Pescuitul in Marea Neagra

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

rebeu

Re: Pescuitul in Marea Neagra

Post by rebeu »

Masă-ntinsă cu pahare de cristal şi farfurii de porţelan... chinezesc estem? Şi duş şi WC cu apă caldă? :lol: :lol: :lol:

Fir întins! Capturi măreţe!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
petricadascalu

Post by petricadascalu »

:mrgreen: gata cu pescuiala...ce crap, ce somn,marlite ,chefali sau alte aratari... caras frate,caras!!! 9 kg de caras frumos(2 la kg)
cel putin azi dimineata lume multa ca la circ...toti prindeau
dupa weekend mai fac o partida si ajung sa am congelatoru precum claudiu... :D
fire intinse !!!
Last edited by petricadascalu on 18 Aug 2011, 20:15, edited 1 time in total.
dati pestilor ce le apartine...libertatea !
Indian Larry

Post by Indian Larry »

petricadascalu wrote::mrgreen: gata cu pescuiala...ce crap, ce somn,marlite sau alte aratari... caras frate,caras!!! 9 kg de caras frumos(2 la kg)

unde frate ,in MN? :shock:
Claudiu

Post by Claudiu »

petricadascalu wrote::mrgreen: gata cu pescuiala...ce crap, ce somn,marlite ,chefali sau alte aratari... caras frate,caras!!! 9 kg de caras frumos(2 la kg)
cel putin azi dimineata lume multa ca la circ...toti prindeau
dupa weekend mai fac o partida si ajung sa am congelatoru precum claudiu... :D
fire intinse !!!
Petricaaaa, dupa trei zile de pescuit pe unde am fost, mai imi trebuie un congelator, frate !!! :lol:
Apropo's, unde s-a prins atata caras ? :shock:
rebeu

Post by rebeu »

Măi, da' ce-o fi atât de greu să daţi pagina-napoi? A pus omu' şi harta cu locu' de care-ntrebaţi.
No-r fi avut apă caldă dar... a fost caras! :lol: :lol: :lol:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
petricadascalu

Post by petricadascalu »

am fost acolo la cariera luminita...am pescuit in canal dunare marea-neagra la patratica
pe lansete nu avrut nici o culoare da in schimb pe fixa de 7m a fost bestial...
tu pe unde mai dai cu batu' ? > claudiu <
Claudiu

Post by Claudiu »

petricadascalu wrote:am fost acolo la cariera luminita...am pescuit in canal dunare marea-neagra la patratica
pe lansete nu avrut nici o culoare da in schimb pe fixa de 7m a fost bestial...
tu pe unde mai dai cu batu' ? > claudiu <
Am fost acum vreo doi ani acolo unde zici tu si m-au f.tut la creier basculantele alea, de numa', numa'. :lol:
Tatutzule, am dat cu batzu' zilele astea pe undeva pe langa Dunare, intr-un canal. Daca ma suni maine, iti spun, dar e ceva drum pana acolo. ;)
Indian Larry

Post by Indian Larry »

rebeu wrote:Măi, da' ce-o fi atât de greu să daţi pagina-napoi? A pus omu' şi harta cu locu' de care-ntrebaţi.
No-r fi avut apă caldă dar... a fost caras! :lol: :lol: :lol:

Pai era vorba de caras . Ce legatura are cu MN ? :?
rebeu

Post by rebeu »

Ai şi tu dreptate... ar trebui să n-aibă... dar canalul ala e... lângă MN.

Şi... de cănd la Portiţa, pe dig, în mare, se prindea....roşioară... şi avat... de ce n-ar fi şi caras? Că e rezistent...

Şi când te gândeşti că se pregatise pentru crap... :lol: :lol: :lol:
--
RBu'
petricadascalu

Post by petricadascalu »

...adaptare la fata locului...
doar nu te apuci sa inveti chineza ca nu are filmul subtitrare...il mai vizionezi de 7 ori pana il intelegi... :o
am piedut timp sa-mi schim monturi,sa-mi preg. sculele...am pierdut bani ca sa iau tot felul de chitibusuri...ca sa ce? sa faci legea cu o mamaliga
inca nu ne-am acomodat cu faptul ca pe ape salbatice porumbul si mamaliga fac legea...din cauza modernismului si a pietei variate de produse.
dupa cum stiti si voi...in ghiol prinzi chefal...la mare avat si caras, dai la mamaliga iei biban stai pe mal iti fura sobolanul momeala...deci orice e posibil
asa ca trebe sa gandim pozitiv,nu sa dam in mintea pestilor :lol:
cu bine...
Claudiu

Post by Claudiu »

In dupa-amiaza asta trag o fuga pe digul de nord de la poarta 1 si incerc stavridul la tzaparina.
Keep in touch. ;)
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Claudiu, sansele sa te mai vizitez in vara asta sunt practic nule. Am gasit un loc pe Dunare care m-a imbolnavit ca si potential. Saptamana viitoare imi petrec acolo cateva zile in locul celor planificate pentru Constanta.

P.S. Daca vrei sa-ti testezi pilkerele alea acum este momentul. Au inceput sa se "impiedice" de naluci dintosi la distanta de 2-3km in larg chiar in dreptul lui Ion Ratiu. Asta-i singurul regret pe care-l am ca nu mai pot veni acolo.
0745578278
Claudiu

Post by Claudiu »

Imi pare rau ca nu mai poti veni...chiar acum cand a inceput si Marea sa dea roade...Dar poate, cine stie, te sucesti intr-un fel si ma pomenesc cu tine aici. :D
O sa fac o iesire in larg unde ai zis ca se prinde lufar, ca-i pacat sa ratez ocazia. ;)
Acum am sosit si eu acasa dupa o partida placuta de tzaparineala pe inserat. Am fost pe digul de la poarta 1, in parcare.(n-am mai intrat in port sa le platesc la aia accesul)
Am luat ceva stavrid, hamsie, ciace...si chiar si un crab :lol: A inceput sa se prinda stavrid binisor, seara mai ales, dupa ora 19.00. Pescarii vin pe la 19.00 si stau pana pe la 3-4 dimineata. Pleaca acasa cu cate 7-8 kg de stavrid, hamsie, ciace, ceatal.
Chiar a fost super misto ! Vreo 1.5 kg tot am prins de-o prajala sanatoasa. :D

Image

Ciace sau sprot (who cares)

Image

Hamsie:

Image

Crab :shock:

Image

Stavrid:

Image

Image
ioanrv

Post by ioanrv »

Bai Claudiu, tu nu te mai potolesti ?! :o Prinzi si-n sarat, si-n dulce...mai e putin si o sa prinzi si pe uscat. Acum nu ca ne cunoastem dar esti pescarul anului 2011 cel putin din ce se vede pe aici :!: Si marele merit e ca ai descoperit 2 locuri secrete intr-un an :!: ...stii cat de mult apreciez eu locatii de genul asta...Am si o curiozitate: ce mananci frate la micul dejun ?! :lol: :lol: :lol:
cezar

Post by cezar »

ioanrv wrote:Bai Claudiu, tu nu te mai potolesti ?! :o Prinzi si-n sarat, si-n dulce...mai e putin si o sa prinzi si pe uscat. Acum nu ca ne cunoastem dar esti pescarul anului 2011 cel putin din ce se vede pe aici :!: Si marele merit e ca ai descoperit 2 locuri secrete intr-un an :!: ...stii cat de mult apreciez eu locatii de genul asta...Am si o curiozitate: ce mananci frate la micul dejun ?! :lol: :lol: :lol:
SEC de Murfatlar :lol: :lol: :lol: !
Claudiu

Post by Claudiu »

cezar wrote:
SEC de Murfatlar :lol: :lol: :lol: !
Corect ! :lol: :lol: :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

Apropo's, dom' Cezar, un stavride, ceva ? :)
Claudiu

Post by Claudiu »

ioanrv wrote:Bai Claudiu, tu nu te mai potolesti ?! :o Prinzi si-n sarat, si-n dulce...mai e putin si o sa prinzi si pe uscat. Acum nu ca ne cunoastem dar esti pescarul anului 2011 cel putin din ce se vede pe aici :!: Si marele merit e ca ai descoperit 2 locuri secrete intr-un an :!: ...stii cat de mult apreciez eu locatii de genul asta...Am si o curiozitate: ce mananci frate la micul dejun ?! :lol: :lol: :lol:
Mare boier esti ! :lol:
Frate, conjunctura e la mij...loc. Eu nu sunt un mare pescar, doar stii bine lucrul asta. Nu imi place sa ma pregatesc in detaliu, sunt dezordonat, am scule modeste si nu suport sa stau prea mult intr-un loc, deci nici la pescuit.
Am noroc ca mi-am gasit femeie dintr-o zona bogata in "locuri secrete" si eu ce fac, profit de ocazie. ;) :lol: ...si pe langa mine, si prietenii mei. ;)
cezar

Post by cezar »

Claudiu wrote:Apropo's, dom' Cezar, un stavride, ceva ? :)
Va fi, prietene, va fi :!: ;) ;) ;)
Deceneu

Post by Deceneu »

na situatie, de cate ori am mers la mare , niciodata nu m-am gandit sa dau la peste. Adevarul e k in viata mea nu am dat la chefal da din cate am citit si m-am mai documentat , nici nu mi se pare mare kestie.Data viitoare cand vizitez litoralu , imi iau si lansetele =)). Nene claudiule , pe tine te sun :))
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”