GRESITClaudiu wrote:Eu stiu una si buna, cu B-ul nu poti tracta o remorca cu masa mai mare de 750 kg.

Moderator: dutustoica
GRESITClaudiu wrote:Eu stiu una si buna, cu B-ul nu poti tracta o remorca cu masa mai mare de 750 kg.
Ok, adu si argumente.valic wrote:GRESITClaudiu wrote:Eu stiu una si buna, cu B-ul nu poti tracta o remorca cu masa mai mare de 750 kg.
Claudiu, s-a postat de 3 ori regulamentul, s-au facut exemplificari pe cazuri cuncrete,alaturi de regulament, ce alte argumente te-ar lamuri ?Claudiu wrote:Ok, adu si argumente.Din cate stiu,( ca abia acum un an am facut ultima scoala de soferi, luand si D-ul, ca in rest aveam toate categoriile inafara de A), nu poti tracta o remorca cu masa mai mare de 750 kg indiferent de greutatea masinii respective sau masa maxima a acesteia. Daca n-ai si E-ul, n-ai voie. Poti doar sa-l tragi pe unu` care a ramas in pana cu masina, dar atat.
Vezi sa nu dai peste vreo perchezitie !Claudiu wrote:Dar sper ca maine sa o deslusesc cumva , ca ma duc la sediul politiei rutiere pe tara, si poate obtin un raspuns, dar care cu siguranta nu va fi oficial si nici in scris ............Va tin la curent.
Buna seara,Hoinar7777 wrote:Raspuns la ultimul mesaj la d-lui Valic.Trag concluzia in urma celor relatate de dvs. ca se poate declara REMIZA
Greşit, Lorelai. Cezar are pregătirea juridică necesară şi a dat toate lămuririle referitoare la textul de lege şi (eventualele) interpretări ale acestuia. Ca şi mulţi dintre noi, care au interpretat corect textul de lege din Regulement...Lorelai wrote:Ca si o curiozitate , am observat ca nu a intervenit nici o persoana cu statutul de om al legii sau care functioneaza in domeniul juridic , care sa ne dea o lamurire. Ori n-au vrut, ori nu sunt, ori nu suntem atat de multi cat credem pe forum, ori aceste persoane nu pescuiesc .
Cam asta ar fi concluzia referitoare la modul de abordare a problemei, atunci când eşti acoperit de lege ...Cezar wrote:Nu am remorca sau ceva asemanator, dar, daca as avea, l-as intoarce pe toate fetele pe Garcea ala de m-ar opri. Iar la urma, l-as amenda eu pe el si i-as confisca si chipiul !