Carotare beton

Dacă doriţi să cumpăraţi/vindeţi orice altceva

Moderator: dutustoica

Post Reply
Lorelai

Carotare beton

Post by Lorelai »

Necesare 3 sau 6 carotari diametrul 100 mm in planseu de beton 40 cm.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
valic

Re: Carotare beton

Post by valic »

Lorelai wrote:Necesare 3 sau 6 carotari diametrul 100 mm in planseu de beton 40 cm.
??????????
Valic
0744 644 368
laloi

Post by laloi »

Si eu as avea nevoie, pt hota, o carotare de 100 mm in perete de BCA (e vb de gaurit dintr-o bucata cu o scula care permite gauri de diametru mare... eu asa stiu, sper ca nu ma insel)
Ono

Post by Ono »

Laloi, de ce nu incerci cu pickhammerul? iti fac eu rost de unul, dar vii sa ti-l iei si sa-l aduci inapoi.
modigliani

Post by modigliani »

Lorelai wrote:Necesare 3 sau 6 carotari diametrul 100 mm in planseu de beton 40 cm.
Nu cred ca exista carote de 100 . Din ce stiu le gasesti la 90 sau 110 mm .

Cunosc pe cineva care se ocupa cu asta , numai ca nu-mi raspunde la tel . Mai incerc .
laloi wrote:Si eu as avea nevoie, pt hota, o carotare de 100 mm in perete de BCA (e vb de gaurit dintr-o bucata cu o scula care permite gauri de diametru mare... eu asa stiu, sper ca nu ma insel)
Stii bine . Ce-i special la carotare este faptul ca nu percuteaza si trece atat prin beton cat si prin orice armatura metalica . La 6 perforatii de 100 mm ( minim ) intr-un planseu de 400 mm, daca le faci cu un pickhammer ..... risti s-o ia dracii de placa !!! :lol: :lol: :lol:
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

laloi wrote:Si eu as avea nevoie, pt hota, o carotare de 100 mm in perete de BCA (e vb de gaurit dintr-o bucata cu o scula care permite gauri de diametru mare... eu asa stiu, sper ca nu ma insel)
Radule,pentru BCA este suficient un rotopercutor (bormasina cu percutie) ceva mai puternic,un burghiu vidia suficient de lung,o dalta si un ciocan!Dai mai multe gauri una langa alta si cu dalta strapungi golul de hota!
laloi

Post by laloi »

As fi preferat aceasta metoda din motive de (dis)confort, mai putina mizerie, ca deja toate sunt la locul lor... oricum, la primavara o sa rezolv, pe gerul asta nu ma risc ... si cred ca prin aceasta metoda etansarea pe langa gaura se face mai bine... in fine, daca apare un mester la obiect, il solicit si eu la primavara.
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Da de unde vine termenul asta de "carotare"?
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Mihai Vinturache wrote:Da de unde vine termenul asta de "carotare"?
De la remy. :lol: :lol: :lol:
cezar

Post by cezar »

dutustoica wrote:
Mihai Vinturache wrote:Da de unde vine termenul asta de "carotare"?
De la remy. :lol: :lol: :lol:
Sau de la whist ! :lol: :lol: :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

Buna seara,
Incerc sa dau si eu ceva de lucru la un coleg si uite ce iese ! :D
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
matei1971

Post by matei1971 »

Planseu de 40 cm? nu e greu de rezolvat deoarece carota are fix 40 cm lungime!
Ce armare are?( cate randuri de fier si ce diametre)
Pe perete situatia e mai complicata deoarece carotira trebuie fixata cu un conexpand pe perete deci se mai face o gaura in plus si nu stiu daca peretele de bca o sa tina atata greutate. Plus ca trebuie apa pt a und carota asa ca sa vezi mizerie! daca poti sa dai gaura din exterior e ok!
Eu am o carotiera la servici dar nu prea pot sa o scot, va rog sa imi spuneti unde locuiti pt a gasi o solutie!
laloi

Post by laloi »

Eu in comuna (pardon, oras) Pantelimon, ar fi excelent din exterior, putem da o gaura mica pe interior in axul gaurii mari, ca sa centram exact gaura... oricum, la primavara, pe gerul asta nu ma risc. Initiatorul topicului sa rezolve acu treaba, eu mai incolo, daca e posibil. Multumesc
Lorelai

Post by Lorelai »

matei1971 wrote:Eu am o carotiera la servici dar nu prea pot sa o scot, va rog sa imi spuneti unde locuiti pt a gasi o solutie!
Multumesc pentru oferta de ajutor, dar am solutii, am vrut sa stiu daca intereseaza acest job pe vreun coleg.
Inca o data multumesc !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Post Reply

Return to “Vânzare-Cumpărare orice altceva”