Seria 2 la Mila 23 la Dorin

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Post Reply
Dan T

Re: Seria 2 la Mila 23 la Dorin

Post by Dan T »

Ai cazut pe scari ghinosule? Imi pare rau sa aud una ca asta si profit sa ocup locul lasat liber de mneatale.
Adrian Mohaci, un bun prieten si viitor membru al APC 21 doreste sa participe.
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

daca vine cu recomandarea ta Dane e binevenit coane !
robert_13

Post by robert_13 »

in doua saptamani ramase, se vor mai retrage cel putin patru persoane.
sper sa ma insel, totusi..si sa nu fiu printre ei.. :D
costin stefanescu
Moderator

pt seria 2 sant mai mult de 3 saptamani,oricum vom anunta o data limita pt achitarea avansului,dupa acea data cine vrea sa vina va trebui sa-si rezolve cu transportul si daca mai sant locuri disponibile !
Dan T

Post by Dan T »

costin stefanescu wrote:daca vine cu recomandarea ta Dane e binevenit coane !
Multumesc Costin. Vine cu mine de mana si la Mila 23 si in APC21 :D
ghinozo

Post by ghinozo »

sotia ta stie, Dane? de treaba asta? :lol: :lol:

""""""Multumesc Costin. Vine cu mine de mana si la Mila 23 si in APC21 """""
costin stefanescu
Moderator

Ghinozule,tu ce mai cauti 'aici,nu discutam cu dezertori ! :x :lol:
Dan T

Post by Dan T »

Ghinosu'? Ce faci coane? Vrei sa lovesti sub centura? :lol:
Sari gardul si apoi strigi din partea cealalta? Daca te rezolv eu cu o cazare cu 40 lei/zi si ceva papica aferenta (la Mila 23) si te transport pina la Tulcea te razgindesti? Si iti promit ca te invat sa pescuiesti in Delta Dunarii :mrgreen:

Am uitat de unele discutii referitoare la preturi pentru aceasta iesire si trebuie sa fac o precizare. Cazarea de care vorbesc este la un prieten. Practic se achita consumurile, energie electrica (incalzirea este cu calorifer electric), detergenti etc.
Last edited by Dan T on 08 Mar 2011, 11:45, edited 1 time in total.
ghinozo

Post by ghinozo »

costin stefanescu wrote:Ghinozule,tu ce mai cauti 'aici,nu discutam cu dezertori ! :x :lol:

nu sunt dezertor bre,dar ...ma bazam pe ceva...cand am zis ca merg...numai ca socoteala de acasa..nu se potriveste cu cea din targ...si uite asa am constat ca nu am ''sustinere morala" :mrgreen:
crd ca ma duc pe borcea....tot in perioada aia ...ca nu poci sa stau in casa.....
ghinozo

Post by ghinozo »

Dan T wrote:Ghinosu'? Ce faci coane? Vrei sa lovesti sub centura? :lol:
Sari gardul si apoi strigi din partea cealalta? Daca te rezolv eu cu o cazare cu 40 lei/zi si ceva papica aferenta (la Mila 23) si te transport pina la Tulcea te razgindesti? Si iti promit ca te invat sa pescuiesti in Delta Dunarii :mrgreen:

sa vedem danute..dar e cam aiurea naibii....voi intr-o parte ...eu in alta...iti dai seama ce ....oricum merci ... :roll: vb... sa traiesti
fish bone

Post by fish bone »

Baftosule......imi pare rau ca nu mai vii.
Era o chestie sa avem si noi acolo o flota de gonflabile la mal.
Sper sa se mai "incalzeasca" si la tine vremea ca pe praful asta.....tusim toti...
Poate totusi.....reusesti ....sa te vezi cu prietena ta "dintoasa' .....
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
robert_13

Post by robert_13 »

k, acum pot spune sigur: vin cu seria 1 si plec cu seria 2..
referitor la avansul pentru transport, puneti-ma pe lista, fiindca am convenit cu dorin forgo sa ii cumpar ceva in contul acelor bani, deci deja avansul e achitat.
daca se poate, il rog sa confirme.
robert_13

Post by robert_13 »

normal, am numarat cati au achitat pana acum avansul pt.transport. sunt 12 persoane, eu sunt nr. 13.
ceea ce nu ma mira.. pana si la apartament am nr. 13.. :D
rebeu

Post by rebeu »

Hummmm... nu-mi place ce scriu dar... n-am încotro. :(

Mă văd nevoit din motive... complicate să mă retrag de la această acţiune. Şansele să pot fi prezent acolo au fost dramatic reduse de criza asta, aşa că... vă doresc fir întins şi să vă-ntoarceţi sănătoşi şi voioşi.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
fish bone

Post by fish bone »

Mi-a cazut un picior din barca.
Va rog pentru cateva zile sa nu ma scoateti de pe lista.
Iesirea asta reprezenta pentru mine mai mult decat prima pescuiala pe anul asta.
Kak.-m-as pe ele de vremuri cu praful lor cu tot.
Tks,
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
costin stefanescu
Moderator

ba,esti nebun ? daca nu vii te-am scos de pe lista de prieteni :x :)
rubliov

Post by rubliov »

costine,noi avem "masina" impreuna cu paca.
cei din tura intai,a naditorilor,si-au facut organizarea.noi.tura a doua,a prinzatorilor,nu facem liste si listute?
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

rubliov wrote:costine,noi avem "masina" impreuna cu paca.
cei din tura intai,a naditorilor,si-au facut organizarea.noi.tura a doua,a prinzatorilor,nu facem liste si listute?
Baieti,am facut rost de o nada grozava...special pentru cei care vin dupa noi! :lol:O sa nadesc chiar inainte sa plecam ca sa puteti pescui imediat ce ajungeti! Am niste slam de carbid,o minunatie! :lol: :lol: :lol:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Eu propun sa facem un concurs intre serii..... capturile de la seria 1 contra capturilor de la seria 2 :lol: Fara soricarii,lipoveni alea alea doar lansete si undite personale sau ma rog imprumutate..... :lol: :lol: . Seria care pierde sa dea seriei care castiga echivalentul numarului de persoane care formeaza seria pierzatoare sticle de vin (pline evident :lol: ) sau echivalentul valorii sticlelor de vin in bere la alegere.Cei care or sa ramana din seria 1 si cu seria 2 puncteza pt ambele serii dar stiti cum e.....si la bine si la rau ;) :lol: :lol: .....acum mai ramane sa stabilim dimensiunea capturilor care sa puncteze . Arbitru oficial Dl Forgo Dorin care o sa fie impartial si neutru ca Elvetia. :lol: :lol:
cezar

Post by cezar »

PETREMAN wrote:Eu propun sa facem un concurs intre serii..... capturile de la seria 1 contra capturilor de la seria 2 :lol: Fara soricarii,lipoveni alea alea doar lansete si undite personale sau ma rog imprumutate..... :lol: :lol: . Seria care pierde sa dea seriei care castiga echivalentul numarului de persoane care formeaza seria pierzatoare sticle de vin (pline evident :lol: ) sau echivalentul valorii sticlelor de vin in bere la alegere.Cei care or sa ramana din seria 1 si cu seria 2 puncteza pt ambele serii dar stiti cum e.....si la bine si la rau ;) :lol: :lol: .....acum mai ramane sa stabilim dimensiunea capturilor care sa puncteze . Arbitru oficial Dl Forgo Dorin care o sa fie impartial si neutru ca Elvetia. :lol: :lol:
Uite asa ne scoatem noi bauturica... :lol: :lol: :lol:
Numai sa accepte (ceea ce nu cred)! ;)
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”