Carson Adriatica, 70 ron 3 bucati

Dacă doriţi să cumpăraţi/vindeţi echipamente pentru pescuit

Moderator: dutustoica

Post Reply
Puffyk

Carson Adriatica, 70 ron 3 bucati

Post by Puffyk »

3 bucati Carson Adriatica, 2.7 metri, pret la magazin 49 ron(nu va uitati la pretul din link, am aflat ieri ca nu mai este valabil).
http://www.aquaforce.ro/carson_adriatica_27-439.html
Lansetele sunt nefolosite, nu au apucat nici macar sa fie desfacute din huse. Doar ca husele sunt pline de praf.....
Pret, 70 ron setul de 3!
laloi

Re: Carson Adriatica, 70 ron 3 bucati

Post by laloi »

Daca sunt telescopice (nu imi dau seama din link) si bune de Dunare, le iau ;)
modigliani

Post by modigliani »

Mihai , daca nu le ia Laloi vreau si eu sa le vad . Poate ne vedem diseara . Ce zici ?
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Puffyk

Post by Puffyk »

Cu ele pescuiesc eu, numai ca m-a luat valul acum ceva timp si am cumparat 8, in ideea ca sa am de rezerva.....in 2 ani nu mi s-a rupt nici macar una, asa ca m-am hotarat sa le dau....
Sunt telescopice si sunt de Dunare. Eu sunt fan inrait telescopice, pana acum nu am de ce sa ma plang.....
Astept un MP cu telefonul tau, ca sa te sun.....
Puffyk

Post by Puffyk »

modigliani wrote:Mihai , daca nu le ia Laloi vreau si eu sa le vad . Poate ne vedem diseara . Ce zici ?
Scuza-ma, Mihai, acum am vazut mesajul. Cu mare drag ne vedem, dar seara asta...te sun eu!
Post Reply

Return to “Vânzare-Cumpărare pescuit”