Fir întins! Capturi măreţe!
Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
petricadascalu wrote:gata cu pescuiala...ce crap, ce somn,marlite sau alte aratari... caras frate,caras!!! 9 kg de caras frumos(2 la kg)
Petricaaaa, dupa trei zile de pescuit pe unde am fost, mai imi trebuie un congelator, frate !!!petricadascalu wrote:gata cu pescuiala...ce crap, ce somn,marlite ,chefali sau alte aratari... caras frate,caras!!! 9 kg de caras frumos(2 la kg)
cel putin azi dimineata lume multa ca la circ...toti prindeau
dupa weekend mai fac o partida si ajung sa am congelatoru precum claudiu...![]()
fire intinse !!!
Am fost acum vreo doi ani acolo unde zici tu si m-au f.tut la creier basculantele alea, de numa', numa'.petricadascalu wrote:am fost acolo la cariera luminita...am pescuit in canal dunare marea-neagra la patratica
pe lansete nu avrut nici o culoare da in schimb pe fixa de 7m a fost bestial...
tu pe unde mai dai cu batu' ? > claudiu <
rebeu wrote:Măi, da' ce-o fi atât de greu să daţi pagina-napoi? A pus omu' şi harta cu locu' de care-ntrebaţi.
No-r fi avut apă caldă dar... a fost caras!![]()
![]()
SEC de Murfatlarioanrv wrote:Bai Claudiu, tu nu te mai potolesti ?!Prinzi si-n sarat, si-n dulce...mai e putin si o sa prinzi si pe uscat. Acum nu ca ne cunoastem dar esti pescarul anului 2011 cel putin din ce se vede pe aici
Si marele merit e ca ai descoperit 2 locuri secrete intr-un an
...stii cat de mult apreciez eu locatii de genul asta...Am si o curiozitate: ce mananci frate la micul dejun ?!
![]()
![]()
Corect !cezar wrote:
SEC de Murfatlar![]()
![]()
!
Mare boier esti !ioanrv wrote:Bai Claudiu, tu nu te mai potolesti ?!Prinzi si-n sarat, si-n dulce...mai e putin si o sa prinzi si pe uscat. Acum nu ca ne cunoastem dar esti pescarul anului 2011 cel putin din ce se vede pe aici
Si marele merit e ca ai descoperit 2 locuri secrete intr-un an
...stii cat de mult apreciez eu locatii de genul asta...Am si o curiozitate: ce mananci frate la micul dejun ?!
![]()
![]()
Va fi, prietene, va fiClaudiu wrote:Apropo's, dom' Cezar, un stavride, ceva ?