La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

costin stefanescu
Moderator

Re: La Mila 23, acasa la Dorin Forgo

Post by costin stefanescu »

ba,..lasa caterinca,ala e un juvelnic preistoric,a tinut atatia pesti de n-are nici nea Ion fire albe-n par atatea,in afara de vidre,sobolani de apa ,etc,nimic nu-l poate deteriora,si are fro cinspe ani :)
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Salut Costine
De vre-o 15 ori mi-am adus aminte de juvelnicul tau inainte de a pleca de la Mila
Si dupa ce am plecat la fel ,stai linistit ,juvelnicul tau impreuna cu o pereche de bocanci ,nu stiu ai cui stau linga unditele mele
Problema ar fi sa nu-mi viruseze betele sa prind numai carasei si babusti la vara :lol: :?:
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

Dorineeee,mi-ai promis frate ca mi-l trimiti cu trupa,bag seama ca-l tii de prasila pt ''babusti'' :lol: :lol: ,la-s ca vin io acolo si-l recuperez pe gingis han !
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna ziua Costine
Sajocul tau te asteapta cuminte la Robert
De fapt spunea Geo ca o sa vi sa-l iei,asta cred ca sa obisnuit cu crapii de la Mila nu mai vrea sa-l faci de ris cu tot felul de carasei si babusti amarite. :lol:
Geo

Post by Geo »

Am fost şi noi la Mila 23, acasă la Dorin Forgo.
Noi, adică echipa de arbitrii APC21 care a arbitrat etapa de ştiucă a LRS, de la Periprava. Nu puteam să ajungem în deltă şi doar să ne uităm la alţii cum prind peşte ! Astfel că, după ce am analizat toate opţiunile, am ales Mila 23. Am luat legătura cu Dorin şi ne-am planificat o pescuială la ştiucă la Mila 23 şi împrejurimi, după etapa de arbitraj. Din păcate nu au putut participa toţi, iar cei care au fost nevoiţi să plece (din cauze de serviciu sau afaceri) au avut ce regreta...
Nu îl cunoşteam personal pe Dorin, dar aceasta nu a reprezentat vreo piedică în comunicarea cu el când planificam lucrurile. Ne-am înţeles foarte bine, iar sugestiile lui s-au dovedit a fi foarte bune şi eficiente (pe unde să pescuim în cele două zile, ce “logistică” ne poate oferi, ce să ducem acolo, etc.).
Când am ajuns să îl cunosc şi personal am întâlnit un om excepţional, pescar de deltă cu vechime, adevărată enciclopedie a deltei, prieten al pescarilor care respectă delta. Ne-a primit deschis, de parcă am fi fost vechi prieteni şi ne cunoşteam de când lumea. Ne-a găzduit în condiţii foarte bune, iar mâncarea preparată de Mihaela(Mişu) şi de Oana a fost ca la mama acasă. Îmi pare rău că nu am putut să stăm mai mult, ca să pot reţine numele tuturor angajaţilor lui Dorin, dar vreau şi pe această cale să le mulţumesc încă o dată.
Revenind la Dorin, cred că fără indicaţiile lui pe unde să căutăm ştiucile ne-am fi învârtit mult şi bine prin jurul Milei 23 fără să vedem vreo coadă de peşte. Dar cu ajutorul lui au fost două zile de festival la ştiucă! Nu cu capturi notabile şi cu release de mârliţe la greu. Dar distracţia a fost la ea acasă, atât la pescuit cât şi la şuetele din pensiune, la un pahar cu vin. Iar de la Dorin ai ce învăţa în ale pescuitului în deltă oricâtă experienţă ai avea.
Am o singură nemulţumire: că a durat prea puţin...
Şi, atunci când îţi iese în cale o astfel de gazdă, cum să nu îţi doreşti să revii ?!

Dorine, sănătate tuturor şi să dea Domnul să ne mai vedem anul ăsta, frăţioare !
Poate că până atunci se mai îmblânzeşte fiara Bubu şi Blacky va fi mai puţin milog... :lol:
Pescuitul = Relaxare în natură
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna seara Geo
Multumesc mult de complimente,voi totdeauna ma-ti sustinut la greu.
De la iceput ati avut incredere in mine ceea ce mi-a dat sperata si putere sa inaugurez pensiunea.
Si eu la rindul meu am descoperit in rindul vostru niste oameni extraordinari ,modesti si cu mult bun simt.
Eu de la bun inceput v-am asteptat cu drag si as vrea sa stiti ca nici nu ati plecat si eu va astept cu drag din nou,la voi acasa.
Cu voi ma simt bine si linistit parca sinteti familia mea mai mare,nici nu stie lumea ce sentiment frumos se naste cind niste oameni se intilnesc pentru prima oara si parca s-ar cunoaste de o vesnicie,asa sinteti voi asa m-as bucura sa ma consider si eu.
Nui nimic sezonul abia incepe sper ca in anul asta sa petrecem mai multe zile impreuna.
Inchei acest mesaj cu gindul ca va ve-ti intoarce curind,noi va asteptam cu drag.
robert_13

Post by robert_13 »

forgo dorin wrote:Buna ziua Costine
De fapt spunea Geo ca o sa vi sa-l iei,asta cred ca sa obisnuit cu crapii de la Mila nu mai vrea sa-l faci de ris cu tot felul de carasei si babusti amarite. :lol:
nea Dorine, daca-l prinzi pe "Ramaru", ia-i pelerina (mea :lol: ) de ploaie, aia galbena pe care-am uitat-o la el in barca si pune-o langa sajocul lui Costin.. :lol:
cu robert ma descurc eu s-o scot de la el.. :D .
apoi o las mostenire la pensiune, pentru pescarii casei!!
robert_13

Post by robert_13 »

offf.. mai e putin si se termina prohibitia..
las` ca ma intorc eu, sa pescuiesc fara sa mai tremur de frig mai rau ca iarna.. :lol:
costinelo

Post by costinelo »

Te salut Dorine,oriunde te-ai afla ! Geo,ca un adevarat purtator de cuvant al celor care am fost la tine ,a spus ce era de spus.Din acest motiv,nu este cazul sa repet si eu cuvintele frumoase despre felul in care ne-ai primit ,gazduit,indrumat si transportat.De fapt, acest lucru il cunosteam deja de la o parte din cei care au format seriile din martie-aprilie.Robert,ai grija,poate faci vreo ghidusie si nu-mi spui cand pleci sa-ti recuperezi pelerina.
Aventurile sunt facute pentru a fi aventuroase.
forgo dorin

Post by forgo dorin »

robert_13 wrote:
forgo dorin wrote:Buna ziua Costine
nea Dorine, daca-l prinzi pe "Ramaru", ia-i pelerina (mea :lol: ) de ploaie, aia galbena pe care-am uitat-o la el in barca si pune-o langa sajocul lui Costin.. :lol:
cu robert ma descurc eu s-o scot de la el.. :D .
apoi o las mostenire la pensiune, pentru pescarii casei!!
Stai linistit Robert
Rimarul cred ca a si vindut pelerina ta,daca dau de el poate totusi mai am sanse sa o recuperez.
Daca nu cind vi tu il electrocutam putin :lol: ori cum o sa treaca pe la mila cind se deschide sezonul.
forgo dorin

Post by forgo dorin »

costinelo wrote:Te salut Dorine,oriunde te-ai afla ! Geo,ca un adevarat purtator de cuvant al celor care am fost la tine ,a spus ce era de spus.Din acest motiv,nu este cazul sa repet si eu cuvintele frumoase despre felul in care ne-ai primit ,gazduit,indrumat si transportat.De fapt, acest lucru il cunosteam deja de la o parte din cei care au format seriile din martie-aprilie.Robert,ai grija,poate faci vreo ghidusie si nu-mi spui cand pleci sa-ti recuperezi pelerina.
Te salut cu drag nene Costica
Situatia este sub control,azi dimineata ma gindeam deja ca sint cam singur pe aici ,noroc ca mai avem putin si incepe marea provocare din anul asta.
Ieri a fost festival pe locurile pe care am pescuit noi la stiuca.
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna seara dragi prieteni.
Astazi au venit la mine la pensiune niste baieti de la Jurnalul National,au instalat o camera WEB .
Deci incepind de azi dvs. vati putea vedea in direci frumusetea apusului in Delta Dunarii la Mila 23
mihai_mura

Post by mihai_mura »

Salutare coane Dorine!
Buna treaba cu webcamul! Felicitari pentru idee si fapta!
asta e linkul:
http://www.jurnalul.ro/index.php?sectio ... type=7#284
Am vazut imaginile.....uuffff :cry: :cry: :cry: ....Cred ca o sa şcheun toata noaptea prin somn! :lol:
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Multumesc Mihai ,ideea nu este a mea eu am fost doar de acord ca baietii sa o monteze.
Pacapescarul
Moderator

Post by Pacapescarul »

Nea Dorine, acu musai sa-ti savurezi dimineata cafeaua pe capatul pontonului si sa ne faci cu mana.
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Chiar nu m-am gindit la aceasta idee.
Sigur o sa momesc un loc cind se deschide pescuitul in zona camerei sa transmita in direct o partida de pescuit de pe Dunarea Veche.
Chiar in zona aia am vre-o 3-4 buturugi.
arlan

Post by arlan »

..pacat de upload-ul imaginilor, cam maxim una la 1-2 minute ... asa ka vezi cum faci dumneata sa temporizezi drillu' si cu clik pe ultimele 24 ore le urmarim legate ... da' aranjeaza si cu baboiu sa se zbenguiasca'n cadru, sa n-o ia spre Crisan si sa ne faca din aripioare spre buturugile din dreptul insulei de la debarcader ......
... ca tot vb de legatura la net, am inteles ca te folosesti de stick Romtelecom dar poate afli ce legatura folosesc Jurnalul National si ne spuneti si noua .....
.... sunteti vedeta in Delta Bigbrother, incercati o sponsorizare de la JN ...
Multa Sanatate si cafele pe ponton!
TG&C
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
arlan

Post by arlan »

mdea, ca orice lucru bun in Romanica, nu tine 3 zile .... tine 2
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Ce sa zic cu privire la sponsorizare eu nu sint obisnuit sa rog pe unul si pe altul sa ma ajute.
Din fericire sint dintr-o generatie care nu prea a fost obisnuita sa faca treaba asta .
Cu privire la date tehnice sint complet aerian.O sa il intreb totusi pe baiatul de la jurnalul national
Cu privire la crap asta este alta problema o sa dea din aripioare dar nu prea are sanse cu baiatul.
modigliani

Post by modigliani »

mihai_mura wrote:Salutare coane Dorine!
Buna treaba cu webcamul! Felicitari pentru idee si fapta!
asta e linkul:
http://www.jurnalul.ro/index.php?sectio ... type=7#284
Am vazut imaginile.....uuffff :cry: :cry: :cry: ....Cred ca o sa şcheun toata noaptea prin somn! :lol:
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW !!!!!!! Poate-mi spuneti si mie ce apare in dreptul discului solar ..... ASTAZI , INTRE ORELE 18 15 SI 19 45 ! Nu-mi spuneti ca-i nu stiu ce efect sau reflexie video , pentru ca acelasi ..... ,, obiect " se reflecta-n apa ( cel mai clar pe la cadrele de la orele 18 30 - 18 45 ) !
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”