Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Petrica hai sa le povestesc si baietilor patania mea. Barca o aveam ancorata in doua puncte chiar pe marginea de sus a pragului. Mi-a intrat o bucata mai dovedita care dupa un tur de 360 de grade in jurul barcii (aprox. 15 min), timp in care nu am reusit sa recuperez nici un metru de fir, s-a incurcat in firul de la celelalte lansete si dus a fost. Haios a fost faptul ca in timpul drill-ului vad cum mi se indoaie zdravan varfurile celorlalte lansete (mai, mai sa pice din barca) si dai si inteapa ca nebunu fara nici un rezultat. De fapt matahala pe care o aveam in drill m-a dislocat cu barca din ancoraj si o luasem pe Dunare la vale. Din cauza adrenalinei nu am realizat acest lucru decat dupa ce am pierdut pestele. Cam asta a fost cu actiunea monstru'. Daca eram baiat destept si taiam firul de la celelalte lansete poate aveam sansa sa-i vad ochiu' cat pumnu'. Da' nu-i timpul pierdut, Dunarea tot pe acolo curge, Dorin tot pe acolo salasluieste, noi sa fim sanatosi sa mai putem ajunge la Paradis.PETREMAN wrote:Paca......daca-l aveai si pe ala care te-a plimbat cu ancora cu totOricum a fost super!! Foarte frumoase capturi!!