La mulţi ani @ Eugen Feteş !!!
Moderator: dutustoica
La mulţi ani @ Eugen Feteş !!!
LA MULŢI ANI !!!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
-
Re: La mulţi ani @ Eugen Feteş !!!
La Multi Ani,Eugene,sanatate si bucurie!
LA MULTI ANI!
La mulţi ani Grăsane, să fi sănătos şi la pungă gros!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
LA MULTI ANI, GAGIMANE !

- George Saftoiu
Sa ne traiesti Eugene! La multi ani !
george_saftoiu@yahoo.com 0744337362
- Mihai Vinturache
- Moderator
La multi ani Eugene, multe bucurii, fire intinse si multi prieteni aproape!
¡Salud y amor!
¡Salud y amor!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
-
La Multi Ani Grasane !
Florin Munteanu
Florin Munteanu
La multi ani, Grasane!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti.
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti.
- Pacapescarul
- Moderator
La Multi Ani!!!
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
mail: pacapescarul@yahoo.com
La multi ani, sanatate cat cuprinde si muuuulte partide de pescuit !!!
...si iti multumesc ca ai ales sa-ti petreci ziua de nastere cu mine la pescuit.

...si iti multumesc ca ai ales sa-ti petreci ziua de nastere cu mine la pescuit.

Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
- modigliani
Sa traiesti Mare Sef !!!
Cele bune , fericire si-mpliniri ,
Fire-ntinse .... zbuciumate ,
Tot ce iti doresti matale
Din belsug sa ai , .....si sanatate !

Cele bune , fericire si-mpliniri ,
Fire-ntinse .... zbuciumate ,
Tot ce iti doresti matale
Din belsug sa ai , .....si sanatate !

"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
La Mulţi Ani, Grăsane !
Sănătate şi Noroc !
Sănătate şi Noroc !
Pescuitul = Relaxare în natură
- Petru Burian
Unui vechi prieten La multi ani
cu sanatate si noroc, la toate capitolele vietii
inclusiv cele pescaresti 

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
-
- Moderator
la multi ani Eugene
!

La multi ani!!!
La multi ani Eugene! Daca stiam ca esti la mare te calcam
. De ieri sunt la Olimp.

-
Domnilor, va multumesc pentru urari.
A fost o surpriza cat se poate de placuta. Am raspuns cu intarziere de 1 saptamana deoarece acum am ajuns acasa. In 8 zile pline pe Litoral am reusit sa fac o singura scalda in Marea Neagra )=. Timp de 2,5 zile am cautat chefalul (rezultate 0), am facut cateva iesiri pe mare dupa guvide, hanus si... ce-o mai fi. Cu imbecilii astia de pesti mi-a mers bine, spre bine de tot. Recordul a fost un hanus trecut de 300gr, guvidoi de 200gr, 3 bacalea (sper ca am scris corect si nu l-am poreclit). M-am "jucat" cu barca atat pe mare calma cat si pe mare cu valuri si... a fost demential. L-am "dat" si pe junior in toate conditiile de navigatie. Ieri am plecat din Cap Aurora, ne-am dus pana in Mangalia si apoi ne-am propus sa vizitam toate plajele pana in Olimp. A fost demential. De fapt, sigurele amintiri cu care raman din Litoral 2011 sunt plimbarile cu barca si pescuielile la ceva mai mult de 1km de tarm.
P.S. Multumesc Claudiu ca mi-ai fost alaturi martea trecuta si nu numai. Sper ca te-ai distrat in aceiasi masura in care m-am distrat si eu...
P.P.S. Cornelush, daca as fi stiut ca esti in Olimp, faceam si cu tine cel putin o iesire pe mare...
A fost o surpriza cat se poate de placuta. Am raspuns cu intarziere de 1 saptamana deoarece acum am ajuns acasa. In 8 zile pline pe Litoral am reusit sa fac o singura scalda in Marea Neagra )=. Timp de 2,5 zile am cautat chefalul (rezultate 0), am facut cateva iesiri pe mare dupa guvide, hanus si... ce-o mai fi. Cu imbecilii astia de pesti mi-a mers bine, spre bine de tot. Recordul a fost un hanus trecut de 300gr, guvidoi de 200gr, 3 bacalea (sper ca am scris corect si nu l-am poreclit). M-am "jucat" cu barca atat pe mare calma cat si pe mare cu valuri si... a fost demential. L-am "dat" si pe junior in toate conditiile de navigatie. Ieri am plecat din Cap Aurora, ne-am dus pana in Mangalia si apoi ne-am propus sa vizitam toate plajele pana in Olimp. A fost demential. De fapt, sigurele amintiri cu care raman din Litoral 2011 sunt plimbarile cu barca si pescuielile la ceva mai mult de 1km de tarm.
P.S. Multumesc Claudiu ca mi-ai fost alaturi martea trecuta si nu numai. Sper ca te-ai distrat in aceiasi masura in care m-am distrat si eu...
P.P.S. Cornelush, daca as fi stiut ca esti in Olimp, faceam si cu tine cel putin o iesire pe mare...
0745578278