Topicul politic - azi, Basescu

Moderator: administrator

Locked
marian_i

Re: Topicul politic - azi, Basescu

Post by marian_i »

Liderul PNL îşi doreşte ca în viitor preşedintele partidului să fie desemnat în urma votului tuturor membrilor de partid. În acelaşi timp, Antonescu vrea să poată propune miniştri, să propună retragerea spriijinului politic. În acelaşi timp, Crin Antonescu cere ferm candidaturi pe listă.
http://www.realitatea.net/crin-antonesc ... 01741.html
cezar

Post by cezar »

marian_i wrote:Liderul PNL îşi doreşte ca în viitor preşedintele partidului să fie desemnat în urma votului tuturor membrilor de partid. În acelaşi timp, Antonescu vrea să poată propune miniştri, să propună retragerea spriijinului politic. În acelaşi timp, Crin Antonescu cere ferm candidaturi pe listă.
http://www.realitatea.net/crin-antonesc ... 01741.html
Daca-i vorba de alegerile din partid, este corect ! Sa se aleaga motiunea + echipa; cu conditia sa fie mai multe echipe.
Iar daca voteaza toti membri de partid, este si mai bine, desi nu stiu (tehnic) cu s-ar face

Iar daca ajung la guvernare, presedintele partidului de guvernamant poate decide asupra ministrilor, daca sunt din partidul lui. Cam asa este peste tot in lume; exemplul cel mai bun este Marea Britanie, cea mai veche democratie din lume.
Ce,parca la PDL nu decide Basescu (sau Udrea ?) ;)
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

costin stefanescu wrote:stai asa ca acum l-a suparat pana si pe piticu' Boc cu ineptiile lui si l-a amenintat ca-l da afara!
dar sa revenim la dragul nostru presedinte:recent a afirmat ca 99% din populatie e iubitoare de manele,stau si ma intreb de unde stie ornitorincu' asta ca tuturor ne plac manelele?crede ca daca lui ii plac trebuie sa placa tuturor,ca d'aia e presedinte nu-i asa?
Ca sa parafrazez un cantec:
"Mai pretine, Io si tu, facem parte din unu (la suta)" :lol: :lol: :lol:
Si acum originalul:
"Mai pretine, Io si tu
Shohan (niciodata, in Ardeal), n-om vedea Raiu.
Fie Raiu sanatos,
Noi om me, mai pe din jos.
Aiba Raiu sanatate,
Noi om me mai pe de-o parte".
Cam ashe si cu manelele. :roll: :roll: :roll:
cezar

Post by cezar »

dutustoica wrote:
costin stefanescu wrote:stai asa ca acum l-a suparat pana si pe piticu' Boc cu ineptiile lui si l-a amenintat ca-l da afara!
dar sa revenim la dragul nostru presedinte:recent a afirmat ca 99% din populatie e iubitoare de manele,stau si ma intreb de unde stie ornitorincu' asta ca tuturor ne plac manelele?crede ca daca lui ii plac trebuie sa placa tuturor,ca d'aia e presedinte nu-i asa?
Ca sa parafrazez un cantec:
"Mai pretine, Io si tu, facem parte din unu (la suta)" :lol: :lol: :lol:
Si acum originalul:
"Mai pretine, Io si tu
Shohan (niciodata, in Ardeal), n-om vedea Raiu.
Fie Raiu sanatos,
Noi om me, mai pe din jos.
Aiba Raiu sanatate,
Noi om me mai pe de-o parte".
Cam ashe si cu manelele. :roll: :roll: :roll:
Adica un fel de :

Foaie verde, matraguna
Curge apa-n... beci ! :lol: :lol: :lol:

Doamne, ce-mi mai plac manelele ardelenesti ! ;)
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

cezar wrote:
Adica un fel de :

Foaie verde, matraguna

Ma bucur, ca-ti plac. Daca esti ascultator si silitor, te-nvat si poate la viitorul bal, te inscrii la karaoke :lol: :lol: :lol: Nu-i musai sa ai ureche muzicala, "maneaua ardeleneasca" de mai sus e pe melodia "Saraca inima me", si poate fi cantata si prin semne. :lol: :lol: :lol:
Miyagi

Post by Miyagi »

dutustoica wrote:
cezar wrote:
Adica un fel de :

Foaie verde, matraguna

Ma bucur, ca-ti plac. Daca esti ascultator si silitor, te-nvat si poate la viitorul bal, te inscrii la karaoke :lol: :lol: :lol: Nu-i musai sa ai ureche muzicala, "maneaua ardeleneasca" de mai sus e pe melodia "Saraca inima me", si poate fi cantata si prin semne. :lol: :lol: :lol:
Irima Dutule.
Pa la noi cura altceva Cezar,in nici-un caz apa nu :lol: . Il intreb pa bunu amu-nto zi - Ce faci nienie,iara bei? el - Dapu,fatu mieu!numa beu. Tata ziua numa beu.
Si uite asa statea el numa-n beci si nu l-am vazut cu pantalonii scurti niciodata :lol: .
Miyagi

Post by Miyagi »

@ Miyagi
4 -- Daca intr-un jud. sunt 4 partide si fiecare are un candidat din care 2 iau 25%, unul 24% si ultimul 26%, acesta ar fi castigator dar reprezinta sub un sfert din populatia judetului (nu exista participare de 100%). Este exact cazul pres. de cons. Judetene :shock:
---------------------
Pai da Dom` Profesor,dar asta ar fi vointa majoritatii :D ,chiar daca nu au participat toti la vot. Atatia cat si-au asumat responsabilitatea votului au grait intr-un fel. Ceilalti sunt subiecti ce pot fi considerati in fel si chip,iar daca-l faci pe unul lash sa vezi cum se simte si iese la urmatoarea ocazie din casa. Daca nici asa nu sunt rezultate raportate la factorul uman si tot la politica mai simplificam iarashi. ...... si tot asa pana vor vedea "mai mari nostrii" ca s-a ajuns la os.
---------------------
Costine aia cu 99% era tot ca sa ne umple capul cu prosti sa avem ce dezbate sa nu cumva sa gandim ce trebuie si sa le dam la cap. Mai vine si Pedofilu` ca i s-au inchis etnobotanicele cu impozitarea pensiilor,Fraierache ala care vrea sa taie alocatiile si mai nou Boac ca n-a mai fost tara in situatia asta economica niciodata in halu` asta de la razboiu` al 2 - lea in coace. Gargara frate sa castige timp Base si guvernu`. Au prea multe costuri de suportat pentru ca au ajuns unde au ajuns si ne tin ocupati cu tot felu` de prostii,selectandu-si subiectele din cele mai sensibile care exista pe piata sociologica:manelismu`,droguri usoare,legalizarea prostitutiei,protectia homo,discriminarea romilor,pensionarii;acum se leaga si de copii ca celibatul au reusit sa-l promoveze ca sa aiba un impozit in plus.
Lui Dracu ia fost greu pana a convins omul ca el nu exista ca sa poata sa-si faca linistit de cap :twisted: .
Da` sti ce a facut Mos Ion Roata cand s-a bagat impozitu` pe cosu de fum?
V-ashtept cu un raspuns ca la ala cu Pantelimon nu s-a bagat nimeni,vad. Daca nu mai dati o sticla sa va zic si continuarea :lol: :lol: :lol: .
Parerea mea!
Miyagi

Post by Miyagi »

Mon cher, pe clovnul Siminica ma duceam sa-l vad la circ, asa ca ori il muta pe Vadim tot acolo, ori muta circul la Casa Poporului, din doua, una.
---------------------------
Pai mai bine a doua ca vecinu Siminica a murit acu` vreo 2 sau 3 ani intr-o mizerie de nedescris si nimeni nu l-a mai vorbit ca pe astia. Deci postul lui e liber si mai bine am scoate si noi un ban cinstit pe casa aia decat sa bagam in ea aiurea pentru niste ...........,nu mai zic.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Mon cher, intre haiducul amintit de tine si comuna (cartierul) Pentelimon, cred ca-i doar o potriveala de nume, ca nu-mi vine mie sa cred al'ceva... P-asta l-au poprit in lanturi pe l-anceputul secolului trecut, iar comuna exista cu mult, muuult inainte de de el.
cezar

Post by cezar »

Adar Marian wrote:Mon cher, intre haiducul amintit de tine si comuna (cartierul) Pentelimon, cred ca-i doar o potriveala de nume, ca nu-mi vine mie sa cred al'ceva... P-asta l-au poprit in lanturi pe l-anceputul secolului trecut, iar comuna exista cu mult, muuult inainte de de el.
Acum vreo 5 ani, mi-am dus nepotica la Circul Globus (la fostul Circ de Stat). Erau trei clovni : Bombonel, Trombonel si ...Siminica.
Sigur este vorba de alt Siminica, nu de cel dus la ocna acum peste 100 de ani.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Eu ma refeream la Pantelimon, Toader (parca} Pantelimon, Siminica e caciula cu chinoroz, adica alta.
Miyagi, parerea mea e ca singurul factor comun intre haiduc si sat (cartier) e numele sfantului patron al ambilor, insa daca tu stii mai mult sau altceva, ochii si urechile noastre sunt deschise, bashca mintea sa pricepem.
marian_i

Post by marian_i »

cezar wrote: Daca-i vorba de alegerile din partid, este corect ! Sa se aleaga motiunea + echipa; cu conditia sa fie mai multe echipe.
dar de ce sa nu se voteaza persoane? e mai bun votul "pe liste"? :)
cezar wrote: Iar daca ajung la guvernare, presedintele partidului de guvernamant poate decide asupra ministrilor, daca sunt din partidul lui. Cam asa este peste tot in lume; exemplul cel mai bun este Marea Britanie, cea mai veche democratie din lume.
asa este si la noi. poate crin a uitat :roll:
cezar wrote: Ce,parca la PDL nu decide Basescu (sau Udrea ?) ;)
ce mai conteaza? important este ca economia merge bine, salariile au crescut, pensiile urmeaza sa creasca... :twisted:
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

al dracu'sa fiu daca imi plac genul asta de oameni,vin pe forum arunca cate o pastila,cate o jignire si dupa aia se dau la fund si refuza sa mai scoata capul din cotet,sant cotetari :lol: ,nea Savuleeee!!!,iesi nene, nu te mai da dupa copac si explica si mie de unde stii 'mneata cu ce ma ocup eu,cum de stii mai multe despre mine decat stiu eu insumi :lol: ,sa stii ca nu te las pana nu-mi dai un raspuns,fiecare e responsabil de ceea ce scrie!!!!
cezar

Post by cezar »

marian_i wrote:
cezar wrote: Daca-i vorba de alegerile din partid, este corect ! Sa se aleaga motiunea + echipa; cu conditia sa fie mai multe echipe.
dar de ce sa nu se voteaza persoane? e mai bun votul "pe liste"? :)
cezar wrote: Iar daca ajung la guvernare, presedintele partidului de guvernamant poate decide asupra ministrilor, daca sunt din partidul lui. Cam asa este peste tot in lume; exemplul cel mai bun este Marea Britanie, cea mai veche democratie din lume.
asa este si la noi. poate crin a uitat :roll:
cezar wrote: Ce,parca la PDL nu decide Basescu (sau Udrea ?) ;)
ce mai conteaza? important este ca economia merge bine, salariile au crescut, pensiile urmeaza sa creasca... :twisted:
La votul in interiorul partidelor, cred sincer ca este mai bun votul pe echipa + program ! Asa, fixezi ce vrei sa faci, cu cine faci si impreuna cu cine raspunzi.
Nu-ti iese, valea, atat tu, cat si echipa "perdanta".

Deja ma distrez cu ce este la PSD, dupa votul Ponta + echipa veche ! :D Ne vom distra cu totii bine ! :lol: :lol: :lol:
marian_i

Post by marian_i »

cezar wrote: La votul in interiorul partidelor, cred sincer ca este mai bun votul pe echipa + program ! Asa, fixezi ce vrei sa faci, cu cine faci si impreuna cu cine raspunzi.
Deja ma distrez cu ce este la PSD, dupa votul Ponta + echipa veche ! :D Ne vom distra cu totii bine ! :lol: :lol: :lol:
si geoana a incercat sa introduca votul pe echipa. si toti se bateau sa-l bage in echipa pe diaconescu :)
valic

Post by valic »

Traiasca Florin Salam si manelele lui.
Frate Adar, nu stiam ca iti plac manelele, bag seama ca de asta l-ai votat pe Base ............. :lol:
Asa vot, asa presedinte si asa tara.
Ati uitat expresia lui Base "tiganca imputita" acuma ii venereaza ........... :twisted:
Valic
0744 644 368
valic

Post by valic »

Frate Costine,

Lasa-l in pace pe nea Savu, ca e prietem cu aia .............. stii tu ................
Valic
0744 644 368
cezar

Post by cezar »

marian_i wrote:
cezar wrote: La votul in interiorul partidelor, cred sincer ca este mai bun votul pe echipa + program ! Asa, fixezi ce vrei sa faci, cu cine faci si impreuna cu cine raspunzi.
si geoana a incercat sa introduca votul pe echipa. si toti se bateau sa-l bage in echipa pe diaconescu :)
Din perspectiva lui Geoana, facea bine ! :D
Dar eu ma voi distra mai bine asa !
Petru Burian

Post by Petru Burian »

„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
cezar

Post by cezar »

În 2008, 235.000 de salariaţi din autorităţile locale au luat drepturi
care sunt în afara legii, iar în 2009 numărul acestora a crescut la 400.000 de salariaţi", a declarat Gheorghe Gherghina, secretar de stat în Ministerul Finanţelor.

Dar cine guverna in 2009, ca am uitat !

Ce a pazit PDL in 2009 si 2010 ? Asta intra in parohia dlui Blaga !
Locked

Return to “CAFENEA”