Dupa cum stie toata lumea, marele actor roman Jean Constantin s-a stins din viata, ieri 26 mai.
Am aflat nefericita veste de la nevasta-mea, care m-a sunat cand eram in oras cu treaba. M-a sunat pentru ca ii spusesem cu o zi in urma ca l-am vazut pe Jean Constantin in portul Tomis la baraca prietenilor lui pescari, unde statea la o masuta si manca ceva, probabil peste.
Chestia care m-a impresionat ulterior este faptul ca am coborat din masina sa-i intreb pe cei de acolo daca ne putem intelege pentru o iesire cu barca pe mare, iar Jean Constantin m-a privit pentru o secunda in ochi. Acea secunda in care ni s-au intersectat privirile inseamna mult pentru mine acum. Sa zicem ca am avut privilegiul sa-mi iau ramas bun de la un mare actor si mai ales OM, care mi-a bucurat copilaria cu rolul lui "Ismail" din "Toate Panzele Sus" si nu numai...
Adio, maestre!
Am mai pierdut un mare actor...
Moderator: dutustoica
Am mai pierdut un mare actor...
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
- Mihai Vinturache
- Moderator
Re: Am mai pierdut un mare actor...
Cred ca toti ne-am legat sufleteste de acest mare actor fie pentru extraordinarul Ismail fie pentru rolurile din haiduci sau BD sau pentru multe multe alte aparitii.
Dumnezeu sa-l ierte.
Dumnezeu sa-l ierte.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
O pierdere enorma ,un mare actor ,un om extraordinar care ne a delectat cu umorul si veselia lui in toate filmele si piesele de teatru in care a jucat. Dumnezeu sa-l odihneasca!!!
- Petru Burian
Mare actor, memorabil Ismail. De la Dansul am ramas cu varianta „estem” pana in ziua de azi
Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace !!!

Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace !!!
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
O lacrima pentru Maestru !
Cat de trista este despartirea de acest mare actor, de cel care ne-a adus zambetul pe buze timp de peste o jumatate de secol !
Acum, cand "luminile rampei" s-au stins pentru el, nu pot scrie decat un sfasietor ADIO !
PS - cand ma gandesc la atatea si atatea cuplete, scheciuri, scenete care constituiau "sarea si piperul" spectacolelor de la Teatrul Fantasio (alaturi de regretatul sau partener, Gelu Manolache), imi dau seama ca am ramas mult mai saraci...
Cat de trista este despartirea de acest mare actor, de cel care ne-a adus zambetul pe buze timp de peste o jumatate de secol !
Acum, cand "luminile rampei" s-au stins pentru el, nu pot scrie decat un sfasietor ADIO !
PS - cand ma gandesc la atatea si atatea cuplete, scheciuri, scenete care constituiau "sarea si piperul" spectacolelor de la Teatrul Fantasio (alaturi de regretatul sau partener, Gelu Manolache), imi dau seama ca am ramas mult mai saraci...
noi suntem mai tristi,mai singuri!scena romaneasca a ramas mai goala.....!Ismail gateste-n ceruri...!DUMNEZEU l-a vrut alaturi de EL si de ceilalti MARI ACTORI care ne-au parasit ca sa inveseleasca RAIUL.....!ODIHNESTETE-N PACE MAESTRE nu te vom uita niciodata!
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!