Se pare ca dra Elena trage la rama lunga si groasa (nu conteaza culoarea!); totul este sa fie cat mai vie !

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Daca vrei indeplinite conditiile de mai sus,eu te sfatuiesc sa ramai in Bucuresti...Lacul IOR cred ca ar fi perfect pentru ce-ti doresti:parcare in imediata apropiere,poti dormi acasa,deci ai toate conditillle,este iarba sa alerge pustiul cat vrea,crapcean-nu stiu,dar e plin de somn d-ala pitic,asa ca sigur vei prinde,iar in plus,scapi si usor cu banii...A,si inca ceva-scapi si de dat berea,ca eu nu prea beau d-astea fara alcool!mdd69ro wrote:Domnilor,
Inca nu am ajuns la sediul Asociatiei sa-mi ridic PG-ul de Tulcea, dar o sa o fac in curand pentru ca as vrea sa dau o fuga inspre Delta. Deci, as aprecia daca cineva mi-ar recomanda o cazare de 3-4 nopti pentru mine, sotie si pusti, care sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
-sa pot ajunge relativ usor cu auto propriu, care nu e 4x4, si sa-l pot parca la locatia respectiva, deci ceva gen Mahmudia, Murighiol, etc;
-camera sa aiba grup sanitar propriu si pensiunea ceva loc cu iarba sa aiba pustiul unde alerga;
-locuri de pescuit la care sa pot ajunge relativ usor si unde sa pot prinde si ceva crapcean sau somotei, nu doar carasel sau bibanus;
-sa nu ma spolieze de bani, pentru ca de cand cu -25%, nu vreau sa mai aud de sex, ma f..te guvernul in fiecare zi destul....
Cu multumiri anticipate tuturor, raman dator cu o bere fara alcool
PS Adineauri am tras cu ochiul la delta-paradis, dar nu pot "duce" atat, deci as vrea ceva mai "subtire", chiar daca Elena trage la "groasa"
Daca vrei indeplinite conditiile de mai sus,eu te sfatuiesc sa ramai in Bucuresti...Lacul IOR cred ca ar fi perfect pentru ce-ti doresti:parcare in imediata apropiere,poti dormi acasa,deci ai toate conditillle,este iarba sa alerge pustiul cat vrea,crapcean-nu stiu,dar e plin de somn d-ala pitic,asa ca sigur vei prinde,iar in plus,scapi si usor cu banii...A,si inca ceva-scapi si de dat berea,ca eu nu prea beau d-astea fara alcool![/quote]Dumitrescu Iancu wrote:
PS Adineauri am tras cu ochiul la delta-paradis, dar nu pot "duce" atat, deci as vrea ceva mai "subtire", chiar daca Elena trage la "groasa"
Daniele,mdd69ro wrote:mda...marfa de colegialitate...mai multe nu comentez, dar daca va fi cazul, voi raspunde cu aceeasi moneda...
sa aveti de toate
Completez: Uzlina .............. au si toate tipurile de barci la inchiriat ...........valic wrote:Da Mikcutule, da si preturile sunt pe masura .............mikcutu wrote:Cormoranul, Hoblina
Asa se poate si la Gura Portita ........
Initial si eu am crezut ca e la misto postarea .............. alea, alea, somotel, crapustean, nu babusta si bibani ...........Dumitrescu Iancu wrote:Poftim,am raspuns in acelasi timp cu Valic,numa` ca el ma cunoaste mai bine...
Azi la ora 11.00 cei ce erau pe plaja de la Sulina, când au intrat în mare, au avut surpriza să constate că apa mării este DULCE!?!?!?!valic wrote:...Stii cat e nivelul Dunarii la Sulina la varsarea in mare ????? + 111 cm, adica ceva mai mare decat nivelul marii ...
Ia vezi, poate o găseşti pe aici:mdd69ro wrote:...Imi pare rau ca am pierdut numarul de la o pensiune din Mahmudia, unde parcai masina in curte si stateai in camera cu dusul, la 80 ron/zi camera, nu persoana; pentru o plimbare de pescuiala cu barca mi-a luat 100 ron/zi si am luat atunci multi bibani, carasi, rosioare, etc plus vreo 2 crapi si un somotel, plimbandu-ne pe la vreo 3 locuri de pescuit, de la 8 dimineata pana la 8 seara. Curtea nu era foarte mare, dar puteai sa stai linistit ca nu da vreo masina peste copil cind fuge dupa minga sau ca nu cade direct in apa...