Intrebare pt. cunoscatori
Moderator: dutustoica
Intrebare pt. cunoscatori
1.Utilizatori înregistraţi: Google [Bot], cine sau ce este?
2.Pozele postate depe Photobucket, dispar dupa un anumit timp. Dece?
2.Pozele postate depe Photobucket, dispar dupa un anumit timp. Dece?
Re: Intrebare pt. cunoscatori
Nu sunt un cunoscator, dar din ce am inteles dand o cautare...tot pe google, cica ar fi vorba despre un software de cautare al google ce colecteaza documente de pe web, pentru a construi un indice de cautare pentru motorul de cautare google. Adica google cauta si colecteaza informatii pentru a fi la zi cu ele
Pozele de pe photobucket postate pe site, dispar atunci cand sunt sterse de pe photobucket de catre userul care le-a postat.

Pozele de pe photobucket postate pe site, dispar atunci cand sunt sterse de pe photobucket de catre userul care le-a postat.
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
Multumesc. Fac o incercare. 

Da, intr-adevar dispare poza din postare daca e stearsa din Photobucket.
Ce e de facut?
Poate fi retinuta altfel poza pe site?
Ce e de facut?
Poate fi retinuta altfel poza pe site?
Nu, nu poate fi reţinută imaginea.
Las-o pe Photobucket (sau foloseşte ImageShack) dacă vrei să mai fie vizibilă imaginea.
Las-o pe Photobucket (sau foloseşte ImageShack) dacă vrei să mai fie vizibilă imaginea.
Pescuitul = Relaxare în natură
- Petru Burian
Fratilor ajutor
Iarasi nu mai stiu cum sa postez un avatar nou
Faceti-mi va rog un avatar din imaginea de mai jos.

Iarasi nu mai stiu cum sa postez un avatar nou

Faceti-mi va rog un avatar din imaginea de mai jos.

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Petru,
E simplu si o poti face chiar tu:
Dupa ce te autentifici, selectezi "Panoul utilizatorului - Profil - Modificare avatar"
Se va deschide o pagina care contine imaginea avatar (daca exista) sau un patratel gri (daca imaginea avatar nu exista).
Vei vedea ca una din optiuni este "Incarca de pe calculator" cu un "Browse" pe aceeasi linie. Dupa ce selectezi browse, trebuie sa selectezi numele fisierului-imagine (de pe calculatorul tau) pe care il doresti ca avatar.
Selectezi apoi "Trimite" din parte da jos a paginii si noul avatar va apare pentru username-ul tau.
Daca exista deja un avatar, e bine sa il stergi pe cel vechi inainte de a il instala pe cel nou.
E simplu si o poti face chiar tu:
Dupa ce te autentifici, selectezi "Panoul utilizatorului - Profil - Modificare avatar"
Se va deschide o pagina care contine imaginea avatar (daca exista) sau un patratel gri (daca imaginea avatar nu exista).
Vei vedea ca una din optiuni este "Incarca de pe calculator" cu un "Browse" pe aceeasi linie. Dupa ce selectezi browse, trebuie sa selectezi numele fisierului-imagine (de pe calculatorul tau) pe care il doresti ca avatar.
Selectezi apoi "Trimite" din parte da jos a paginii si noul avatar va apare pentru username-ul tau.
Daca exista deja un avatar, e bine sa il stergi pe cel vechi inainte de a il instala pe cel nou.
- Petru Burian
Frate Geo nu vrea si pace
Am epiuzat toate variantele + rabdarea

Am epiuzat toate variantele + rabdarea

Imaginea este prea mare, are 221X262 pixeli. Înainte de a o "trimite", deschide fişierul Avatar7 cu "Microsoft Office Picture Manager" şi modifică cu "resize" la 80X95 pixeli. 

Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Acum merge, frate Petru !
Şi n-am folosit altă procedură decât cea pe care ţi-am descris-o.
Pur şi simplu nu există alta...
Şi n-am folosit altă procedură decât cea pe care ţi-am descris-o.
Pur şi simplu nu există alta...
- Petru Burian
Mii de multumiri frate Geo
Mi-a scapat redimensionarea pe care eu am incercat sa o fac pe Photobucket, dar n-a functionat.
Asa patesti cand nu asculti de Albatrîn

Mi-a scapat redimensionarea pe care eu am incercat sa o fac pe Photobucket, dar n-a functionat.
Asa patesti cand nu asculti de Albatrîn

Chiar nu stie nimeni cand e urmatoarea cafenea si la cat? 

Cred ca saptamana viitoare pe Vineri. Nu sunt sigur dar se va anunta. Si ca ora de pe la 18:00.
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.
pitigoi.catalin@gmail.com
-
- Moderator
Cornele,in principiu cafeneaua se tine cam la doua saptamani,asa ca maine o vom anunta,vezi ca exista un topic dedicat cafenelelor
!

Sa fie oare marea,marea cafenea?costin stefanescu wrote:Cornele,in principiu cafeneaua se tine cam la doua saptamani,asa ca maine o vom anunta,vezi ca exista un topic dedicat cafenelelor!

-
- Moderator
Aia e frateeee,sau mai bine zis Pavarroti
!

costin stefanescu wrote:Aia e frateeee,sau mai bine zis Pavarroti!

- Petru Burian
Stimati colegi
Sora mea care sta in Bucuresti, dar nu le are cu PC-ul, ar dorii niste becuri ca la link-ul indicat
http://www.okazii.ro/catalog/38075914/B ... cabil.html
Intrebarile ar fi:
1 -- stiti ceva concret despre aceste becuri (aici la Tg-M. nu sunt inca)
2 -- le-a folosit cineva
3 -- pot fi ele cumparate in vreun magazin din Buc., iar daca da unde
Cu multumiri,
subsemnatul
Sora mea care sta in Bucuresti, dar nu le are cu PC-ul, ar dorii niste becuri ca la link-ul indicat
http://www.okazii.ro/catalog/38075914/B ... cabil.html
Intrebarile ar fi:
1 -- stiti ceva concret despre aceste becuri (aici la Tg-M. nu sunt inca)

2 -- le-a folosit cineva

3 -- pot fi ele cumparate in vreun magazin din Buc., iar daca da unde

Cu multumiri,
subsemnatul
Nu stiu exact ce si cum...dar te poti uita aici..http://www.zexstar.com/index.php
Eu am tot cumparat leduri si module cu led de la ei..sunt oki.....Poti sa le dai un tel. si sa-i intrebi ce si cum.
Eu am tot cumparat leduri si module cu led de la ei..sunt oki.....Poti sa le dai un tel. si sa-i intrebi ce si cum.
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
-
Fiecare(nu toti!!), din nefericire, vrea sa fie "Buricucul Universului"! Lasa-ti-i senzatia asta si acceptati-l ca atare!
Cu cat 'omul" e mai "sarac cu duhul" cu atat are pretentii mai mari! Va rog sa ii dati satsfactia "atingerii obiectivelor"!
Cu cat 'omul" e mai "sarac cu duhul" cu atat are pretentii mai mari! Va rog sa ii dati satsfactia "atingerii obiectivelor"!