Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Nuuuuu-i casuta ! Bai, baieti, dar nu va duce mintea de loc ! Nu ma asteptam !cezar wrote:Eu am inteles ca-i o casuta in care te autogospodaresti (deci nema pensiune) pentru care se va plati o chirie...de ea vor beneficia seriile participante in perioada mentionata mai sus. De la Bucale, fratele tau,ioanrv wrote:Fratele meu, bucurestean, n-am inteles daca-i la pensiune sau nu, n-am inteles daca-i mai ieftina, dar am inteles totusi ca-i acceptabil la pret, ceea ce pentru mine este de ajuns, chiar daca nu-s lamurit ce reprezinta peretii aia cu "feresti", aer, tv, chicineta, etc.
Nu este la cort si pretul este acceptabil. Mi se pare excelent.![]()
Ioanrv
![]()
![]()
Nuuuuu-i casuta ! Bai, baieti, dar nu va duce mintea de loc ! Nu ma asteptam !cezar wrote:Eu am inteles ca-i o casuta in care te autogospodaresti (deci nema pensiune) pentru care se va plati o chirie...de ea vor beneficia seriile participante in perioada mentionata mai sus. De la Bucale, fratele tau,ioanrv wrote:Fratele meu, bucurestean, n-am inteles daca-i la pensiune sau nu, n-am inteles daca-i mai ieftina, dar am inteles totusi ca-i acceptabil la pret, ceea ce pentru mine este de ajuns, chiar daca nu-s lamurit ce reprezinta peretii aia cu "feresti", aer, tv, chicineta, etc.
Nu este la cort si pretul este acceptabil. Mi se pare excelent.![]()
Ioanrv
![]()
![]()
Sa nu intelegi tocmai tu, Claudiule !? !? !?Claudiu wrote:Bei, esti nebun ?ioanrv wrote:...si nu pot sa te uit cum in focul actiunii propuneai sa mergem pe alt canal unde se prindea carasel...asta n-o s-o inteleg pana la sfarsitul veacurilor...![]()
![]()
![]()
Frate, hai sa iti zic pan` la urma... Cand am vazut ce prapad faceti la locul meu, ala bunu`, de-l tineam mai mult pentru sufletelu` meu, am hotarat sa pun capat macelului si sa va momesc cu alta locatie, mai putin secreta, ce-i drept, dar cu mult caras care inca nu incepuse nici ala sa traga.![]()
N-a tinut.
N-ai acordul organizatorilor !mikcutu wrote:stiu eu. da nu dezvalui decat cu acordul organizatorilor...![]()
Ponton ???cezar wrote:Nu-i rulota ! Ce naiba, incap 10 persoane cu angarale in rulota ? Ai vazul rulote amfibii ???![]()
![]()
Ei vezi, cum ti-am adus aminte ca esti constantean, cum ti-a venit gandul cel bun !Claudiu wrote:Sunt jmeker de jmeker, mafiot ! Hac!![]()
Sa fie paturi in aer liber ? saltele de plaja ?![]()
Ponton ?
Si ne mai si dam mari secretomani. Uite aici secretomanie, nene !ioanrv wrote:Gand la gand..sa speram ca-i gandu` bun !
Dupa treaba cu containerul, nu se pune nici aia cu pontonul !!! Ce naiba, suntem din Togo sau Bourkina Fasso, sa traim in containere ? Sau sinistrati de-ai lui Boc ?ioanrv wrote:Ponton ???cezar wrote:Nu-i rulota ! Ce naiba, incap 10 persoane cu angarale in rulota ? Ai vazul rulote amfibii ???![]()
![]()
Ha! stiam, da` am facut pe niznaiu`.cezar wrote:Ei vezi, cum ti-am adus aminte ca esti constantean, cum ti-a venit gandul cel bun !Claudiu wrote:Sunt jmeker de jmeker, mafiot ! Hac!![]()
Sa fie paturi in aer liber ? saltele de plaja ?![]()
Ponton ?![]()
![]()
Dom` Cezar - si asta nu-i un secret - exista containere speciale pentru locuit ce nu aduc deloc cu Togocezar wrote:Dupa treaba cu containerul, nu se pune nici aia cu pontonul !!! Ce naiba, suntem din Togo sau Bourkina Fasso, sa traim in containere ? Sau sinistrati de-ai lui Boc ?ioanrv wrote:Ponton ???cezar wrote:Nu-i rulota ! Ce naiba, incap 10 persoane cu angarale in rulota ? Ai vazul rulote amfibii ???![]()
![]()
![]()
![]()
Incep sa te recunosc, prietene !Claudiu wrote:Aaa, cred ca m-am prins care-i legaura cu Constanta ! E vorba de containerele lu` Mazare ?
cezar wrote:Daaa, alea cu care se repatriaza mortii !![]()
![]()
![]()
Claudiule, suntem asociatie serioasa, cum sa ducem oamenii sa stea in container, ce suntem d'aia care transporta elevi de liceu cu TIR-ul ?
Vrei sa rada unii de noi pe forumuri ? Sa-mi dea ocazia sa-i banez ?![]()
![]()
Io ca io dar Straulescu, al` cu tirul si elevii e iesit complet din gratii...Claudiu wrote:Bai, Victoras, hai, io, ca io, ca nu-s membru, da` tu bai baiatule, nici tu sa n-ai habar...asta nu e treaba.
Uite, alti membri stiu. Nu te simti asa...cam pe langa...? a ?