Modigliani

Aniversare, Onomastică sau Sărbătoare - urările dumneavoastră către prieteni.

Moderator: dutustoica

PETER

Modigliani

Post by PETER »

La multi ani Pictore !
http://www.pescarulclujean.com

Take it a smile to your face,
it's so nice to be happy!
Pacapescarul
Moderator

Re: Modigliani

Post by Pacapescarul »

La Multi Ani!!! Sa ai pofta!
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
Petru Burian

Post by Petru Burian »

La multi ani :!: :!: :!:
Cu sanatate, noroc si toate cele bune + Muze multe aducatoare de inspiratie :lol: :lol: :lol: si "succesuri" pescaresti :D
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
cezar

Post by cezar »

LA MULTI ANI !

Prietene, iti doresc tot ce-i mai bun pe lume, atat tie, cat si celor dragi !
Si (nu in ultimul rand) fire cat mai tensionate !
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

LA MULTI ANI !!!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !!!
G_H

Post by G_H »

LA MULTI ANI!
zgubea

Post by zgubea »

L M A !!! Sa fii sanatos si cu aceeasi inspiratie la scris !
Dragos Bradatan
rebeu

Post by rebeu »

LA MULŢI ANI !!!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Geo

Post by Geo »

LA Multi Ani, Mihai !
Multa sanatate, noroc si fericire !
Sa traiesti si sa ne pictoresti cu povestile tale multi ani de-acum inaite !
Pescuitul = Relaxare în natură
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Mihai,La Multi Ani,sa fii sanatos si sa-ti mentii aceeasi energie si spirit de aventura ani multi de-acum incolo!
Albatrin

Post by Albatrin »

La mulţi ani, Mihaiţă, să fi sănătos şi la pungă gros !!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
modigliani

Post by modigliani »

Sa-mi traiti fratilor , ca fara d-astia ca voi , oameni cu suflet si pusi pe drumetie , ...... n-as avea ce povesti ! Doar , dracului , nu ma duc de nebun pe maluri sa vorbesc de unu' singur ..... ! Voi , ..... dintre voi , apar ilustrele figuri din snoavele mele . Io nu-s decat naratorul . Figurile centrale ..... , alea-s sarea si piperu' . Mai putin la faza cu butelia-n barca . Luati aminte cand mi-o veni randu' la facut cafeaua :lol: :lol: :lol:
Dutu , la Valea Argovei , amandoi in barci fiind , cu barcile lipite :

- Dutule , e 7 15 . Merge o cafea ?
- Da . Ai facuta ?
- Am cafea la mine . O fac acum !
- Da' ..... nu mai bine te duci tu la mal s-o faci ?
- Pai de ce ? Aprind aragazu' , pun apa , zahar si cafea , si-n cinci minute-i gata .
- Mah , daca tu asa vrei , asa faci . Da' atunci pot io sa ma plimb nitel ? Numa' pana-i gata . Ma chemi prin statie !

Imi dau seama unde bate si ma umfla rasul la amintirea evenimentului de pe Sarulesti . Dutu ..... parc-ar rade si el . Dar prefera o grimasa acra .

- Pictore , uite care-i treaba : daca promiti ca nu bubuim .... stau aici cu tine . Poti sa ma asiguri ?
- Stai linistit , a aragazu' nou-nout ....
- Pai bai frate , aragazu-i problema ? Io vorbeam de tine !!! Sigur nu explodam ?
- ..... Nu stiu Dutule , e ca la 6 din 49 . Daca avem nitel noroc iesim din anonimat . O punem de-o bubuiala ..... de nu mai prind astia nimic toata ziua !
- Bai ...... ia du-te tu la mal si fa cafeaua . Pe bune !

N-a fost sa bubuim , dar amandoi am intors capetele-ntro parte cu ochii mijiti cand am apropiat bricheta de duza . Am avut noroc . Dar nu garantez pe viitor ! :lol: :lol: :lol: :lol:

................................................................................................

Sa-mi traiti si sa fiti fericiti ! Ce-mi doresc mie s-aveti voi insutit !

Va pupa tata ! ( si sa stiti beau o bere cu gandul la voi . Berea ,, oficiala " o dau pe masura ce va prind prin sezlonguri sau prin barci ! )
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

La multi ani Mihai!
Fie sa glisezi multi ani de aici inainte pe valurile Dunarii, sa cresti multe generatii de lansete mici carora sa le povestesti seara aventuri cu pescari zapaciti si povestitori pierduti in timp.
¡Salud y amor!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

LA Multi Ani Grasane!!! Cat mai multe mancaruri de pipote pe mal de garla!!!
0745578278
Deceneu

Post by Deceneu »

La Multi Ani ,Sanatate maxima , fericire exagerata!
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
modigliani

Post by modigliani »

Fratilor , inca odata multumiri din suflet ! Sa aveti o seara frumoasa si-un sezon fulminant ! ;) ;) ;)
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
modigliani

Post by modigliani »

Mihai Vinturache wrote: Fie sa cresti multe generatii de lansete mici ............
Fratilor , am o mare problema !!!

Un Sert de 3,6 , mascul de monta , viril al dracu' , mi-a scapat din husa si le-a tras-o la niste UL-uri de 1,8 si de 2,1 . ..... Virgine ! Am fost cu ele la control si-s bortoase toate . Cand am auzit am cazut din picioare . Saracele au ramas si cu traume psihice !!!

Buuuun .... Problema e ca lansetutii vor fi bastarzi , ca al dracu' tac-su nu vrea sa-i recunoasca !!! M-am certat cu el , l-am pus la colt , l-am dus la peste si nu l-am scos din husa , ..... nimic ! Nu vrea si pace ! I-am zis si ca-i scot inelele , ca-i sparg varfu' , ..... tot nimic . Zici ca-nnebunit .....

Ce ma fac cu puii ? Cu lansetutii ??? Pana-i intarca alde ma-sa ii tin io . Da' p-orma ...... nu-nfiati niciunu' ??? Sunt bastarzi , v-am zis , n-au pedigri , or sa fie de talie ..... medie ( probabil ! ) da' de prins cre' c-or prinde . Toate ca toate , da tac-su e de soi , din neam prizator , cu ramuri genealogice pana-n Kamcheatka si-n Belize ......... :roll:
Lorelai

Post by Lorelai »

Mihai, LA MULTI ANI si sa ramai mereu acelasi !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

LA MULTI ANI ! MIHAI sa ne traiesti cat mai mult si sanatos,sa ne tii mereu cu "sufletul in gura" pana ce terminam de citit cate o poveste petrecuta de tine si ai nostrii prieteni!
nexu

Post by nexu »

La Multi Ani Pictore!!! sa traiesti multi ani sanatos ... ;)
0762 747 895...0732 085 740
Post Reply

Return to “Urări şi Felicitări”