In afara de gherla de la malul marii , am observat un lucru cel putin ciudat(pentru mine): nu exista scoici.

De pesti n-am ce sa zic...vreo doi guvizi dar si aia cat chistocul...
Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Pe mare se prinde in perioada asta...acum, depinde in ce directie ne-o trage atza.cezar wrote:Claudiule, am o presimtire ca vineri dimineata ne vedem! Stau pana luni seara/noaptea !
Care mai este situatia cu stavridul, ceanacopul, chefalul ?
Sau o taiem spre "locul secret"?![]()
![]()
Superrrrr !Claudiu wrote:Pe mare se prinde in perioada asta...acum, depinde in ce directie ne-o trage atza.cezar wrote:Claudiule, am o presimtire ca vineri dimineata ne vedem! Stau pana luni seara/noaptea !
Care mai este situatia cu stavridul, ceanacopul, chefalul ?
Sau o taiem spre "locul secret"?![]()
![]()
Acum mi-am aranjat si cu liberul, tutto k.
Intrebare (poate prosteascaClaudiu wrote:Sunt foarte dezamagit de pescuitul la chefal, in vara asta...
Umbla bucati de zici ca-s rechini pe la suprafata si nu pun botul...[/img]
Intrebarea este foarte in regula.Petru Burian wrote:Intrebare (poate prosteascaClaudiu wrote:Sunt foarte dezamagit de pescuitul la chefal, in vara asta...
Umbla bucati de zici ca-s rechini pe la suprafata si nu pun botul...[/img]): cu un buldo greu, care sa permita lansari lungi si mentinerea carligelor in stratul de suprafata (+/- orizontal) + "jucarea" lor in masa apei, din varful lansetei, nu s-ar putea incerca
![]()
![]()
Nu uitati "intrebarea moarte n'are"![]()
![]()
Nici eu nu recomand !petricadascalu wrote: rar mai vrea la ancorita...asta pentru cine se tine tare...nu recomand