noi (Bogdan si Tudor) venim cu forte proprii pe data de 25 candva dupa pranz. O sa venim dinspre Victoria sau Murighiol deci nu va fi necesara parcare in Tulcea (oricum multumesc pentru oferta).
Se poate avea un numar de telefon de la Mila unde sa sunam in caz de... necesitate?
Daca nu trebuie facut public se poate trimite pe E-Mail.
Va multumesc anticipat.
PS. noi o sa pescuim mai intai la rapitor si in zilele urmatoare poate si la crap. Se poate sa primim ceva indicatii despre unde se poate gasi asa ceva in zona? Suntem 2 in barca si ar mai merge inca o persoana, dupa accea locul devine destul de stramt si nu mai este suficient de confortabil.
forgo dorin wrote:Buna Dimineata Domnilor
Sinteti va rog amabili sa refaceti tabelul cu prima serie sa vad cite persoane vin cu barcile mele?
Va multumesc
Dorine,
Cu barca ta cred ca vom merge 8 persoane, mai sunt alte echipaje din seria 1care vin pana la Mila cu barcile proprii sau alte mijloace.
Dutu va posta exact.
forgo dorin wrote:Buna Dimineata Domnilor
Sinteti va rog amabili sa refaceti tabelul cu prima serie sa vad cite persoane vin cu barcile mele?
Va multumesc
Ultima strigare: cei din seria 1 care se deplaseaza cu barca d-lui Forgo, de la Tulcea la Mila 23
1. Valic
2.Iancu
3. Dutu
4.Gabi
5. Liviu
6. Petrica Panciulescu
7. Ovidiu Chivu
8. Albatrin
9. Robert_13
Echipajele sunt aceleasi (Robert vine din Ploiesti cu Danstefi si ne intalnim in Tulcea), la fel si orele de intalnire:
Plecare din Bucuresti sambata 26.03,cu intalnire la 05.30 in prima parcare de pe A2 (km 19), pentru cine doreste sa mergem in coloana.
Itinerar:A2 – Cernavoda – Saraiu – Topologu - Tulcea
Sosirea la Tulcea ora 09:00 la statia Lukoil de pe dreapta, la intrare in oras, unde este locul de intalnire pentru toti participantii. De aici, pe linia de centura spre momeli si apoi la bacul ce trece la Tudor Vladimirescu.
Pana la ora 10:00, imbarcarea si parcarea masinilor intr-un loc stabilit de comun acord cu dl. Forgo.
Daca mai sunt alte probleme, va rog sa le prezentati rapid. Cat mai e timp.
In ultima clipa as vrea sa ma alatur si eu grupului, pentru seria 1 si eventual si a 2-a daca mai sunt locuri de cazare si transport, cu minim de bagaj si fara mofturi - eu sunt de vina pentru intarziere ca m-am bazat pe alte aranjamente. Nici macar nu am pretentii la prins peste.
Am Logan, cu portbagaj deasupra, rog raspuns din partea organizatorilor daca se mai poate face inscrierea, aduc banii oricand.
Florin Munteanu wrote:In ultima clipa as vrea sa ma alatur si eu grupului, pentru seria 1 si eventual si a 2-a daca mai sunt locuri de cazare si transport, cu minim de bagaj si fara mofturi - eu sunt de vina pentru intarziere ca m-am bazat pe alte aranjamente. Nici macar nu am pretentii la prins peste.
Am Logan, cu portbagaj deasupra, rog raspuns din partea organizatorilor daca se mai poate face inscrierea, aduc banii oricand.
Florin Munteanu 0724 814 049
Eu merg cu seria a II si...esti binevenit ! Vorbim la telefon .
Daca preferi seria I, vorbeste cu Dutu sau Iancu, pentru ca numai maine nu-i poimaine !
Florin Munteanu wrote:In ultima clipa as vrea sa ma alatur si eu grupului, pentru seria 1 si eventual si a 2-a daca mai sunt locuri de cazare si transport, cu minim de bagaj si fara mofturi - eu sunt de vina pentru intarziere ca m-am bazat pe alte aranjamente. Nici macar nu am pretentii la prins peste.
Florin Munteanu 0724 814 049
Eu merg cu seria a II si...esti binevenit ! Vorbim la telefon .
Daca preferi seria I, vorbeste cu Dutu sau Iancu, pentru ca numai maine nu-i poimaine !
Pentru a nu mai face toti un drum in plus,maine o sa iau eu de la sediu actele urmatorilor:Dragomir Liviu,Borsan Gabriel,Chivu Ovidiu,Panciulescu Petre,Vali Coff,Surdu Dan,Bogdan Danulet,Ionut Preda,Constantinescu Adrian.Mai este cineva?
@Robert 13:da-mi un telefon pana maine la ora 10 sa rezolvam si cu tine si grupul tau!
Urez tuturor celor care vor pleca in prima serie fire zbuciumate, capturi alese, distractie maxima si sa bea o bere pentru cei ce nu au putut veni in aceasta expeditie.
cristi0110 wrote:Urez tuturor celor care vor pleca in prima serie fire zbuciumate, capturi alese, distractie maxima si sa bea o bere pentru cei ce nu au putut veni in aceasta expeditie.
Drum bun!
Multumim!Te vom "necaji" cu o multime de poze la intoarcere!
cristi0110 wrote:Urez tuturor celor care vor pleca in prima serie fire zbuciumate, capturi alese, distractie maxima si sa bea o bere pentru cei ce nu au putut veni in aceasta expeditie.
Drum bun!
Va rugam sa umpleti un topic cu poze din aceasta ieseala.
Drum bun!
Va rugam sa umpleti un topic cu poze din aceasta ieseala.
Cu stima,
Cristi Hont
Aveti un nume mai rar, iar memoria ma ajuta ! Sunteti rezolvat cu actele!