Crede-ma, mon cher, daca nu citeam atatea, chiar mi se facea mila de el !

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
ioanrv wrote:Hei, hei, nu-i frumos, omul nu poate intra aici deci sunt comentarii pe la spate...ca doar stiti unde e de gasit.
Of, tocmai aflasem ca ati plecat militar !ioanrv wrote:Hei, hei, nu-i frumos, omul nu poate intra aici deci sunt comentarii pe la spate...ca doar stiti unde e de gasit.
Militar, dar cand am timp mai scriu si acasa...cezar wrote:Of, tocmai aflasem ca ati plecat militar !ioanrv wrote:Hei, hei, nu-i frumos, omul nu poate intra aici deci sunt comentarii pe la spate...ca doar stiti unde e de gasit.
ioanrv wrote:Militar, dar cand am timp mai scriu si acasa...cezar wrote:Of, tocmai aflasem ca ati plecat militar !ioanrv wrote:Hei, hei, nu-i frumos, omul nu poate intra aici deci sunt comentarii pe la spate...ca doar stiti unde e de gasit.
Mihai Vinturache wrote:Pentru cine e interesat, ofer lectii de tras cu arcul.
Ultima performanta: 3 sageti (din 3) grupate intr-o suprafata de circa 100 cm patrati!
Adica in mica balega de sub tinta !!!
modigliani wrote:Io dau maru' . Nu-i prea mare , e nitel copt .... si-are codita mititica .
Nu-l loviti prea tare , poate ne trebe si la anu' . Si cum e criza ...... dracu' stie de unde mai facem rost de altu' .
Vom anunta in cateva zile, Peter !PETER wrote:Concursul de pluta la Lilieci cind va fi?
Mickutule,asa cum s-a spus la vremea respectiva,o astfel de actiune necesita un numar mare de participanti (10 pe serie de 7 zile) si cel putin 6 serii pentru a putea acoperi cheltuielile de inchiriere si transport ale pontonului.Tot la vremea respectiva,au fost doar 4-5 persoane interesate de o astfel de actiune,asa incit te las le tine sa faci calculele in continuare si sa ne dai o sugestie pentru acoperirea restului de bani...mikcutu wrote:ce se mai aude cu iesirea aia la dunare, cu dormit pe ponton si mutat din loc in loc?