detalii la intoarcere

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Armand wrote:Sa-ti fie de bine Ghinosule!
Asa-i la peste, ca daca am merge doar pe vreme frumoasa, drumuri bune si am prinde peste de fiecare data...ne-am lasa de sportu asta si ne-am apuca de ceva mai interesat![]()
Bucati mari n-ati avut?! Ma refer aici la peste 5 kile.
Ghinozo explică-mi şi mie cam cum vine treaba să nu care cumva să mor prost. Spui că dimieaţă ai luat vro 4 kg. Apoi pînă la totalul zilei de 9 kg încă 5 kg. La sfîrşit afirmi că ai terminat cu crapul. Cam ce greutate avea crapul prins? Sau mai bine spus cam cîte bucăţi de crap au intrat în alea 9 kg de peşte? Sau mai pe înţeles ai prins şi crap? Înclin să cred că era ceva înrudit cu crapul. Ciortănică ceva. Ai dreptate în final că tot cu c începe.ghinozo wrote:'searaa.....acu picasi fraticilor de la dunare ...ma paulica nu am ramas infipt ...dar intre extaz si agonie...nu sunt decaT 15 MIN....daca intarziam 15 min...nu mai ieseam veci ...cand am ajuns la soseaua de piatra...mare ploaie ce sa pus,din aia cu volboroci ...si tunete..de data asta am avt noroc cu caru ...sau bafta ..na ...am prins o vreme extraordinara,numai ca....duminica a fost oarecum cer acoperit dar a papat pestele...iar astazi un soare mirific..dar un vant ordinar...am luat doimineata freo 4 kile...apoi nu am mai putut pewscui....valuri foarte mari ...nu mai intelegeam nimic din lansete....a fost frumos ...una peste alta...mare foc ce am facut aseara,,,cu palinca ....noroc cu fratele roky care mi-a fost partener de pescuiala,ca altfel ..inebuneam pe valurile alea....de data asta ...cu pestele cam subtire(9 kg)...crd ca am termina pe anu asta cu crapul...ma pregatesc de stiuca...dar mai vb ...
multa bafta.
Eu cred ca nu a mai mers pescuiala, ca au dat aia drumul la calugari, adica au umblat la apa ..........ghinozo wrote:invidiaaaaa din voi vorbesteee...of fo fo.......eu am ajuns duminica dim la peste...iar duminica la ora 12 aveam 1 singur ciortanel....apoi pe seara am luat ceva ciortan ...cam de 5 kg....seara sa lasat cu din alea grele ..bla bla bla...iar luni dimineata am prins alea 4 kg care "este" CIORTAN don valica ...nu rosiioara din aia care prinzi talica.....apoi a inceput un bulau mare ....si nu sa mai putut pescuii..
sa prins numa ciotan ..pana in kg si mai mic...saptaman trecuta dadea mai mare....acu nus care e treaba...o fi de la apa...ca a crescut si la bagat pe asta mic in mal....ala mare ...luati- va gandu ..ca anu asta ...cine a prins peste kil....ori e pescar mare ...ori a fluierat ion biserica......ce a dat ...aia am prins...un amic care a fost cu mine a luat 40 de kile de caras ...deci pestele papa...dar trebe cautat...si am impresia ca o sa pape si pe ger...am eu un filing asa....ca o sa stau cu mamaliga'n san sa nu inghete.....dar mai vb ...scz-ma nea Vali ..ca nu fusai expplicit ...dar eram obosit aseara
sanatate maxima si...multa bafta simpaticilor.
Asa e nea Ioane , somotel si marlita pe Dunare ca anul trecut ..... eu personal n-am vazut vreodata , de cand ii bat io malurile . Avat ... la fel . Si , hai sa zici ca nu ma pricep eu , dar am vorbit cu localnici care au afirmat ca n-au mai vazut asa ceva de ..... cca 30 de ani !!! Viitura , manca-o-ar tata pe ea , cat m-a enervat ea pe mine pana-n Iulie .... da' si cat peste mi-a bagat in carlige ......... !ionpescarul wrote: si sa vedem ce se va intimpla cu moaca aia mica ? de ne inebunise anul trecut , ca au fost ani ,cind era invazie de moaca (cum a fost anul trecut ) iar in urmatorul an nu i-am mai vazut culoarea.Om trai si om vedea.