Este vorba de fetita unui coleg de servici, deci un caz real. Copila, Eva Maria Grigorescu, are numai 4 anisori si viata ei este pusa in pericol de crunta afectiune numita leucemie limfoblastica acuta.
De la servici, colegii au ajutat financiar, insa mai este nevoie.
Cazul a aparut atat in presa scrisa cat si la TV. Pentru orice informatie intrati pe site http://www.mariaeva.ro unde pot fi vazute documente medicale, situatia financiara, aparitii media etc.
Un alt copil are nevoie de ajutor
Moderator: dutustoica
Re: Un alt copil are nevoie de ajutor
Eugene,
am vorbit cu trupa şi s-a hotărât ca suma adunată alaltăieri şi ce se va stânge sâmbăta viitoare s-o redirecţionăm către acest caz care l-ai prezentat. Nu au fost mulţi pescari dar ceva tot s-a strâns !!!
P.S. Ţi-ai închis Vodafon-ul ?
am vorbit cu trupa şi s-a hotărât ca suma adunată alaltăieri şi ce se va stânge sâmbăta viitoare s-o redirecţionăm către acest caz care l-ai prezentat. Nu au fost mulţi pescari dar ceva tot s-a strâns !!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Trupa fiind reprezentata din prieteni mai vechi.Albatrin wrote:Eugene,
Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
Suma necesara a fost stransa. Va multumesc celor care ati fost si veti fi alaturi de Eva Maria Grigorescu. D-zeu sa o ajute!
Topicul poate fi inchis.
Pentru cei care si-au oferit sprijinul si nu au apucat sa doneze, sa nu renunte la ideea de a ajuta un OM si sa o faca. Sunt o multime de Oameni care au nevoie de ajutorul nostru.
Topicul poate fi inchis.
Pentru cei care si-au oferit sprijinul si nu au apucat sa doneze, sa nu renunte la ideea de a ajuta un OM si sa o faca. Sunt o multime de Oameni care au nevoie de ajutorul nostru.
0745578278
Doamne ajut-o !!
Atunci noi revenim la "direcţia" noastră, la cei peste 70 de copii orfani cu GRAVE dizabilităţi ai centrului de plasament "Luminiţa" din Colentina !!!
Vă aşteptăm sâmbătă pe Lilieci să-i căutăm bibanii lui Costel sub gheaţă, să povestim "câte şi mai câte" la un pahar de vin fiert şi să gustăm din cele ce Duţu ne va pune pe masă. Iar la sfârşit să putem aduna încă puţin pentru "Copiii unui Dumnezeu mai mic" !!!
Atunci noi revenim la "direcţia" noastră, la cei peste 70 de copii orfani cu GRAVE dizabilităţi ai centrului de plasament "Luminiţa" din Colentina !!!
Vă aşteptăm sâmbătă pe Lilieci să-i căutăm bibanii lui Costel sub gheaţă, să povestim "câte şi mai câte" la un pahar de vin fiert şi să gustăm din cele ce Duţu ne va pune pe masă. Iar la sfârşit să putem aduna încă puţin pentru "Copiii unui Dumnezeu mai mic" !!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
- modigliani
Poate va ,, suciti " ca va zic de ,, bafta " !!! Azi mi-am reconditionat sculele de copca ( dupa ..... multi ani de paragina !) , am legat carlige de 18 si fire de 0,10 si 0,08 , ..... mi-am luat bocanci ortopedici ...... numa'-numa' sa dau un bibanus la aer in compania voastra ! Poate nu dau de voi acolo Sambata la 8 30 h !!!Albatrin wrote: Vă aşteptăm sâmbătă pe Lilieci să-i căutăm bibanii lui Costel sub gheaţă,

p.s. Si-om ,, cotiza " nitel si la amaratii aia de copii .
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
-
- Moderator
Cristi, din pacate in acest we nu sunt in Bucuresti. Cu siguranta va veti descurca foarte bine si cu altul la timona gustarilor. Poate chiar mai bine. Ramane pentru o alta data.Albatrin wrote: Vă aşteptăm sâmbătă pe Lilieci să-i căutăm bibanii lui Costel sub gheaţă, să povestim "câte şi mai câte" la un pahar de vin fiert şi să gustăm din cele ce Duţu ne va pune pe masă. Iar la sfârşit să putem aduna încă puţin pentru "Copiii unui Dumnezeu mai mic" !!!
Fir intins si distractie maxima.