Pt. o "opinie romaneasca" incercati la: http://www.ectap.ro/articole/212.pdf
mie, la verificarea de azi mi-a dat oarece erori, dar dvs. sigur veti reusi

Succesuri si lectura placuta

Moderator: dutustoica
It is not yet known how they transported the statues, but some etc...rebeu wrote:Aveam o datorie către Laloi...
1 -- Daniken a fost un farsor, dovedit in tribunalrebeu wrote:E adevărat... Daniken a scris cartea în 1968 şi pe atunci... nici pe hartă nu prea găseai insula. El de fapt a făcut-o celebră.
1. -- „… pe vremea lui Cook nu se aflau arbori pe insulã pentru a face tãvãluguri…” dar la venirea lui statuile erau deja „la locul lor si in picioare”. „Nebunia” de a face si transporta aceste statui + necesarul pt. focul zilnilnic, locuinte, etc. au dus la despadurirea totala a insulei, modificarea severa a ecosistemului si a capacitatii sale de suportrebeu wrote:pe vremea lui Cook nu se aflau arbori pe insulã pentru a face tãvãluguri.
.....
Dacă cineva doreşte să vadă episodul... ştie ce trebuie să facă...
Între timp am mai "capturat" un episod de pe BBC care exact asta semnalează...Petru Burian wrote:...
Atentieavand in vedere conditiile acelor vremuri, acum putem stabili o „egalitate” perfecta (pastrand proportiile) intre insula Pastelui si "Terra actuala si viitoare"
![]()
![]()
...
D-le Radu Bogdan v-am trimis un E-mailrebeu wrote:Ca de obicei... cine vrea... ştie ce să facă să-l vadă. Să fiţi iubiţi!
Da , stiu . Mersi . Insa stii foarte bine care-i diferenta intre punctele noastre de vedere . Tu esti mult mai exact si stiintific construit , eu nu le iau ,, de bune " doar ca-s difuzate de National Geografic ( NG nu face decat sa expuna ceea ce-a cumulat pana astazi omenirea . Insa nimic nu poate garanta ca privind ASTAZI un documentar la ei .... ne aflam in fata Adevarului Absolut . De-a lungul timpului au tot mai fost ,, Adevaruri Absolute : Soarele se-nvarte-n jurul Pamantului , Pamantul plat sprijinit pe 4 elefanti , .... samd . Nimic nu garanteaza ca stiinta de astazi acopera ..... MARELE ADEVAR ! Din punctul meu de vedere NG-ul isi aloca prea multa importanta ..... iar multi o iau de buna ... )rebeu wrote:Pictoreeee! Ştii unde să cauţi.
Nici p-asta n-o cred . Ceea ce obiectivul foto ( care vrei tu ! ) importalizeaza sau inregistreaza ASTAZI sunt de fapt imagini de sute , mii , zeci de mii sau chiar milioane de ani vechime . In functie de distanta la care se afla fata de obiectiv zona fotografiata .[/quote]rebeu wrote:Acolo o să găseşti nişte poze ale universului făcute in 2011.
Asa da , nenicule !!!rebeu wrote: Chiar este interesant cum se pune problema "întregului" şi a... "nimicului".
Iarta-ma Radule , nu mai stiu . Ajuta-ma putin . Un link , ..... ceva ! ( dorm tastand ! Suntem varza dupa vantoasele de pe Gostile )rebeu wrote:Ştii unde e.
Bănuiesc de ce întrebi. Eu n-am văzut. Şi se pare că nici alţii.modigliani wrote: A VAZUT CINEVA OBLETE PE DUNARE Amaratul asta de pestisor este cel mai sensibil . Daca el nu e celelalte specii sunt cel putin afectate de acelasi lucru . De el depinde avatul , salaul , stiuca , etc .