Pescuitul in Marea Neagra

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

Claudiu

Re: Pescuitul in Marea Neagra

Post by Claudiu »

Azi am fost tot in locul ala unde am pescuit cu Petrica. De la 10.00 pana pe la 11.00 am scos rame si da-i dupa chefal. :D Al dreaq, pe la fund nu prea umbla, mai mult ii place pe sus, pe la suprafata apei. I-am dat-o acolo unde-i place, la suprafata, cu o montura buldo adaptata ptr. chefal. Am luat o singura bucata frumusica la vreo 500-600g. si poate mai luam cateva, dar am fost chemat la o treaba...si am plecat in graba. Pacat, ca pana duminica n-o sa mai pot merge la peste... :(

Image
cezar

Post by cezar »

Al dreak chefal, vrea numai "sus"! :lol: :lol: :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

cezar wrote:Al dreak chefal, vrea numai "sus"! :lol: :lol: :lol:
Ha, ha, ha ! :lol: Uite, dom'le ca s-au curvit si astia mici, o iau sus...suuus. :lol: :lol: :lol:
G_H

Post by G_H »

Claudiu, daca tot o vrea numai sus, mai fa o modificare si baga-i in loc de buldo un vobler plutitor...Poate tragi o pereche de chefali cu lufar in coada :D (cine stie, poate si-a schimbat si asta (lufarul) comportamentul si vrea si el tot "sus" si la "mal") :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

G_H wrote:Claudiu, daca tot o vrea numai sus, mai fa o modificare si baga-i in loc de buldo un vobler plutitor...Poate tragi o pereche de chefali cu lufar in coada :D (cine stie, poate si-a schimbat si asta (lufarul) comportamentul si vrea si el tot "sus" si la "mal") :lol:
Ha, ha, buna idee, dar nu, mersi. :lol: Nu ataca lufaru` chiar asa de sus :) . E buna manevra asta la tzaparina, cand in loc de plumb pui un pilker (lingura grea) si pe langa stavrid mai poti agata si cate un lufar. ;)
Azi am pus pe linia de la buldo, chiostecele de pe una din monturile trimise de tine, cea pentru but fish sau butt face, nu mai stiu sigur. :lol: Anyway, au facut serviciu cu bilutele alea colorate. Se pare ca au facut si ceva parnaie chefalosii astia, de le place cu bilute pe ...carlig. :twisted: :twisted: :twisted:
Deceneu

Post by Deceneu »

Claudiule, la peste te mai duci si tu ? ce mai e in mare ?
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Claudiu

Post by Claudiu »

Vedem maine, ca mai trebuie sa si mancam... Peste-peste, dar mai tre' si-o friptana, ceva, pe langa. ;)
petricadascalu

Post by petricadascalu »

azi maxim 4...pe care i-a prins sotia
eu cred ca raman tot la stagiul de amator si ma las de meserie :lol: :lol: :lol:

Image

maine il iau cu noaptea in cap ca azi nu am mai gasit loc la 6...lume harnica nu alta :lol:
dati pestilor ce le apartine...libertatea !
Claudiu

Post by Claudiu »

Astazi, doar 1. :( Unu` pe zi... e treaba, nu gluma. :roll:

Image

Image

Image
Deceneu

Post by Deceneu »

Lasa Claudiule ca e frumos si cu unu. Maine 2 , poimaine 3. pai ce oi vrea ?! sa seci Marea Neagra ?
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Deceneu

Post by Deceneu »

Auzi , da aia de se vad prin apa , de zici ca vaneaza pelicani , dupa ce(cu ce) dau ?
cezar

Post by cezar »

Deceneu wrote:Auzi , da aia de se vad prin apa , de zici ca vaneaza pelicani , dupa ce(cu ce) dau ?
Prietene, aia intra 20-30 metri in apa, ca sa lanseze mai departe !
Deceneu

Post by Deceneu »

a? si io care credeam ca vaneaza lebadusi :))(joke ) da pana la urma chefalu e mai in larg?
petricadascalu

Post by petricadascalu »

azi am scos norma... :D ..tot 4 buc .
am luat multe ilarii da le-am eliberat ca deja erau prea mici ...eu urmaream ceva mai rasarit
in fine a fost vreme calma,apa super si pescari distrati

Image
dati pestilor ce le apartine...libertatea !
Deceneu

Post by Deceneu »

ala mare era capu familiei
cezar

Post by cezar »

Deceneu wrote:a? si io care credeam ca vaneaza lebadusi :))(joke ) da pana la urma chefalu e mai in larg?
Circula in bancuri, poti sa-l gasesti si la 20 metri de mal, in zona cu plaja, si la 70-80 metri, dar si in bazinele portuare, cu apa adanca.
Umbla si el, cauta mancare, liniste si, mai ales, adapost de delfini, pasari marine etc.
Deceneu

Post by Deceneu »

cezar wrote:
Deceneu wrote:a? si io care credeam ca vaneaza lebadusi :))(joke ) da pana la urma chefalu e mai in larg?
Circula in bancuri, poti sa-l gasesti si la 20 metri de mal, in zona cu plaja, si la 70-80 metri, dar si in bazinele portuare, cu apa adanca.
Umbla si el, cauta mancare, liniste si, mai ales, adapost de delfini, pasari marine etc.
aha.multumesc.
Claudiu

Post by Claudiu »

Chefalu` asta este un peste ciudat, umbla si pe la fund, dar ii place si deasupra. Vrea si adanc, dar prefera si mai mica, apa... Il prinzi la rama...de mare si in stomac gasesti scoica si mâl. Umbla in gashca si cand dai de ea ar trebui sa lovesti mai multi, dar e parsiv, al dreaq, ca tu prinzi doar 1...2...4 din cateva zeci. Are perioadele lui cand mananca, e sensibil la schimbarile atmosferice, etc... In concluzie, e un bulangiu, ce s-o mai lungim.
Claudiu

Post by Claudiu »

Am informatii ca se ia stavrid la greu pe digul de la poarta 1. ;)
Deceneu

Post by Deceneu »

E tare nea chefalu
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”