Magic 1 Milotina - Pescuit la Crap

Valoare taxă, condiţii de pescuit, restricţii impuse de administratorul bălţii

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

evergreen

Re: Magic 1 Milotina - Pescuit la Crap

Post by evergreen »

cezar wrote:
evergreen wrote:am si eu o intrebare: la cele 4 tipuri de abonamente (pentru rapitor) se face vreun discount pentru membrii APC 21?
Nu avem niciun acord in sensul asta cu patronii baltii respective.
nici la nivel ipotetic nu s-a pus problema? vad ca multi membri APC au ceva legaturi de amicitie pe acolo, asa ca ar fi o idee buna sa aduca vorba despre asta, chiar daca se va lua sau nu in considerare.
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Miyagi

Post by Miyagi »

Cu legaturi sau nu n-am sa spun decat ca acum m-am intors din Franta si fiindca nu am fost acolo pentru pescuit am fost si eu la un centru pentru cumparat un bilet de pescuit si inchiriat echipament. Am platit 30 de euro pentru o lanseta echipata si accesoriile necesare pescuitului de agrement. De ales am ales din ce am gasit si nu am gasit ce mi-as fi dorit. Programul pana la ora 6 seara. Dupa 6 iti strangeau echipamentul localii. Au si astia militii ca si noi. Multe si peste ele firmele de securitate. De controlat am fost controlati si-n cur ( scuzati-mi expresia! ). Cam peste tot niste dispozitive unde iti bagai rucsacul ca sa se vada daca nu depaseste gabaritul ca altfel ori nu aveai acces, ori aveai probleme.
Ce sa mai zic? Unii pescuiesc ca sa se simta bine, iar altii ca sa-si exercite talentele literare. Cand vezi insa ca n-ai talent nici la una - nici la alta, taci Dracu din gura ca din carcotas devii ipocrit.
evergreen

Post by evergreen »

Miyagi wrote:Cu legaturi sau nu n-am sa spun decat ca acum m-am intors din Franta si fiindca nu am fost acolo pentru pescuit am fost si eu la un centru pentru cumparat un bilet de pescuit si inchiriat echipament. Am platit 30 de euro pentru o lanseta echipata si accesoriile necesare pescuitului de agrement. De ales am ales din ce am gasit si nu am gasit ce mi-as fi dorit. Programul pana la ora 6 seara. Dupa 6 iti strangeau echipamentul localii. Au si astia militii ca si noi. Multe si peste ele firmele de securitate. De controlat am fost controlati si-n cur ( scuzati-mi expresia! ). Cam peste tot niste dispozitive unde iti bagai rucsacul ca sa se vada daca nu depaseste gabaritul ca altfel ori nu aveai acces, ori aveai probleme.
Ce sa mai zic? Unii pescuiesc ca sa se simta bine, iar altii ca sa-si exercite talentele literare. Cand vezi insa ca n-ai talent nici la una - nici la alta, taci Dracu din gura ca din carcotas devii ipocrit.
sper ca nu ma incadrez si eu in ultimele doua categorii, deoarece despre aceasta balta nu pot spune nimic fiindca nu am ajuns pe ea si in general nu vorbesc despre ce nu am vazut. :| pescuiesc ca sa ma simt bine, dar in ultima vreme pe unde am ajuns, cu mici exceptii, ma simt tot mai putin bine, sper ca Milotina sa-mi demonstreze contrariul ;)
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Ono

Post by Ono »

Am fost ieri pe Milotina sa prind crap. Balta arata decent, la pranz a fost zapuseala desi adia vantul.
Am prins mult caras la undita, o medie de unul la 7 minute in 8 ore, cel mai mare de 900 gr, vreo 12 de 400-700 gr. Am mai prins cam cate 6x platici, rosioare, bibani, 1 paula ciobanului, 1 ten la 200 gr, 2 ciortani la 400 gr (ultimii 4 eliberati precum si altii). Rame, viermusi, rar la porumb dulce. 4 ore a tras intens ca nu faceai fata cu 2 undite, 4 ore a fost lalait. A tras ca nebunul dupa ploaia de amiaza.

La lansete nu am avut vreun tac de crap sau ciortan toata ziua. Cativa incepusera bataia in departare.
Razvan s-a comportat ca un domn, dar locul rezervat l-am gasit ocupat la 6:30 (era lume ca la serbare populara) si am fost mutat probabil pe un loc de carasi. Un paznic vizitator a fost ok, dar nu stia diferenta intre o bomba si montura de crap cu momitor. N-am vazut ce au prins altii ca eram la mare departare de ei.

Cu toate astea, eu ma dusesem acolo sa prind crapi...
Miyagi

Post by Miyagi »

evergreen wrote:
Miyagi wrote:Cu legaturi sau nu n-am sa spun decat ca acum m-am intors din Franta si fiindca nu am fost acolo pentru pescuit am fost si eu la un centru pentru cumparat un bilet de pescuit si inchiriat echipament. Am platit 30 de euro pentru o lanseta echipata si accesoriile necesare pescuitului de agrement. De ales am ales din ce am gasit si nu am gasit ce mi-as fi dorit. Programul pana la ora 6 seara. Dupa 6 iti strangeau echipamentul localii. Au si astia militii ca si noi. Multe si peste ele firmele de securitate. De controlat am fost controlati si-n cur ( scuzati-mi expresia! ). Cam peste tot niste dispozitive unde iti bagai rucsacul ca sa se vada daca nu depaseste gabaritul ca altfel ori nu aveai acces, ori aveai probleme.
sper ca nu ma incadrez si eu in ultimele doua categorii, deoarece despre aceasta balta nu pot spune nimic fiindca nu am ajuns pe ea si in general nu vorbesc despre ce nu am vazut. :| pescuiesc ca sa ma simt bine, dar in ultima vreme pe unde am ajuns, cu mici exceptii, ma simt tot mai putin bine, sper ca Milotina sa-mi demonstreze contrariul ;)
Va rog sa nu interpretati ceea ce am scris eu mai devreme in mod personal ca nu am facut-o cu adresa catre cineva anume ci catre ceea ce se doreste a se numi dialog in ultima vreme pe forumurile de pescuit.
Fir intins si vreme buna!
Adrian Magic Lakes

Post by Adrian Magic Lakes »

evergreen wrote:am si eu o intrebare: la cele 4 tipuri de abonamente (pentru rapitor) se face vreun discount pentru membrii APC 21?
După cum a spus şi Cezar, nu avem vreun acord, vă recomand să citiţi bine pagina referitoare la abonamentele de răpitori, aveţi multe beneficii, puteţi şi deconta abonamentul legal şi aveţi şi o garanţie. Dacă după 3 partide nu sunteţi mulţumiţi, vă primiţi banii înapoi.
Ono

Post by Ono »

Adrian Magic Lakes wrote:puteţi şi deconta abonamentul legal şi aveţi şi o garanţie
Cine deconteaza abonamentul legal? Ce garantie?
laloi

Post by laloi »

De ciuda ca nu am ajuns si eu la Zimnicea la expeditionari, abia duminica am avut bilet de voie, am plecat de dim la pescuit, la 5.30 eram pe Valea Argovei la Zamfir (m-a pus dracu sa ma iau dupa un comentariu de pe pescuitul .ro), teapa totala, am stat pana la 12 si am prins 4 carasei... La 12 am plecat, m-am uitat pe la Silistea, nu prea se prindea, si tot fiind in zona, si avand inca bilet de voie, m-am oprit aici, la Milotina, ora 14. Intr-adevar, amenajari substantiale ca si drum de acces, cosuri de gunoi, WC-uri ecologic (cu hartie igienica inclusa, doar pt asta si le dau 10, ca ma tineam de dim ca uitasem hartia acasa :D ), balta plina de pescari, gasit loc langa digul de rapitori. Am insirat 2 lansete si undita, la lansete doar carasi, chiar mai mici decat cei de la undita, asa ca lansetele le-am lasat cu boaba de porumb si cu o undita caras dupa caras (pe la 16 m-am mutat chiar pe dig, langa un copac (singurul) la umbra, dupa niste stuf), deci nu m-am plictisit la undita. Cei din stg mea, vreo 2 echipe, au plecat atunci, nici un crap... eu la undita un ciortan de vreo 800 gr, eliberat, in rest carasi, dar nu f mari 100-300 gr.... Acuma dvs decideti daca se merita sau nu, in rest nu am simtit controale, ti se da bon fiscal, atitudine civilizata... Oricum, mi-am epuizat sedinta de 50 RON, sa dau 100 ca sa prind caras nu cred ca o sa vin (prefer 30 ron la Chiroiu 4, si caras cel putin la fel de frumos, nu fac reclama, doar constatare). Numai bine
Ono

Post by Ono »

Cand am fost eu, ai scos la misto un caras de 900 g, aici se vede calitatea monturii cu rama plutitoare :lol:
Nu se merita platit 1 bulion pe balta de caras mititel (e normal sa fie cosuri, toalete, bonuri fiscale, sa se poarte rezonabil, sa nu umble la apa, sa fie peste).
De ce zic ei ca e balta de crap? N-am auzit pe nimeni sa fi prins ceva mai mare de 800 g...
eugenb

Post by eugenb »

Pana se mai duce puful de pe Dunare o sa imi incerc si eu norocul sambata aici , cu toate ca dupa ultimele postari nu imi pare a buna :) , dar sa nu zic hop pana nu sar groapa , asa ca revin luni cu informatii:)

Fire intinse!
mikcutu

Post by mikcutu »

un amic de-al meu se afla acum pe balta; abia a terminat de aruncat betele in apa.
el s-a asezat in locul unora care cica le plantau in malul celalalt si care cica ar fi avut vreo 10 trasaturi din care au pus pe mal vreo 5 bucati. nu stiu cat de mari dar in timp ce vorbeam cu el, altcineva a prins o platica la 3 boabe de porumb.

maine il voi suna si voi reveni cu detalii.
Za dacs cam from za tracs!
mikcutu

Post by mikcutu »

...asadar a prins in jur de 10 bucati intre 2 si 4,5 KG.
Din ce mi-a zis, o alta persoana de langa el, noaptea a prins bucati cu o medie mai mare de greutate, cu maxime de 8 si 7,9Kg...

Ca si momela a dat la porumb imputit, plantat la 1/2 m de malul celalalt.

Deci se prinde si peste acolo, nu numai caras, platica si p... ciobanului.
Za dacs cam from za tracs!
laloi

Post by laloi »

eugenb wrote:Pana se mai duce puful de pe Dunare o sa imi incerc si eu norocul sambata aici , cu toate ca dupa ultimele postari nu imi pare a buna :) , dar sa nu zic hop pana nu sar groapa , asa ca revin luni cu informatii:)
Fire intinse!
Acu depinde ce tip de pescar esti si ce stil te multumeste... daca esti pescar dedicat de crap, cu milioane de cheltuit si cu infrastructura pe masura, dupa cum scria si Mikutzu mai sus, o sa prinzi si crapi, poate... Eu am descris cu ce scule si momeala am dat, nu cred ca aruncam mai mult de 30-40 m... dar pe mine ma multumeste sa prind peste cu o frecventa acceptabila, nu sa stau 12 ore pe balta si sa prind 2-3 crapi, chiar daca ar avea si 20 kg unul si in rest sa ma uit la cer... si oblete daca prind des, tot o consider o partida reusita... asa cum am considerat-o si pe asta, poate doar cam piperata daca nu as fi avut reducerea de prima vizita... Daca esti la prima vizita, chiar merita sa mergi (neaparat prin Lehliu, pe dincolo e prapad vreo 10-15 km, m-am intors eu pe acolo de curiozitate si am regretat), dar daca e wk neaparat sa iti faci rezervare, duminica era full. Si ca o paranteza, cu aceleasi scule si stil de pescuit pe Patrat Greaca am prins si vreo 4-5 crapi, deci daca mananca si e stiu sa il scot afara :mrgreen:
eugenb

Post by eugenb »

laloi wrote:
eugenb wrote:Pana se mai duce puful de pe Dunare o sa imi incerc si eu norocul sambata aici , cu toate ca dupa ultimele postari nu imi pare a buna :) , dar sa nu zic hop pana nu sar groapa , asa ca revin luni cu informatii:)
Fire intinse!
Acu depinde ce tip de pescar esti si ce stil te multumeste... daca esti pescar dedicat de crap, cu milioane de cheltuit si cu infrastructura pe masura, dupa cum scria si Mikutzu mai sus, o sa prinzi si crapi, poate... Eu am descris cu ce scule si momeala am dat, nu cred ca aruncam mai mult de 30-40 m... dar pe mine ma multumeste sa prind peste cu o frecventa acceptabila, nu sa stau 12 ore pe balta si sa prind 2-3 crapi, chiar daca ar avea si 20 kg unul si in rest sa ma uit la cer... si oblete daca prind des, tot o consider o partida reusita... asa cum am considerat-o si pe asta, poate doar cam piperata daca nu as fi avut reducerea de prima vizita... Daca esti la prima vizita, chiar merita sa mergi (neaparat prin Lehliu, pe dincolo e prapad vreo 10-15 km, m-am intors eu pe acolo de curiozitate si am regretat), dar daca e wk neaparat sa iti faci rezervare, duminica era full. Si ca o paranteza, cu aceleasi scule si stil de pescuit pe Patrat Greaca am prins si vreo 4-5 crapi, deci daca mananca si e stiu sa il scot afara :mrgreen:
Rezervare am facut de luni deci sper sa fie in regula:) , multumesc de pont cu drumul prin Lehliu ca aveam de gand sa o iau pe partea cealata 8-)
eugenb

Post by eugenb »

Am facut pescuiala de sambata aici, la venire spun numele..pauza rezervarea mea de luni pana sambata nu exista pe hartii , cu toate ca in momentul cand am sunat mi s-a spus ca sunt abia a 2-a persoana care a rezervat , in fine dupa ceva discutii am fost indrumat catre un loc , dupa 30 de min inca o discutie la taxa ...." aa pai nu vi s-a spus la telefon ca nu mai sunt locuri la promotie".... "..of hai bine acu sa o lasam asa cum a picat dati 50 de lei" sa zic si de un plus aici e prima balta pe care am primit bon fiscal de pe o casa de marcat.
Crap nu am vazut nici un tac , nu am plantat am aruncat din mana cu saculeti , in dreapta si un pic in stanga se plata de zor cu vaporasele ..dar pana la 17:30 cand am plecat eu 0 rezultate si la plantat . Am prins in jur de 4kg platica si caras cu o lanseta si un match, in mal la bat manca doar rosioara si p.. ciobanului, langa mine un "pescar" a luat cred 10kg platica si caras dar dadea la bomba , ". parca scria ca nu e voie prin regulament zic eu...el: ah nu ca eu am intrebat inainte sa ma asez daca pot si a zis ca da"

Ma rog una concluzia mea e ca nu se merita taxa + distanta pana acolo
Ono

Post by Ono »

Ai prins crap canci si ai ajuns la acelesi concluzii exact ca mine (vezi pagina anterioara...). Cred ca crapul lor este efectiv foarte smecher.
laloi

Post by laloi »

eugenb wrote:, dupa 30 de min inca o discutie la taxa ...." aa pai nu vi s-a spus la telefon ca nu mai sunt locuri la promotie".... "..of hai bine acu sa o lasam asa cum a picat dati 50 de lei" sa zic si de un plus aici e prima balta pe care am primit bon fiscal de pe o casa de marcat.
Tare ciudat, chiar acu rasfoiam prin site-ul pescuitul.ro, si mare baner publicitar ca la prima pescuiala e 50 RON, si pe site-ul lor parca era trecut ca tine pana la sfarsitul lui iunie promotia... Dar eu unul sunt obisnuit cu reclamele trunchiate, lucru din ce in ce mai des intalnit in spatiul economic actual, de ex sa nu va luati dupa promotia de la orange, ca duci un tel vechi si ai reducere x euroi la orice produs cumparat (eu vroiam sa iau un bluetooth), de fapt ai reducere daca faci contract nou pe 2 ani !!! O fi reclama sufletul comertului, dar pt mine e suficient sa ma frig o data cu o reclama mincinoasa ca apoi fac pe toate caile antireclama la produsul respectiv...
Cat despre bonul fiscal, pt mine e chiar ultimul lucru pe care mi-l doresc pe o balta, important e sa se prinda peste...
Ono

Post by Ono »

laloi wrote:Cat despre bonul fiscal, pt mine e chiar ultimul lucru pe care mi-l doresc pe o balta...
Daca iti cumperi un laptop vrei bon fiscal si garantie? Care e diferenta intre ele?
Miyagi

Post by Miyagi »

.... "Va rugam sa pastrati bonul fiscal pana la iesirea din unitate!" ....
Nici asta n-a fost inventata degeaba. Daca nu s-ar da s-ar ajunge la alte alea, iar pescarul imediat va taxa asta cum e si normal.
Altfel spus probeaza corectitudinea administratorului si respectul fata de client, intr-alt fel spus.
Asta sa fie problema ca primeste omul bon fiscal, dar daca nu gaseste peste in balta sau alte alea? Lasati concurenta sa-si faca treaba cum trebuie si vom avea toti de castigat.
Last edited by Miyagi on 07 Jun 2011, 17:11, edited 1 time in total.
cezar

Post by cezar »

Ono wrote:
laloi wrote:Cat despre bonul fiscal, pt mine e chiar ultimul lucru pe care mi-l doresc pe o balta...
Daca iti cumperi un laptop vrei bon fiscal si garantie? Care e diferenta intre ele?
Laptop-ul este produs/vandut de firme serioase, pe cand patronii astia de balti, sunt in majoritate covarsitoare, niste escroci !

Pana sa ne lamurim daca si Milotina Magic lake este o gainarie, iar patronul asta sa fie introdus in categoria escrocilor, poate ca ar fi bine ca userul Adrian Magic Lake sa vina cu clarificari:

- promotia este valabila si-n luna iunie, asa cum de altfel s-a anuntat ?
- se tine seama de rezervari ? Am inteles ca nu, la fata locului constati ca ai fost mintit si esti trimis la dracu', catre coada baltii ?
- s-a mai bagat ceva peste, in afara de aia cativa crapi de la popularea precedenta (care au devenit de mult subiect de saramura sau plachie) ? Pentru cine stie sa socoteasca, la cati clienti au fost pe acolo de la deschidere, daca s-au bagat (sa zicem, desi cifra este exagerata) 400 de exemplare, iar pe zi au luat drumul portbagajului 30-40 buc, cati crapi mai sunt in balta ?

Daca nu primim raspunsuri la intrebari, includem balta asta la capitolul "TZEPE".
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit cu taxă”