Iubitori ai pescuitului in Delta Dunarii !
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Iubitori ai pescuitului in Delta Dunarii !
....ok, atunci asteptam "negocierile", atentie la ce-am zis mai sus, 2011 sunt ape mici si remorcatul pe ocolitelea e scump sau risc de izolare
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Cezar, sa inteleg ca in discutie este treaba cu omu' ??? si ca vom merge acolo??? Excelenta miscare... Vin si eu plus un insotitor.
Hummmm... atunci ai o sosie! Cântărit din ochi, avea crapu' ăla vreo 5 kile... cu bătaie...Florin Munteanu wrote:Care?rebeu wrote: Hummmm... că am acum ocazia... cum a fost cu crapu ăla ieri? Că te-au dat pe sticlă la ştiri!Cand?
Ca eu nu am mai atins sculele de o luna !
Florin Munteanu

E posibil să mă înşel că n-a durat cadrul mai mult de 5 secunde şi eu eram hipnotizat de captură. Dar taaaare semăna...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Ai inteles bine, Dane ! Contam pe tine si...vorbim !Dan T wrote:Cezar, sa inteleg ca in discutie este treaba cu omu' ??? si ca vom merge acolo??? Excelenta miscare... Vin si eu plus un insotitor.

Ce stii de CI-ul lui Gabi ?
Sa nu uitam prieteni ca daca "iese" proiectul de lege referitor la circulatia in Delta, multe aspecte de locatie sau chiar oportunitate s-ar putea sa se schimbe.
Sper din tot sufletul sa nu fie asa.
Sper din tot sufletul sa nu fie asa.
-
- Moderator
Dane,vom face in asa fel sa fim in legalitate,treaba nu e batuta-n cuie,deocamdata e un proiect pe care-l propunem,el se va realiza daca vor fi destui doritori si daca conditiile financiare pt inchirierea pontonului vor fi fezabile,insa daca e dorinta din partea tuturor nu se poate sa nu iasa !
daca "da", cand..??cezar wrote:Raspunsul este DA !robert_13 wrote:Tractarea pana la locul secret intra in pret? sau are autonomie de deplasare pluta aia de care vorbiti?

aceasta este intrebarea..
Inca nu l-a schimbat. Se termina prohibitia si o sa alerge precum ursul Yogi prin padure.cezar wrote:Ai inteles bine, Dane ! Contam pe tine si...vorbim !Dan T wrote:Cezar, sa inteleg ca in discutie este treaba cu omu' ??? si ca vom merge acolo??? Excelenta miscare... Vin si eu plus un insotitor.![]()
Ce stii de CI-ul lui Gabi ?
Tinand cont ca e la stadiu de proiect ,poate se gaseste si o varianta de 4 zile in perioada aleasa pt cei care stau prost cu timpul dar isi doresc sa mearga. Stiu ca e vrb de transportul la locatie dar cred ca se poate rezolva .....oricum poate se gaseste o solutie.Asteptam rezultatul negocierilor
.....si daca tot va duceti ....zgarieturi pe oscilante!!

Dupa 9 pagini de cuvinte incrucisate si ghicitori, unii stiu, altii nu
, ma bag si eu de curiozitate, nu de alta dar mai mult de 4-5 zile nu cred ca voi putea participa la vreo actiune, deci revenind la prima postare, sunt amator, in orice perioada anuntata cu vreo 2-3 saptamani inainte. Si doar ca o remarca, daca doriti un feed-back concludent din partea posibilor participanti si doritori, ar fi necesare mai multe detalii.

Petrica, programul va fi destul de suplu, ca sa permita programe mai restranse (3-4-5 zile) sau mai extinse (7,8, 9 sau mai multe zile).PETREMAN wrote:Tinand cont ca e la stadiu de proiect ,poate se gaseste si o varianta de 4 zile in perioada aleasa pt cei care stau prost cu timpul dar isi doresc sa mearga. Stiu ca e vrb de transportul la locatie dar cred ca se poate rezolva .....oricum poate se gaseste o solutie.Asteptam rezultatul negocierilor.....si daca tot va duceti ....zgarieturi pe oscilante!!
![]()
Posesorii de barci cu motor vor avea aici avantajul independentei de deplasare, iar proprietarii de motoare vor putea, la randul lor, inchiria pe cont propriu o barca fara motor din localitatea cea mai apropiata (accesibila pe sosea sau pe apa, cu "pasagerul".
Pentru ceilalti, vom folosi "logistica asociatiei".
Nu este tocmai usor ce ne propunem, dar cred ca detinem solutiile potrivite pentru:
- respectarea regulilor de navigatie pe canale, respectarea interdictiilor legate de amplasarea corturilor.
- reducerea la maximul a costurilor/persoana, prin asigurarea unui grad de ocupare cat mai bun a pontonului dormitor.
- evident, alegerea unei zone de pescuit care sa satisfaca toate gusturile
Suplimentar fata de postarea adresata lui Petreman, precizez ca imediat dupa finalizarea negocierilor, vom detalia totul.laloi wrote:Dupa 9 pagini de cuvinte incrucisate si ghicitori, unii stiu, altii nu, ma bag si eu de curiozitate, nu de alta dar mai mult de 4-5 zile nu cred ca voi putea participa la vreo actiune, deci revenind la prima postare, sunt amator, in orice perioada anuntata cu vreo 2-3 saptamani inainte. Si doar ca o remarca, daca doriti un feed-back concludent din partea posibilor participanti si doritori, ar fi necesare mai multe detalii.
Oricum, perioada de functionare a acestui program va fi august-septembrie, pentru a se beneficia de concedii, vacante ale copiilor, vreme probabil mai stabila etc.
Se va anunta din timp, se vor preciza date de referinta (intrari/iesiri organizate, costuri, posibilitati de inscriere, facilitati etc.).
Vom incerca sa avem (prin rotatie), cate un organizator din partea APC 21 "la fata locului".
PS - Laloi, ai dreptate cu ghicitorile, dar au si "mistocarii de profesie" drepturile lor. Nu o sa ne suparam pentru asta!

In schimb, daca se baga de topice de organizare (alea cu date, ore, locuri, persoane etc), schimbam foaia !

Este foarte ok , banuiesc in functie de deznodamantul discutiilor din teren o sa le facem si noi pe ale noastre ...probabil la prima cafenea. Deci suntem si noi interesati ....2 sau 3 persoane .