Vara asta tot fac un pescuit serios pe Siutghiol, nu ma las. Ce-o fi, o fi !
La capitolul canal D.M. vidra este "tatic", pacat ca s-a lasat de forumuri, multi aveau ce invata de la el. Sau, poate mai bine ca s-a lasat ?

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Pentru ca nu e la-ndemana oricui sa pescuiasca si altceva in Marea Neagra.charly wrote:Nu-i deloc dragut,la cat peste e acolo nimeni nu insista si prefera sa pescuiasca guvizi
petricadascalu wrote:pai dasta ma duc acolo ca nu prea mai trece barja spre cariera...transportul la toate cele se face cu trenul ...asa ca acolo nu te deranjeaza nici barja,canotori,"plasari"...ma pun cu cortu me margine sub o salcie(loc frumos-zici ca e la delta) si dau spre malul celalat...canul dupa cum bine stiti vine in vorma de "v" : de la malul pietruit vine abrupt dupaia vreo 4m platforma si abia dupaia navigabilul de 5-7m...am sondat anu trecut locul si acum vreau s-o fac din nou sa nu am surprize..
deci dau pe pragul acela de 4m,pe marker (posibilitati sunt multe) dar acolo sta pestele,acolo am luat,acolo mananca,chiar si somnul acolo urca dupa broaste,guvizi si ce mai gaseste,peste este da nu a insistat nimeni petru ca te descurajezi in primele zile...
eu vreau sa insist sa vad cum merge treaba...imposibil sa nu fie
Avand in vedere faptul ca de miercuri, 27 iulie 2011 voi fi si eu in zona, poate facem un "careu de asi".Claudiu wrote:Auzi tu la el, cica duet.Da` un trio, ce are, frate ?
Eu miercuri sunt in capitala, joi si vineri sunt de munca. As putea percuta sambata - duminica. Dar voi da mai multe detalii azi, dupa ora 19, sa imi verific in seara asta graficul de la munca.cezar wrote:Avand in vedere faptul ca de miercuri, 27 iulie 2011 voi fi si eu in zona, poate facem un "careu de asi".Claudiu wrote:Auzi tu la el, cica duet.Da` un trio, ce are, frate ?
N-are nimic un "trio" dar de cate ori te-am sunat anul asta sa iesim? De cate ori am iesit?cezar wrote:Avand in vedere faptul ca de miercuri, 27 iulie 2011 voi fi si eu in zona, poate facem un "careu de asi".Claudiu wrote:Auzi tu la el, cica duet.Da` un trio, ce are, frate ?
Le am pe ...amandoua !Claudiu wrote:Wow!![]()
Uite ce saptamana plina o sa am !![]()
![]()
Sper ca mai aveti nr. meu de tel.
Excelent ! Daca nu ma sunati, va sun eu.cezar wrote:Le am pe ...amandoua !Claudiu wrote:Wow!![]()
Uite ce saptamana plina o sa am !![]()
![]()
Sper ca mai aveti nr. meu de tel.
Claudiu wrote:Pai numai din vina mea n-am iesit ? De cate ori ai abandonat chiar tu, ba ca-i vremea naspa, ba ca mergem la o chefaleala si...n-ai mai zis nimic... Asta e, am devenit prea comozi, probabil. Acum am timp destul, 5 zile pe saptamana (lucrez doar in weekend) cred ca e ceva timp.
P.S. ...dar fara Dunare, ca n-am timp si starea necesara pentru Dunare...