Buna seara dragi prieteni
Imi cer scuze ca va-am tinut sub tensiune
Este vorba de Costin care elibereaza un crap
Este o poza si o initiativa plina de bun simt
Cu ocazia asta ii multumesc lui Costin si lui iliuta
De fapt aceasta initiativa a fost aproape generala la apc
Pina si eu am luat exemplu de la voi dupa cum stiti si nu am mai pescuit la crap ultimele doua zile cu toate ca imi ardeau degetele
forgo dorin wrote:Buna seara dragi prieteni
Imi cer scuze ca va-am tinut sub tensiune
Este vorba de Costin care elibereaza un crap
Este o poza si o initiativa plina de bun simt
Cu ocazia asta ii multumesc lui Costin si lui iliuta
De fapt aceasta initiativa a fost aproape generala la apc
Pina si eu am luat exemplu de la voi dupa cum stiti si nu am mai pescuit la crap ultimele doua zile cu toate ca imi ardeau degetele
Salut prietene !
Da un resize inainte pe poze, la 600x800 sa zicem, cu un program oarecare.
Si baga-le dupa aia, cum ai inceput. Alfel trece prohibitia si nu apucam sa le vedem !
Buna ziua dragi prieteni
Dumineca este sarbatoare imi vin prieteni de la Apc in vizita
Sper sa iasa o mica expeditie frumoasa de pescuit la rapitor de data asta
Imi pare rau ca nu prea am noutati din Delta,eu in aceasta perioada nu ma ating de sculele de crap si somn fiind prohibitie
deseara o sa incerc putin la stiuca in spatele pensiunii cred ca a venit de la reproducere
Te salut Dane ori unde ai fi tu.
Nici nu ma asteptam ca tu sa ai asa inclinatii de artist.
Ma bucur ca oameni ca tine si cei din trupa noastra din acest sejur imi fac onoarea sa imi treaca pragul
Va asteptam cu drag ca pe niste prieteni si musafiri deosebiti.
Azi dimineata colegii nostri erau tristi ca se despart de Delta eu eram trist ca ma desparteam de voi
forgo dorin wrote:
Azi dimineata colegii nostri erau tristi ca se despart de Delta eu eram trist ca ma desparteam de voi
Nu Dorine ! Nu eram tristi din cauza asta . Noi nu ne despartim niciodata de Delta , de Dunare si de oamenii oameni . Eram tristi ca ..... avem ,, putintica " treaba la Bucuresti . O terminam si venim repede ..... ,, acasa " !
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
...... In Dunare ........ Socializeaza cu al meu !
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"