Fratilor,
Cine imi poate spune unde gasesc aditiv de curatat injectoare pe benzina marca Wynn's, acesta se foloseste ca atare, nu se baga in rezervor, am avut unul acu' 5 ani, dar nu-l mai gasesc, este EXTRAORDINAR.
Multumesc anticipat.
Aditiv Wynn's
Moderator: dutustoica
Aditiv Wynn's
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Re: Aditiv Wynn's
Ia vezi aici...http://www.anvelopenet.ro/index.php?p=s ... 0&pid=1879valic wrote:Fratilor,
Cine imi poate spune unde gasesc aditiv de curatat injectoare pe benzina marca Wynn's, acesta se foloseste ca atare, nu se baga in rezervor, am avut unul acu' 5 ani, dar nu-l mai gasesc, este EXTRAORDINAR.
Multumesc anticipat.
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.
pitigoi.catalin@gmail.com
Incearca si aici...http://www.sonax.store.ro/index.php?p=4&cat=7...daca nu dai un serch pe google: WYNN'S ADITIV DE CURATAT INJECTOR PT. MOTOR BENZINA si vezi ce rezultate gasesti pe acolo.
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Cataline,
Am comandat la cei de la SONAX, sa vedem daca o au.
Solutia Wynn's este extraordinara, vo recomand cu caldura, FACE MINUNI, fara gluma ..........
Pe mine m-a scos de la o mare cheltuiala ........
Cele bune.
Am comandat la cei de la SONAX, sa vedem daca o au.
Solutia Wynn's este extraordinara, vo recomand cu caldura, FACE MINUNI, fara gluma ..........
Pe mine m-a scos de la o mare cheltuiala ........
Cele bune.
Valic
0744 644 368
0744 644 368
Bravo...
Sper sa-ti fi rezolvat problema.
Sper sa-ti fi rezolvat problema.