Seria 2 la Mila 23 la Dorin

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

PETREMAN
Moderator

Re: Seria 2 la Mila 23 la Dorin

Post by PETREMAN »

Paca......daca-l aveai si pe ala care te-a plimbat cu ancora cu tot :lol: Oricum a fost super!! Foarte frumoase capturi!! ;)
Pacapescarul
Moderator

Post by Pacapescarul »

Peter i-am luat la Power Picker de 270, am avut niste drill-uri de vis. Montura, method feeder-made in Romania. ;)
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
Pacapescarul
Moderator

Post by Pacapescarul »

PETREMAN wrote:Paca......daca-l aveai si pe ala care te-a plimbat cu ancora cu tot :lol: Oricum a fost super!! Foarte frumoase capturi!! ;)
Petrica hai sa le povestesc si baietilor patania mea. Barca o aveam ancorata in doua puncte chiar pe marginea de sus a pragului. Mi-a intrat o bucata mai dovedita care dupa un tur de 360 de grade in jurul barcii (aprox. 15 min), timp in care nu am reusit sa recuperez nici un metru de fir, s-a incurcat in firul de la celelalte lansete si dus a fost. Haios a fost faptul ca in timpul drill-ului vad cum mi se indoaie zdravan varfurile celorlalte lansete (mai, mai sa pice din barca) si dai si inteapa ca nebunu fara nici un rezultat. De fapt matahala pe care o aveam in drill m-a dislocat cu barca din ancoraj si o luasem pe Dunare la vale. Din cauza adrenalinei nu am realizat acest lucru decat dupa ce am pierdut pestele. Cam asta a fost cu actiunea monstru'. Daca eram baiat destept si taiam firul de la celelalte lansete poate aveam sansa sa-i vad ochiu' cat pumnu'. Da' nu-i timpul pierdut, Dunarea tot pe acolo curge, Dorin tot pe acolo salasluieste, noi sa fim sanatosi sa mai putem ajunge la Paradis.
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

am vorbit cu Rubliov la telefon,e la Sulina sa picteze biserica,mi-a zis ca a trecut pe la el tipa de la Coral,Oana Serbov si ia zis ca barbati-su' a venit acu cateva zile de la Dorin,a fost sa-i repare ceva si ca pe locul nostru erau fro 30 de barci :lol: ,ca la concurs,isi dadeau cu monturile in cap :lol: ,ce prohibitie, aia e pt fraieri !!!in acelasi tip insa,la Sulina au fost retrase toate autorizatiile de pescuit,nu-i mai lasa deloc,nici macar la scrubie,le-a dat teren de la primarie si au zis sa traiasca din turism,referitor la Mila 23 cica ar avea o derogare pt 1 an,sa vedem ce va fi
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Baieti nu stiu sigur dar acuma prin Mila nu prea mai sint barci la pescuit ,poate din cauza timpului
Am eu la Iorom vreo 2 ciudati care dau la undita Pititi,dar la astia le-am spus ca nu mai au ce cauta pe la mine
Bine astia nu sint asa de periculosi mai mult au venit sa cumpere peste pentru Florii
Sint in permanenta anesteziati,ori cum eu va tin la curent
costin stefanescu
Moderator

...astia sant anesteziati in permanenta.... :lol: :lol: ,foarte tare Dorine !
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Fratilor eu am inchiriat Ioromul sa scap de tamtamuri si am dat de tot felul de draci
Noroc ca le-am confiscat boxele ca daca nu le confiscam nu mai puteam dormi noaptea din cauza Manelistilor astia dilibasi
forgo dorin

Post by forgo dorin »

..astia sant anesteziati in permanenta.... ,foarte tare Dorine !
Costine Ia uitate pe noul meu site
Paradise-Delta-House.Ro
Imi spui daca esti de acord sa fi postat pe pagina siteului meu
Iliuta te-a postat ,daca nu esti de acord o sa ii spun sa te setearga de pe site
costin stefanescu
Moderator

da' de ce sa ma stearga frate ,ce-ai cu mine ,m-ai vazut mai nasparliu si mai necajit ca aveam juvelnicul gol ? :lol: :lol: ,(poate il gasesti pe acolo,l-am uitat agatat de streasina la Iorom)lasa frate ca ne sta bine la toti acolo,nu ne despartii ,please !:lol: :lol:, felicitari !!!
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Am inteles ca toata lumea s-a simtit bine la Dorin, ca s-au facut multe prietenii si se pare ca va fi o legatura de durata intre APC 21 si Paradis (in toate sensurile).
Tocmai de aceea va propun sa deschideti un topic in alta parte unde sa se continue discutiile, sa lasam aceasta sectiune pentru anunturile asociatiei. Sper sa se inteleaga ca e bine sa pastram organizarea forumului si sa nu se supere nimeni pentru aceasta propunere.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
forgo dorin

Post by forgo dorin »

["costin stefanescu"]da' de ce sa ma stearga frate ,ce-ai cu mine ,m-ai vazut mai nasparliu si mai necajit ca aveam juvelnicul gol ? ,(poate il gasesti pe acolo,l-am uitat agatat de streasina la Iorom)lasa frate ca ne sta bine la toti acolo,nu ne despartii ,please !:lol: :lol:, felicitari !!!
Buna Dimineata Prieteni
Costine,mi se pare corect sa intreb despre poza,nu mai fi modest,acolo parca esti un artist care face un gest nobil
Juvelincul si o pereche de bocanci a gasit Robert si ia pus bine
Este ca in melodia aia pe care o cinta tipa aia din Sibiu
'' Bocancii din odaie , juvelnicul si o tigara uitata intru-n colt de scrumiera,....
Toate te asteapta sa te intorci acasa... :lol: :lol: :lol:

@Mihai
Scuzama trebuia sa ii raspund prietenului meu
Intradevar am devenit melancolici ,acuma sa terminat din pacate ,daca vrea cineva poate deschide alt topic in alta sectiune
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna seara prieteni
Se vede clar ca este prohibitie ,nu mai zice nimeni nimic pe acest forum,mai spuneati ceva de cafenele,acum nimic
Pina una alta Iliuta isi pregateste biroul pentru inceperea sezonului,stiuca nu a inceput inca la Mila 23 in rest situatia este sub control la Mila
Aproape toti pescarii profesionisti au plecat la scrumbie ,au ranmas totusi niste dubiosi care deranjaza pestii cu tot felul de prostovoale
Image

Uploaded with [URL=http://imagesh

Nu va faceti probleme Iliuta pescuieste doar pe computer in aceasta perioada nu are monturi
Petru Burian

Post by Petru Burian »

D-le Forgo, m-ai dat gata cu poza asta :evil:
Ferice de Iliuta (daca el este in poza) :lol: :lol:
Ce n'as da sa fiu in locul lui :D
Pana una, alta, sa fiti iubiti :!: :!: :lol: :lol:
Tuturor celor de la Mila 23,
Paste fericit :!:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Va multumesc domnule profesor
Intradevar Iliuta este ,inaintea lui a fost prietenul nostru comun doctorul Otel
Noi colectivul pensiunii Paradis va uram sanatate si fericire
Fie ca sarbatoarea de Paste sa va aduca liniste si pace sufleteasca!
Va asteptam cu drag la noi acasa unde am vrea sa va simtiti toti prietenii nostri de vla APC ca la Dvs. acasa
Lorelai

Post by Lorelai »

Buna seara Dorin,
Sunt si eu putin carcotas, de ce postezi la Seria 2 ?
De prima nu ti-a placut ?
Nu de alta , dar mai e un topic comun, general, Acasa la Dorin Forgo
Altfel, iti doresc si eu un Paste fericit alaturi de toti cei dragi tie !
Sa ne vedem sanatosi !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna Dimineata
Din gresala am postat la seria a II a ,dupa care cautam poza la prima
Toti pescarii sintem putin circotasi pina ne intilnim pe malul apei unde nimeni nu ne poate despartii
Pe malul apei este adevaratul nostru loc de intilnire
De fapt expeditia noastra a fost de la un cap la altul un vis frumos
Pacapescarul
Moderator

Post by Pacapescarul »

Paste Fericit Nea' Dorine, alaturi de cei dragi!
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Baieti va doresc tot binele din lume alaturi de cei dragi
noi aici in Delta sarbatorim sarbatorile Pascale la pescuit
Este o vreme ft buna astazi am prins stiuca ca greu la amenajarea piscicola Chilia

Paste fericit, Dorine !
Iti doresc toate cele bune !

Cat despre rezultatele tale la stiuca, nu ma face sa cad in pacatul greu al invidiei, tocmai acum, in Saptamana Patimilor! ;)
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”