Deci, am luat Snagovul !
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Deci, am luat Snagovul !
controalele se vor face impreuna cu politia locala sau cu jandarmii.cei din APC21 pot doar constata o neregula fara a o sanctiona.
cel despre care vorbiti poate pescui nestingherit daca are permis ANPA pe anul in curs.
cel despre care vorbiti poate pescui nestingherit daca are permis ANPA pe anul in curs.
Dar noi il putem verifica din 5 in 5 minute la scule, cantitate, dimensiuni ale capturilor, il putem ajuta sa nadeasca cu cateva maini de carbid, ii putem verifica barca pe la cusaturi (sa nu se innece, Doamne fereste!), iar daca-l gasim pe mal langa un muc de tigare...a pus-o.rubliov wrote:controalele se vor face impreuna cu politia locala sau cu jandarmii.cei din APC21 pot doar constata o neregula fara a o sanctiona.

Asta, daca ne-am pune mintea cu el !
Dar, chinezii au o vorba : "tigrul nu baga in seama sobolanii, nici macar pe cei turbati"

Atunci il voi cata io pa sobolan la oocezar wrote:Dar noi il putem verifica din 5 in 5 minute la scule, cantitate, dimensiuni ale capturilor, il putem ajuta sa nadeasca cu cateva maini de carbid, ii putem verifica barca pe la cusaturi (sa nu se innece, Doamne fereste!), iar daca-l gasim pe mal langa un muc de tigare...a pus-o.rubliov wrote:controalele se vor face impreuna cu politia locala sau cu jandarmii.cei din APC21 pot doar constata o neregula fara a o sanctiona.
cel despre care vorbiti poate pescui nestingherit daca are permis ANPA pe anul in curs.![]()
Asta, daca ne-am pune mintea cu el !
Dar, chinezii au o vorba : "tigrul nu baga in seama sobolanii, nici macar pe cei turbati"

Atunci il voi cata io pa sobolan la oo
pana va vorbi pitigaiat .[/quote]
cu bata te ajut si eu Cornele

0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
-
Felicitari,este o mare realizare, si cei ce au contribuit la aceasta reusita isi merita laudele pe deplin.
Cred ca ne putem implica fiecare la bunul mers al acestei actiuni,sa contribuim cu ceva fiecare,nu stiu exact cum,ecologizari ....sau nu stiu ... poate aflam Vineri la Cafenea.
Cred ca ne putem implica fiecare la bunul mers al acestei actiuni,sa contribuim cu ceva fiecare,nu stiu exact cum,ecologizari ....sau nu stiu ... poate aflam Vineri la Cafenea.
ALIN66 wrote:Atunci il voi cata io pa sobolan la oopana va vorbi pitigaiat .

N-avem cum sa le nimerim Aline cu bata. Las ca bag io mana sa le simt

N-avem cum sa le nimerim Aline cu bata. Las ca bag io mana sa le simtMiyagi wrote:ALIN66 wrote:Atunci il voi cata io pa sobolan la oopana va vorbi pitigaiat .
cu bata te ajut si eu Cornele![]()

0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
N-avem cum sa le nimerim Aline cu bata. Las ca bag io mana sa le simtMiyagi wrote:ALIN66 wrote:Atunci il voi cata io pa sobolan la oopana va vorbi pitigaiat .

Adica tu spui, Miyagi, ca se uita prin gaura cheii ? Ce urâââât, ce obicei pervers!

Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Adica tu spui, Miyagi, ca se uita prin gaura cheii ? Ce urâââât, ce obicei pervers!cezar wrote:N-avem cum sa le nimerim Aline cu bata. Las ca bag io mana sa le simtMiyagi wrote:ALIN66 wrote:Atunci il voi cata io pa sobolan la oopana va vorbi pitigaiat .
. Tu numa` sa-l ti ca va face urat ca acum dupa ce a aflat si baga dincolo
.

Cica ce nu-i interzis e permis. Imi pare rau ca sufera, dar nici nu face nimic ca sa se vindece asa cum au facut unii prieteni de-ai sai ce-i poarta de grija si-l tin la curent. Poate s-o steriliza si el ca pestii aia pentru cercetari stiintifice de atata stat. Grea ie andropauza asta

Adica tu spui, Miyagi, ca se uita prin gaura cheii ? Ce urâââât, ce obicei pervers!cezar wrote:N-avem cum sa le nimerim Aline cu bata. Las ca bag io mana sa le simtMiyagi wrote:ALIN66 wrote:Atunci il voi cata io pa sobolan la oopana va vorbi pitigaiat .
. Tu numa` sa-l ti ca va face urat ca acum dupa ce a aflat si baga dincolo
.

Cica ce nu-i interzis e permis. Imi pare rau ca sufera, dar nici nu face nimic ca sa se vindece asa cum au facut unii prieteni de-ai sai ce-i poarta de grija si-l tin la curent. Poate s-o steriliza si el ca pestii aia pentru cercetari stiintifice de atata stat. Grea ie andropauza asta

Sa fie intr-un ceas bun!
Salut,
Sper ca acum nu mai esti suparat pe nimeni pentru "secretomanie"
Acum poate bucuria e mai plina !
Te asteptam la treaba .
Sper ca acum nu mai esti suparat pe nimeni pentru "secretomanie"
Acum poate bucuria e mai plina !
Te asteptam la treaba .
-
Sa fie,Fanelulu!fanelulu wrote:Sa fie intr-un ceas bun!
Stiam eu ca suntetzi tari, felicitari.cezar wrote:Este oficial !
Cu 98 de puncte din 100 posibile, APC 21 "a facut legea" la Giurgiu.
Puteam lua totul din zona Muntenia, dar ne-am multumit cu Snagovul. E drept, este "Perla Coroanei"!
Vom incerca sa facem ceva deosebit acolo si sunt convins ca vom reusi, cu sprijinul vostru, prieteni !
Deocamdata atat!
PS . veti putea pescui pe baza permisului ANPA, fara nici o alta taxa suplimentara !
Si nu uitati sa introduce-ti pe lista de activitati 2011 noua locatie. Si poate usor, usor, se lanseaza un concurs de pescuit la nivel national al lacului Snagov, cu bunavointa APC21!!!
Viata-i scurtă. Dacă tot n-o putem lungi, hai s-o facem lată!
Deci:
Postez a II-a oara.Primul mesaj vad ca nu a aparut
Felicitari pentru confirmarea eforturilor voastre.
Imi ofer sprijinul pentru viitoarele actiuni legate de subiect.
Si ca sa nu uit, inca o data: BRVOOOOOO!1
Postez a II-a oara.Primul mesaj vad ca nu a aparut
Felicitari pentru confirmarea eforturilor voastre.
Imi ofer sprijinul pentru viitoarele actiuni legate de subiect.
Si ca sa nu uit, inca o data: BRVOOOOOO!1
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
- George Saftoiu
Felicitari APC 21!
Cum se incalzeste,trebuie sa trecem la treaba....(ecologizare si altele)
Cum se incalzeste,trebuie sa trecem la treaba....(ecologizare si altele)
george_saftoiu@yahoo.com 0744337362
Sunt şi nebuni care n-au auzit ce "hazna" este Snagovul:
http://www.snagov.ro/ro/Scuba-Dive-Snagov-322.htm
http://www.snagov.ro/ro/Scuba-Dive-Snagov-322.htm
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
Nu stiu cine sunt, cand am intrat la ei pe forum m-am cutremurat.
Cred ca ar fi util totusi sa intrati in legatura cu ei, la fatada zic bine
Cred ca ar fi util totusi sa intrati in legatura cu ei, la fatada zic bine
-
- Moderator
Liviule frate,esti super tare cu noul avatar ,ti-a crescut cota
,de unde ai gasit-o nene ?oricum pt mine esti si vei ramane un super baiat,pacat ca n-ai fost la bal
,asta e un minus