Pescuitul in Marea Neagra

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

ckristinel

Re: Pescuitul in Marea Neagra

Post by ckristinel »

Am fost de atatea ori la chefal si de cele mai multe ori nu am avut nici o trasatura,anul asta chefalutu dragutu mi-a tras-o big time pana acum...este adevarat ca am mers doar in weekenduri,dar si asa ,tot slab,poate vrea mai bine acum.Il voi incerca si eu sambata si duminica de pe plaja....poate,poate.....fire intinse la toata lumea
petricadascalu

Post by petricadascalu »

ckristinel wrote:Am fost de atatea ori la chefal si de cele mai multe ori nu am avut nici o trasatura,anul asta chefalutu dragutu mi-a tras-o big time pana acum...este adevarat ca am mers doar in weekenduri,dar si asa ,tot slab,poate vrea mai bine acum.Il voi incerca si eu sambata si duminica de pe plaja....poate,poate.....fire intinse la toata lumea
ne vedem in weekend daca vrei...pe plaja corbu sau la navodari...
eu maine dimineata ies de la munca si ma opresc pe plaja tabara-navodari sa incerc
dati pestilor ce le apartine...libertatea !
Claudiu

Post by Claudiu »

Pozele de azi:

Image

Captura zilei:

Image

el e:

Image

Image
ckristinel

Post by ckristinel »

Salut,cred ca maine dimineata pe la 09.00 voi fi si eu pe o plaja sa il incerc vreo 3 ore.Daca vrei sa il incercam si sa mai stam de vb.,nr. meu de tel este 0723514458 si vb si pt weekend
Claudiu

Post by Claudiu »

Maine dimineata scot rame si ma bag si eu pe plaja la Navodari daca nu e aglomeratie. ;)
ckristinel

Post by ckristinel »

Claudiule,da-mi si mie un tarrr pe nr.de tel de mai sus si vb maine dimineata...ms :D
ckristinel

Post by ckristinel »

Pot sa suni in seara asta daca ai esti online si vezi ce postez ,sau maine dimineata.......... :geek:
petricadascalu

Post by petricadascalu »

azi praf... :( nici un 1 kg

Image
dati pestilor ce le apartine...libertatea !
Claudiu

Post by Claudiu »

La mine si mai praf...praf-tzandari, ce mai... :( O sa-mi pun carlige d`alea cu pinteni pe tija sau o sa-mi cumpar rame artificiale ca e durere mare, frate. Cum aruncam, cum ramaneam fara rame. La carlige goale cica nu trage chefalu'. :evil:
ckristinel

Post by ckristinel »

Doar plaja pot spune ca am facut....asta e viata ...poate in weekend. :D
Deceneu

Post by Deceneu »

Da in afar de chefal, se poate prinde ceva tot Asa Mai mare de pe mal?
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Claudiu

Post by Claudiu »

Inainte se mai prindea laban - tot un soi de chefal, dar mai mare, ce ajunge si la 8-9 kg. insa n-am mai auzit pe cineva sa prinda de pe plaja, ci doar la japca de pe digurile de larg, primavara si la inceputul verii.
Deceneu

Post by Deceneu »

si din barca? Ce poti sa mai prinzi?
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
cezar

Post by cezar »

Deceneu wrote:si din barca? Ce poti sa mai prinzi?
Din barca, guvide, hanus, stavride, hamsie (ceace), ceanacop (lufar mic), scrumbie albastra (de fapt, o specie de macrou), bacaliar, dragon (atentie, inteapa si e veninos). Mult mai rar calcan, palamida, randunica de mare, rechin de Marea Neagra.

Daca esti cu barca pe traseul pe care circula zarganul, poti avea surprize si cu acest peste.

Chefalul si labanul se prind numai de pe mal. Nu stiu sa fi prins cineva din barca.
Calcanul si cambula, predominant de pe mal.
Tot de la mal (de fapt, pe digurile cu cataroaie si stabilopozi), guvizi. Dimineata si seara, la taparina, mai intra si pestii care i-am indicat ca pescuibili din barca. Cu exceptia rechinilor !
Deceneu

Post by Deceneu »

foarte tare! Dar dupa rechin, cu ce se da? Momeala ma refer, a prins cineva?
cezar

Post by cezar »

Deceneu wrote:foarte tare! Dar dupa rechin, cu ce se da? Momeala ma refer, a prins cineva?
Cu peste mort , crestat bine ca sa lase miros !

Eu am prins cativa "in cariera mea", dar trebuie sa mergi foarte departe in larg.
Valentin Petrovici

Post by Valentin Petrovici »

cezar wrote:
Deceneu wrote:si din barca? Ce poti sa mai prinzi?
Din barca, guvide, hanus, stavride, hamsie (ceace), ceanacop (lufar mic), scrumbie albastra (de fapt, o specie de macrou), bacaliar, dragon (atentie, inteapa si e veninos). Mult mai rar calcan, palamida, randunica de mare, rechin de Marea Neagra.

Daca esti cu barca pe traseul pe care circula zarganul, poti avea surprize si cu acest peste.

Chefalul si labanul se prind numai de pe mal. Nu stiu sa fi prins cineva din barca.
Calcanul si cambula, predominant de pe mal.
Tot de la mal (de fapt, pe digurile cu cataroaie si stabilopozi), guvizi. Dimineata si seara, la taparina, mai intra si pestii care i-am indicat ca pescuibili din barca. Cu exceptia rechinilor !

Cezare ce vise frumoase.........Auzi ia lufar, scrumbie,pălămidă, rîndunică ......... Vise frumoase. Sau amintiri? Cred că ambele. Dar visul este ceva plăcut. Pînă ne trezim . Anul trecut a fost stavride ceva mai mult și poate surprinzător, chiar zargan. Calcan și cambulă mai mult la barcă. Cît despre rechini ....Cam în drepturl Costineștiului la limita graniței maritime este un loc unde apa este foarte mică și curenții mici. Acolo se străng ei pentru fătare. La paragate ca și calcanii. Cu guvide în carmace. Să prinzi rechini și să îți fete în barcă......tot amintiri.
cezar

Post by cezar »

Vali, anul asta am prins stavride...aproape ca vremuri !
In prezenta meu, fiind alaturi in barca, Claudiu a prins o randunica de mare destul de babana !
Se mai prinde si palamida, si calcan, si lufar, dar rar, rar de tot.
Pescarii care ies zilnic la mare prind cateva exemplare pe an, iar aia norocosi chiar destul de frecvent !
Iar anul trecut s-a prins scrumbie...pescarii pandesc si anul asta !
Anul asta n-a intrat inca scrumbia !
Valentin Petrovici

Post by Valentin Petrovici »

cezar wrote:Vali, anul asta am prins stavride...aproape ca vremuri !
In prezenta meu, fiind alaturi in barca, Claudiu a prins o randunica de mare destul de babana !
Se mai prinde si palamida, si calcan, si lufar, dar rar, rar de tot.
Pescarii care ies zilnic la mare prind cateva exemplare pe an, iar aia norocosi chiar destul de frecvent !
Iar anul trecut s-a prins scrumbie...pescarii pandesc si anul asta !
Anul asta n-a intrat inca scrumbia !
Nu am spus că nu se prinde . Dar sunt rarități. Am văzut rîndunica lui Claudiu .........dar cu ia rămîne toată viața. Lufari mai intră dar rar. Mă refeream la......... o tempora !!!!!!
Claudiu

Post by Claudiu »

In comparatie cu anii abia trecuti, se prinde peste destul de divers in mare si cred ca pe viitor va fi si mai bine. ;)
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”