Dumitru Stoica, alias Dutu
Moderator: dutustoica
-
- Moderator
Re: Dumitru Stoica, alias Dutu
Prieteni, va multumesc tuturor pentru urarile sincere adresate cu ocazia aniversarii zilei mele de nastere. La randul meu, va transmit multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi.
Cu întârziere
LA MULŢI ANI!
LA MULŢI ANI!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
-
Rebeule,ia spune mataluta,pe unde-mi umblasi si cam ce facusi in ultimile zile?Da' sincer si dovedit cu poze,ca nu se supara prietenii nostri hoinari!Hai,asteptam!
(Scuze,Dutule,La Multi Ani inca odata)
(Scuze,Dutule,La Multi Ani inca odata)

La-nceput vrui să fac topic nou dar apoi... mă lenevii şi uite că postai acilea...
Fusăi la Dăbuleni cu hoinarii şi fu mişto. Păcat că se fârşi.
Poze aici sau aici.

Acu' Duţule... Eu am încercat să dau un SMS sâmbătă... dar... nu ştiu dac-a ajuns...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
--
RBu'
--
RBu'
LA MULTI ANI ! multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor! Cei drept cam tarziu dar asta e