Da'ce, terenul nu dispare ?
Un prieten de-al meu a patit-o rau de tot !
A cumparat (sau a preluat concesiunea, asta nu stiu) 500 mp la Dunavatul de jos, cu iesire la apa. A ingradit terenul, a curatat malul de vegetatie, l-a netezit si a construit, cu autorizatie, un mic debarcader unde urma sa-si tina barcile, atat el, cat si cativa prieteni.
Nu s-a mai dus pe acolo de toamna tarziu pana primavara; cand a ajuns, n-a mai recunoscut locul. In locul terenului sau era un mare golf, cu debarcadere si multe barci parcate.
S-a informat si a aflat ca proprietarul Hotelului Egreta **** a facut amenajarea asta, CU AUTORIZATIE de la Tulcea.
S-a judecat vreo 3 ani, a pierdut si acum fluiera din degete.
Iar acum, fluiera a paguba. Deci dispare si terenul, nu numai juridic, dar si fizic !
ioanrv wrote:Rog sa apelati topicul doar in sensul in care a fost creat...altfel cainele moare de drum lung...
@ Valic : Barca e in regula si zburda prin Delta .
Corect, titlul topicului este : Cumpar teren Delta Dunarii
Raspunsul on-topic nu poate fi decat : Bravo, cumpara !
Bah, da` nu demult ziceai ca-ti faci un titlu de glorie dan stricarea topicelor !
Ia numaru` asta de telefon si zi-i ca suni din partea mea ( Cornel sau Serban, din Bucurest) ca am vorbit cu iel deja despre caz si cand mergi la Crisan sa vezi ii aduci aminte ca vrei sa vorbesti doar cu proprietari pentru vanzare-cumparare. Vezi cum ne facem vecini : 0743.129.154
Miyagi wrote:Bah, da` nu demult ziceai ca-ti faci un titlu de glorie dan stricarea topicelor !
Ia numaru` asta de telefon si zi-i ca suni din partea mea ( Cornel sau Serban, din Bucurest) ca am vorbit cu iel deja despre caz si cand mergi la Crisan sa vezi ii aduci aminte ca vrei sa vorbesti doar cu proprietari pentru vanzare-cumparare. Vezi cum ne facem vecini : 0743.129.154
Fii mai clar Cornele, cine e persoana pe care-o apelez, proprietar, intermediar...?!
Miyagi wrote:Bah, da` nu demult ziceai ca-ti faci un titlu de glorie dan stricarea topicelor !
Fii mai clar Cornele, cine e persoana pe care-o apelez, proprietar, intermediar...?!
Nici una nici alta. E un prieten care ar putea sa te ajute. La el trag si eu cand merg la Crisan si e om de treaba. Il cheama Nea Bebe si mi-a facut si mie cunostinta cu el tot un coleg de-al nostru.
Salutari Danut!
Last edited by Miyagi on 15 Sep 2011, 11:53, edited 1 time in total.
Apropo de ce zicea Cezar, Ovidiu, cumnatamiu, a infiintat, tot in baza legilor concesionarii o tabara de cercetasi, tot in Crisan. A venit oamenii lui Mitrea si au luat terenul imediat invecinat, ca pe-atunci era la marginea satului, nu ca acum, exact central si si-au facut hogeacu` luandu-le si lor din teren. Asa ca dupa ce identifici proprietatea cu acte in regula asigura-te de masuratori cadastrale, ca vorba lu` Cezar, pamantul dispare la propriu.