Pescuitul in Marea Neagra
Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Re: Pescuitul in Marea Neagra
Da l-ati lesinat nu asa 

Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Noi toti suntem foarte norocosi ca avem Marea langa noi. Pacat ca nu sunt prea multi interesati de pescuitul marin.
Acum o tai pe digul de nord sa mai tzaparinesc putin.
Acum o tai pe digul de nord sa mai tzaparinesc putin.

Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
1. sunt si exemplare mai mari, dar nu cu mult. Stavridul de Marea Neagra are cam 15 cm +/- 2. Exemplarele mai mari/mici decat aceste dimensiuni sunt rare.CRISTI DINU wrote:stavridu nu creste si mai mare ?merge cumva si la taparina ? super filmulete, claudiu ,esti foarte norocos ,i-mi vine sa-mi iau casa in constanta
2. stavrizii au fost prinsi exclusiv la taparina.
Am facut in total 5 iesiri pe mare impreuna cu Claudiu si "mi-am scos parleala" pentru toate fitzele pe care le-a facut Dunarea anul asta.
Pacat ca nu suntem mai multi, pentru un "club al pescarilor la Marea Neagra". Este absolut fabulos ! Totul este sa n-ai rau de mare.
Poate daca promovam treaba iese ceva.
Eu imi declar disponibilitatea, dar nu am cu cine sa ies. Anul acesta am carat barca dupa mine pana in Grecia. Marea Neagra este mai aproape.
Eu imi declar disponibilitatea, dar nu am cu cine sa ies. Anul acesta am carat barca dupa mine pana in Grecia. Marea Neagra este mai aproape.
pai din cate vad eu , anu asta . mai bine te duci la mare decat in delta , daca pleci pe peste.
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Impreuna cu Petricadascalu am dat gata vreo 50 de bucati frumusele pe digul de nord.
Treaba a mers mai subtire ca de obicei, dar, asta e, asta-i pescuitul.

Maine o taiem la chefal.
Treaba a mers mai subtire ca de obicei, dar, asta e, asta-i pescuitul.

Maine o taiem la chefal.

- CRISTI DINU
cezar wrote:1. sunt si exemplare mai mari, dar nu cu mult. Stavridul de Marea Neagra are cam 15 cm +/- 2. Exemplarele mai mari/mici decat aceste dimensiuni sunt rare.CRISTI DINU wrote:stavridu nu creste si mai mare ?merge cumva si la taparina ? super filmulete, claudiu ,esti foarte norocos ,i-mi vine sa-mi iau casa in constanta
Am facut in total 5 iesiri pe mare impreuna cu Claudiu si "mi-am scos parleala" pentru toate fitzele pe care le-a facut Dunarea anul asta.
Pacat ca nu suntem mai multi, pentru un "club al pescarilor la Marea Neagra". Este absolut fabulos ! Totul este sa n-ai rau de mare.
cu siguranta sunt un patimit al pescuitului pe mare cat si al iesirilor aventuriere maritime(sunt in tratarea de achizitia unui velier),iar daca ar fi un club M.N. nu as rata ocazia de a ma inscrie.cu prima ocazie am sa vin si eu la stavride.nu am rau de mare.vreau sa pescui rechin ,cambula ,calcan si lufar,dar si cei la indemana hanus ,stavrid...

Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Si eu vreau sa prind tot asa: rechin, calcan, cambula, lufar...dar ma multumesc cu ce-mi ramane dupa ce m-am trezit din somn.

- CRISTI DINU
ene i-mi da vise din belsug,numa ca nu pot visa cu ochi deschisi,sa fiu in barca sa dau la taparina ,sa am prietenie cu un vin sec,in curand voi fi pe valuri. 

Adrenalina inpinge pistonul
Da la rechin cum e treaba ? cu ce se da , cum ?
Va rog sa ma considerati ca si inscris in viitorul "Club al Pescarilor la Marea Neagra"cezar wrote:1. sunt si exemplare mai mari, dar nu cu mult. Stavridul de Marea Neagra are cam 15 cm +/- 2. Exemplarele mai mari/mici decat aceste dimensiuni sunt rare.CRISTI DINU wrote:stavridu nu creste si mai mare ?merge cumva si la taparina ? super filmulete, claudiu ,esti foarte norocos ,i-mi vine sa-mi iau casa in constanta

- Cristian Candeori
[quote="cezar....Pacat ca nu suntem mai multi, pentru un "club al pescarilor la Marea Neagra". Este absolut fabulos ! Totul este sa n-ai rau de mare.[/quote]
Oricand (chiar si in acest sfarsit de saptamana) si in orice anotimp sunt deschis pentru o astfel de iesire, iar cu raul de mare ...trebuie testat...
Oricand (chiar si in acest sfarsit de saptamana) si in orice anotimp sunt deschis pentru o astfel de iesire, iar cu raul de mare ...trebuie testat...

Ohooo, uite ce de adepti ai pescuitului marin, avem, mai nou !
Bravo, bravo !
Acum am sosit si eu de la o partida de pescuit la chefal cu prietenul Petrica.
Am pescuit in bazinul de la Midia, alegerea apartinandu-i lui Petrica, care m-a tot imbolnavit cu povestile despre zecile de chefali care stau la suprafata si sfideaza pe toata lumea. Am zis sa vada si ochiu' meu, ca poate-i pacalim noi pe bulani.
Am scos rame de mare de undeva din apropierea locului de pescuit si ne-am pus pe treaba.
Primul chefal si cel mai mare a fost prins de Petrica cam la jumatate de ora, pe fund, apoi, s-au ridicat la suprafata si i-am abordat cu o montura de suprafata cu doua plute. Am luat trei bucati mai mici si alte cinci scapate (se zbate ca nebunu') si cu alea am ramas, ca mi se facuse cam foame pe la ora 12.00 si m-am tirat. Petrica e tot acolo, ca a inceput sa-l plesneasca la suprafata si se pare ca-i place.
Pana sa plec, a scapat vreo doi.
Petrica cu trofeul

Unu' mititel prins de mandea la montura de suprafata:

...si...tot ce am putut pacali azi:

Pentru cei ce nu stiu cum arata ramele de mare

Acum am sosit si eu de la o partida de pescuit la chefal cu prietenul Petrica.
Am pescuit in bazinul de la Midia, alegerea apartinandu-i lui Petrica, care m-a tot imbolnavit cu povestile despre zecile de chefali care stau la suprafata si sfideaza pe toata lumea. Am zis sa vada si ochiu' meu, ca poate-i pacalim noi pe bulani.
Am scos rame de mare de undeva din apropierea locului de pescuit si ne-am pus pe treaba.
Primul chefal si cel mai mare a fost prins de Petrica cam la jumatate de ora, pe fund, apoi, s-au ridicat la suprafata si i-am abordat cu o montura de suprafata cu doua plute. Am luat trei bucati mai mici si alte cinci scapate (se zbate ca nebunu') si cu alea am ramas, ca mi se facuse cam foame pe la ora 12.00 si m-am tirat. Petrica e tot acolo, ca a inceput sa-l plesneasca la suprafata si se pare ca-i place.

Petrica cu trofeul

Unu' mititel prins de mandea la montura de suprafata:

...si...tot ce am putut pacali azi:

Pentru cei ce nu stiu cum arata ramele de mare

Legat de ramele de mare: se mentin mai bine asa in apa (de mare banuiesc)? eu le tineam infasurate intr-o carpa umeda cu substrat de unde le luam.....
Se mentin mai mult timp asa, in apa de mare, dar cu conditia ca apa sa fie schimbata des, sa nu se incalzeasca.laloi wrote:Legat de ramele de mare: se mentin mai bine asa in apa (de mare banuiesc)? eu le tineam infasurate intr-o carpa umeda cu substrat de unde le luam.....
Acasa le tin tot in apa de mare, la frigider, pe care o schimb la doua zile.
iar l-ai omor claudiule
) bv

- petricadascalu
multam claudiu...acum am venit si noi...
am mai prins 5 buc la suprafata,una mai mare ca aia din poza
si sotia a mai scapat 2 mari pe lansetele
caldura ne-a dat gata si maine dimineata suntem acolo la prima ora...
PS...sotia a prins chefalul pozat cu mine
am mai prins 5 buc la suprafata,una mai mare ca aia din poza

caldura ne-a dat gata si maine dimineata suntem acolo la prima ora...
PS...sotia a prins chefalul pozat cu mine

dati pestilor ce le apartine...libertatea !
Aaaa, eu am scris ca l-a prins Petrica ?petricadascalu wrote: PS...sotia a prins chefalul pozat cu mine

P.S. Nu te-a lasat inima sa nu spui adevarul...

- petricadascalu
...
... azi dauna totala...nici macar o trasatura...
incerc maine pe plaja ca sa mai linistit marea..sa vedem ce-o sa iasa

incerc maine pe plaja ca sa mai linistit marea..sa vedem ce-o sa iasa

dati pestilor ce le apartine...libertatea !