Basescu

Moderator: administrator

Locked
laloi

Re: Basescu

Post by laloi »

Adar Marian wrote:Fae, pentru ca maine te duci la vot, ia aminte la ce i-a spus Neagoe Basarab lu' fi-sau, Teodosie:
"Baiete, in viata sa nu uiti un lucru si anume: politicienii sunt ca si scutecele, plini de cacat".
Asta e ideea de baza, in rest nu vreau sa intru in polemica, dar oare de ce aveti impresia ca Base foloseste Pampers si miroase mai frumos iar MG scutece ieftine? (la asta sigur ma pricep, aproape de un an am cunoscut piata scutecelor :D ). Himera comunista e un pretext fals pentru mine, si asta o cred cu tarie, ca nu mai poate fi ce a fost, pe cand o dictatura poate sa fie si necomunista :)
PS: neexistand pt azi nici o oportunitate de pescuit, o sa ma duc la vot.... macar sa-mi protejez buzunaru :D
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Mon cher, ingaduie-mi o clipa, cat sa-ti explic cum vad eu mentalitatea sufragiului mioritic:
- Sta capra cinci ani si zbiara cat il tin bojogii ca nu-i place, insa cand ai zice ca s-a saturat, ce crezi ca face? Se duce la farmacie si cumpara vaselina.
cezar

Post by cezar »

Adar Marian wrote:Mon cher, ingaduie-mi o clipa, cat sa-ti explic cum vad eu mentalitatea sufragiului mioritic:
- Sta capra cinci ani si zbiara cat il tin bojogii ca nu-i place, insa cand ai zice ca s-a saturat, ce crezi ca face? Se duce la farmacie si cumpara vaselina.
1. Noul avatar explica multe, mai ales inversunarea cu care-l promovezi pe Basescu !
Mai ales ca "portocaliul" reprezinta un verde "mai copt".

2. Cu capra, cred ca ai dreptate ! Dupa cinci ani cu preferatul matale, sper sa punem "mana de la mana" si sa-i cumparam un tub de vaselina. Daca pleaca pe mare, asa cum a promis, va avea mare nevoie! :lol: :lol: :lol:
S-ar putea insa sa fie nevoie si de un vapor, ca...flota s-a dus ! :twisted:
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Vechiul avatar avea aceeasi tema, doar ca emisiunea respectiva ilustra sigla, nu conducatorul, insa pentru ca era neclara si dupa ce trei useri m-au intrebat ce reprezinta, am decis sa-l schimb.
Ar mai fi o subliniere de facut si anume: nu se pot face comparatii, apropieri, nu exista absolut nicio similitudine intre Basescu si Capitan, iar faptul ca-l promovez pe marinar isi afla explicatia in sorgintea rosie a lui Mircea Geoana, plus afinitatile astuia spre rasarit.

Indeajuns de explicit, asa-i?
cezar

Post by cezar »

Adar Marian wrote:Vechiul avatar avea aceeasi tema, doar ca emisiunea respectiva ilustra sigla, nu conducatorul, insa pentru ca era neclara si dupa ce trei useri m-au intrebat ce reprezinta, am decis sa-l schimb.
Ar mai fi o subliniere de facut si anume: nu se pot face comparatii, apropieri, nu exista absolut nicio similitudine intre Basescu si Capitan, iar faptul ca-l promovez pe marinar isi afla explicatia in sorgintea rosie a lui Mircea Geoana, plus afinitatile astuia spre rasarit.

Indeajuns de explicit, asa-i?
Nene, seamana chiar foarte mult, si lui Basescu i se spune Capitanul. doar Omar hayssam ii spunea "Profesorul".
Iar despre "sorgintea rosie" e mult de discutat; nu te poti culca "rosu", iar dimineata sa te trezesti "portocaliu".
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Eu ma refeream la ideologie, la masuri si fapte.
Legat de Omar si "Profesorul" din stenograme:
- Spuneai, mai cu ceva vreme-n urma, ca ii cunosti mai bine decat mine pe candidati si ca esti mai familiarizat cu politica - in general - si a lor - in particular. Nu contest aspectul, insa nici nu merg pana acolo incat sa ma las imbrobodit de asemenea speculatii. Cognomenul "Profesorul" s-a atribuit de-a lungul timpului unora ca Virgil Magureanu (ce chestie!), lui Antonescu (chit ca nu l-ar merita), insa nicidecum lui Basescu.
Dom'le, io ascult pe toata lumea, vorbesc cu orice individ, de orice coloratura politica, insa concluziile imi apartin in totalitate.

PS. Dupa semnele primite pana la aceasta ora se contureaza o victorie a lu' Geoana si singura sansa pentru Basescu tine de voturile diasporei, asta doar in cazul unei mobilizari masive si daca vor contabiliza un minim numar de peste juma' de milion...
cezar

Post by cezar »

Adar Marian wrote:Eu ma refeream la ideologie, la masuri si fapte.
Legat de Omar si "Profesorul" din stenograme:
- Spuneai, mai cu ceva vreme-n urma, ca ii cunosti mai bine decat mine pe candidati si ca esti mai familiarizat cu politica - in general - si a lor - in particular. Nu contest aspectul, insa nici nu merg pana acolo incat sa ma las imbrobodit de asemenea speculatii. Cognomenul "Profesorul" s-a atribuit de-a lungul timpului unora ca Virgil Magureanu (ce chestie!), lui Antonescu (chit ca nu l-ar merita), insa nicidecum lui Basescu.
Dom'le, io ascult pe toata lumea, vorbesc cu orice individ, de orice coloratura politica, insa concluziile imi apartin in totalitate.

PS. Dupa semnele primite pana la aceasta ora se contureaza o victorie a lu' Geoana si singura sansa pentru Basescu tine de voturile diasporei, asta doar in cazul unei mobilizari masive si daca vor contabiliza un minim numar de peste juma' de milion...
Dom'le, fiecare cu judecata lui, am informatiile mele, logica mea, convingerea mea, iar eu merg pe calea traditionala a familiei, simpatie pentru liberali (nemilitanta), respect pentru parerile altora, impotriva oricaror manifestari de fanatism, talibanism.
Deci, ca si cel pe care l-am votat in primul tur, aleg ceea ce consider ca este raul cel mai mic.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Breaking news: la sate s-a cam terminat votarea si in ultimele doua ore Basescu a recuperat aproape un procent.
Al'minteri zic ca in niciuna din postarile mele nu s-a lasat loc interpretarilor extremiste ori fanatice, bashca atunci cand a fost cazul am motivat punctual.

La ora 16.15 - Hai Base!, arata-ti chelia,/ Ce mama ma-sii, te vrea Romania!
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Domnilor,propun ca topicul sa se inchida dupa ora 21,odata cu finalul alegerilor!Suntem,totusi,o asociatie de pescari si nu are rost sa continuam la nesfarsit o dezbatere politica.Cine vrea sa comenteze rezultatele,o poate face pe alte saituri,aici avem alte probleme!De acord?Vali?Marian?Cezar?
valic

Post by valic »

Adar Marian wrote:Breaking news: la sate s-a cam terminat votarea si in ultimele doua ore Basescu a recuperat aproape un procent.
Al'minteri zic ca in niciuna din postarile mele nu s-a lasat loc interpretarilor extremiste ori fanatice, bashca atunci cand a fost cazul am motivat punctual.

La ora 16.15 - Hai Base!, arata-ti chelia,/ Ce mama ma-sii, te vrea Romania!
Depine ................
Hai Base pe mare .............
Sau si mai bine, hai Base dute pe mare si la mare departare, cu tot cu Nutzi (amandoua) ......
In rest ............ Traiasca Liberalismul (liber) ........... :D
Valic
0744 644 368
Claudiu

Post by Claudiu »

Ar fi misto si un after party ;)
Baieti, sunt de acord sa se duca Base si sa nu mai auzim de el, dar lasati Marea in pace, frate, ca nici ea nu-l mai vrea :twisted:
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

Iancule,lasa frate sa zica lumea ce vrea,santem la cafenea,aici se poate vorbi despre ce-i in luna si stele!
cezar

Post by cezar »

Dumitrescu Iancu wrote:Domnilor,propun ca topicul sa se inchida dupa ora 21,odata cu finalul alegerilor!Suntem,totusi,o asociatie de pescari si nu are rost sa continuam la nesfarsit o dezbatere politica.Cine vrea sa comenteze rezultatele,o poate face pe alte saituri,aici avem alte probleme!De acord?Vali?Marian?Cezar?
Nu cred ca-i bine sa fie inchis, lumea trebuie sa fie libera sa "palavrageasca".
Unii sa-si strige "bucuria", altii sa-si "planga" necazul !
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
De exemplu (virgula) uni (unii) sa plinga si sa-si muste degetele cu care au tinut stampila in mina in momentul cind a (au) votat M.G.,...un vechi proverb romanesc spune cam asa..."om trai sio-m (si om) vedea"
modificat de moderator
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Dumitrescu Iancu wrote:Domnilor,propun ca topicul sa se inchida dupa ora 21,odata cu finalul alegerilor!Suntem,totusi,o asociatie de pescari si nu are rost sa continuam la nesfarsit o dezbatere politica.Cine vrea sa comenteze rezultatele,o poate face pe alte saituri,aici avem alte probleme!De acord?Vali?Marian?Cezar?
Pe aceleasi considerente s-ar putea inchide si topicul dedicat fotbalului, nu crezi?
cezar wrote: Nu cred ca-i bine sa fie inchis, lumea trebuie sa fie libera sa "palavrageasca".
Unii sa-si strige "bucuria", altii sa-si "planga" necazul !
In ce ma prveste, da' strict in ce ma priveste, niciuna dintre manifestari n-o sa ma-ncerce, nici macar satisfactia c-am ales in ton cu majoritatea.
Apropo, va e cunoscut principiul social al lui Gauss?
Claudiu wrote:Ar fi misto si un after party ;)
Asta da idee! Chiar ar fi misto o cafe-berarie ad-hoc la anuntarea exit-poll-urilor oficiale! :D
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Breaking news: la 22 noiembrie, 8 777 de cetateni romani si-au exprimat votul in Republica Moldova, dintre care 90,7% au ales Basescu. Azi doar pana la ora 16 s-au prezentat la urne 9 100 de alegatori.
Sa vedeti surprize si rasturnari de scor pe masura ce se vor contabiliza optiunile electorale ale diasporei!...
valic

Post by valic »

Adar Marian wrote:Breaking news: la 22 noiembrie, 8 777 de cetateni romani si-au exprimat votul in Republica Moldova, dintre care 90,7% au ales Basescu. Azi doar pana la ora 16 s-au prezentat la urne 9 100 de alegatori.
Sa vedeti surprize si rasturnari de scor pe masura ce se vor contabiliza optiunile electorale ale diasporei!...
Pai bine frate, tu esti in diaspora !!!!!!!!!!!!
Valic
0744 644 368
Claudiu

Post by Claudiu »

Abia astept rezultatul :D
Propun un targ: userii care l-au sustiut pe x sau y sa se pozeze cu pene pe fund in cazul in care cel sustinut de ei, a pierdut la alegeri :lol: si sa le posteze pe forum, bineinteles...
valic

Post by valic »

Eu zic ca TOTI ar trebui sa ne pozam cu pene pe fund ............... ce zici ? Am dreptate ? Ca doar de aceea am ajuns AICI .......... unde nu prea ne doream...........
Poate pe vapor ne era mai bine ........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valic
0744 644 368
Adar Marian

Post by Adar Marian »

valic wrote:
Adar Marian wrote:Breaking news: la 22 noiembrie, 8 777 de cetateni romani si-au exprimat votul in Republica Moldova, dintre care 90,7% au ales Basescu. Azi doar pana la ora 16 s-au prezentat la urne 9 100 de alegatori.
Pai bine frate, tu esti in diaspora !!!!!!!!!!!!
Nu, mon cher, insa imi fac datoria sa-ti prezint niste date, ca stii cum e: nu-ti faci iluzii, n-ai deziluzii.
In SUA, unde Mircea Geoana a fost ambasador (sau tocmai d-aia), un sondaj printre romanii care si-au exprimat intentia de a vota ii dau un scor maxim de 25%. In Australia strange abia 12%, insa de pe tot continentul nu se aduna mai mult de 1 500 de alegatori.
Claudiu wrote:Abia astept rezultatul :D
Propun un targ: userii care l-au sustiut pe x sau y sa se pozeze cu pene pe fund in cazul in care cel sustinut de ei, a pierdut la alegeri :lol: si sa le posteze pe forum, bineinteles...
Am facut la viata mea altele si mai si, asa ca niste pene infipte-n cur n-ar fi ceva iesit din comun, aparat de fotografiat s-ar gasi, problema-i cine-mi face poza? :roll:
Last edited by Adar Marian on 06 Dec 2009, 19:00, edited 2 times in total.
Locked

Return to “CAFENEA”