Daca taceam filozof ramaneam............pai acum mai imi arde mie de rulote. Da-le naibii.Ce mi-o fi trebuit mie....

nu stiu.
Ma simt responsabil,de parca asi fi apasat pe butonul de unde se declanseaza TSUNAMI sau nu stiu, ......al trei-lea razboi mondial.
M-am facut mic,nu mai zic nimic si stau cumintel aici in spatele tastaturi si astept sa se mai potoleasca Uraganul Katrina,pe care tocmai l-am starnit.
Despre rulote mai incolo,sa tragem o concluzie finala la ce dezbatem aici.
Sa mai dau si eu citate din lege,nu are rost sau dat destule. Ma bucura faptul ca ati ajuns in final la concluzia ca textele de lege sunt pline de ambiguitati,sunt neclare si uneori contradictorii.
Va spuneam la inceput ca este un subiect controversat si eu am mai asistat la acest gen de dezbateri pe acesta tema.Cand colegul Lorelai a inceput sa-mi demonstreze cu textele de lege ca nu am dreptate, vedeti atunci era simplu......hoinaru greseste

,dar iata ca sau incurcat itele.
Sa va spun rationamentul meu care este foarte simplu si chiar daca se strecoara o mica eroare,nu face altceva decat sa ma pazeasca de rau.
Scrie clar negru pe roz pe spatele permisului nostru auto la cat.B mai mic sau egal cu 3500kg ?
Pai daca conduc un ansamblu, la care mma a unuia adunata cu a celeilate parti a ansamblului depasesc 3500 kg,nu contrazice ce spune pe spatele permisului ? Pai cu cat. B pana la cate naiba tone credeti ca ne lasa legiuitorul sa conducem ? 4,5 tone ? sau cat ?spuneti-mi voi in kg .
Iar daca greutatea proprie a unei remorci ,peridoc ce-o fi depaseste 750 kg indiferent de greutatea pe ansamblu ca e sau nu e mai mica sau mai mare de 3500 kg iti trebuie automat cat.E. Ca ti-a sarit remorca de 750 si atunci clar ai nevoie de E. Cat E asta inseamna,remorci cu dipozitiv propriu de franare a carei greutate depaseste 750 kilo.
Aceasta reprezinta parerea mea si nu vre-un comunicat oficial de stiu eu unde. La aceste concluzii am ajuns eu si pe ele merg.Nu contest ca mi se poate demonstra si altceva cu legile astea pline de ambiguitati si neclare.
Cine ma pus pe mine sa deschid CUTIA PANDOREI ???