Vineeeeeee..................PETREMAN wrote:Paiiii .......4l alba si 4l aurie la masa 6 daca se poate...
![]()
Vorbim la telefon.
Moderator: dutustoica
Vineeeeeee..................PETREMAN wrote:Paiiii .......4l alba si 4l aurie la masa 6 daca se poate...
![]()
Corect. E verificata pe Ceausescu si e data de Doctorul Puscas din Simleul Silvaniei. Da zeama sa fie de pruna bistrita nu de pere. Cura de doo luni / stomacul gol - dimineata si inchide si nise. Taicamiu a avut o gaura cat moneda de 5 lei.dutustoica wrote:Liviu, cu siropul de pere e mai greu, dar daca faci referire la ce cred eu, atunci ia zilnic un paharel de Banisor in care pui o lingurita de miere de albine, de salcam. Si mai vorbim. Indicat e sa-l bei dimineata pe stomacul gol, dar cred ca mergi la serviciu si atunci lasa-l pe seara si pe we.
Vineri la cafenea, daca vii, daca nu, da-mi un tel. si ne intalnim undeva in oras. Oricand.fish bone wrote:Pe cand si cum livrarea?
Mai e ceva. Doar galbena. Astept comanda.G_H wrote:Licoare galbena o mai fi?!?![]()
Ca acusi vine toamna peste noi....
4 litri, cu multumiri (ca poate or mai pofti si alti expeditionaridutustoica wrote:Mai e ceva. Doar galbena. Astept comanda.G_H wrote:Licoare galbena o mai fi?!?![]()
Pretul e acelasi.
Suna-ma la 0730.013.087 si maine o ai.G_H wrote:4 litri, cu multumiri (ca poate or mai pofti si alti expeditionaridutustoica wrote:Mai e ceva. Doar galbena. Astept comanda.G_H wrote:Licoare galbena o mai fi?!?![]()
Pretul e acelasi.)
La domiciliu. Nr. meu este 0730.013.087.fatdaddy wrote:"Give me five " , ca sa zic asa ! Comanda ferma , doresc detalii livrare!
Multumesc
S-a dat cu ea pe dupa urechi aseee , ca fumeile .George Saftoiu wrote:Cumva a fost folosita drept "parfum",ori pt. "gargara"???????
Prietene, eu sunt din Banisor (Salaj) dar locuiesc in Bucuresti. Ai telefonul meu cateva postari mai sus. Suna-ma maine si stabilim o intalnire.Indian Larry wrote:S-a dat cu ea pe dupa urechi aseee , ca fumeile .George Saftoiu wrote:Cumva a fost folosita drept "parfum",ori pt. "gargara"???????Claudiule glumesc frate .
On: as vrea si eu 1L . Imi trebuie urgent , pentru stomac . Cand se poate ridica si de unde ? Daca sunteti din Bucuresti , spuneti-mi unde sa vin si cand . Va multumesc!
Claudiu, cred ca o sa ajunga cat de curand in Constanta baiatul meu Sabin sau cineva apropiat. Te-am trecut pe lista si n-ai nicio sansa sa scapi.Claudiu wrote:Indian Larry wrote: Claudiule glumesc frate .
Nu ma afecteaza in niciun fel, pentru ca nu despre mine e vorba in propozitie. "fish bone" este Liviu, nu Claudiu.
O bag din nou, sa nu se piarda:![]()
Vreau si euuuu !!! Am tot citit si auzit despre miraculoasa licoare si tare as vrea s-o beu si eu...
Dom' Cezar, sau cine vine mai curand la Constanta, rog sa-mi aduca si mie 1 L sau 1.5, cum s-o putea.