Adar Marian wrote:Eu ma refeream la ideologie, la masuri si fapte.
Legat de Omar si "Profesorul" din stenograme:
- Spuneai, mai cu ceva vreme-n urma, ca ii cunosti mai bine decat mine pe candidati si ca esti mai familiarizat cu politica - in general - si a lor - in particular. Nu contest aspectul, insa nici nu merg pana acolo incat sa ma las imbrobodit de asemenea speculatii. Cognomenul "Profesorul" s-a atribuit de-a lungul timpului unora ca Virgil Magureanu (ce chestie!), lui Antonescu (chit ca nu l-ar merita), insa nicidecum lui Basescu.
Dom'le, io ascult pe toata lumea, vorbesc cu orice individ, de orice coloratura politica, insa concluziile imi apartin in totalitate.
PS. Dupa semnele primite pana la aceasta ora se contureaza o victorie a lu' Geoana si singura sansa pentru Basescu tine de voturile diasporei, asta doar in cazul unei mobilizari masive si daca vor contabiliza un minim numar de peste juma' de milion...
Dom'le, fiecare cu judecata lui, am informatiile mele, logica mea, convingerea mea, iar eu merg pe calea traditionala a familiei, simpatie pentru liberali (nemilitanta), respect pentru parerile altora, impotriva oricaror manifestari de fanatism, talibanism.
Deci, ca si cel pe care l-am votat in primul tur, aleg ceea ce consider ca este raul cel mai mic.