Palinca de Banisor
Moderator: dutustoica
-
- Moderator
Re: Palinca de Banisor
S-a marcat, Petrica.
Daca mai sunt doritori, comandati acum. Stocul este limitat.
Daca mai sunt doritori, comandati acum. Stocul este limitat.
Dutu, pune-ma si pe mine cu 4 L.
Multumesc !
Multumesc !
-
- Moderator
Bifat. Vorbim la telefon dupa ce ma-ntorc de la Periprava.Lorelai wrote:Dutu, pune-ma si pe mine cu 4 L.
Multumesc !
-
- Moderator
Prieteni, ieri am "aterizat" de la Banisor. Am completat rezerva de palinca.
Pentru cunoscatori
aceeasi calitate, extra - acelasi pret.
Aceleasi conditii de livrare.
Pentru cunoscatori

adica tot de 28 gradedutustoica wrote:Prieteni, ieri am "aterizat" de la Banisor. Am completat rezerva de palinca.
Pentru cunoscatori![]()

Valic
0744 644 368
0744 644 368
Valicule, stiu ca sunteti prieteni, dar hai sa nu exageram. De unde atatea grade? Apa de gura, atat.Valic wrote:adica tot de 28 grade
Esti mai rau ca mine ....valibu wrote:Valicule, stiu ca sunteti prieteni, dar hai sa nu exageram. De unde atatea grade? Apa de gura, atat.

Valic
0744 644 368
0744 644 368
- Mihai Vinturache
- Moderator
Dutule, trece-ma cu 4 litri.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
-
- Moderator
Pentru barbati adevarati, aceasta palinca are 50 de gradevalic wrote:adica tot de 28 gradedutustoica wrote:Prieteni, ieri am "aterizat" de la Banisor. Am completat rezerva de palinca.
Pentru cunoscatori![]()

-
- Moderator
S-a marcat Mihai. Oricum, ti-am ramas dator de tura trecuta. Ne auzim maine la telefon si vei primi licoarea unde doresti.Mihai Vinturache wrote:Dutule, trece-ma cu 4 litri.
-
- Moderator
Vali, iti multumesc pentru reclamavalic wrote:Valicule, stiu ca sunteti prieteni, dar hai sa nu exageram. De unde atatea grade? Apa de gura, atat.valibu wrote:adica tot de 28 grade

Ia in calcul si un impozit pe dop, pe teava de la cazan sau de ce nu pe coada prunei.

Amandoi aveti dreptate. La butoi are 50 de grade, la sticla poate avea...cat doreste Dutu si cat merita clientul.

-
- Moderator
Prietene, pentru mine ai fost, esti si vei fi clientul etalon. Ai primit intotdeauna cat ai meritatcezar wrote:Amandoi aveti dreptate. La butoi are 50 de grade, la sticla poate avea...cat doreste Dutu si cat merita clientul.![]()
![]()

Dutule, mai ai? Vreau si eu 4 l.
-
- Moderator
Maine voi fi in zona 1 Mai. Te sun din timp.Dan T wrote:Dutule, mai ai? Vreau si eu 4 l.
-
- Moderator
Andrei, iti multumesc pentru fidelitate. Maine pot sa-ti aduc palinca, ori la Berceni ori la firma. Da-mi un telefon.
0730.013.087
0730.013.087
-
- Moderator
A mai ramas ceva din stocul de sarbatori. Daca sunt doritori, dintre cei care vin la cafenea, astept un telefon.
dutustoica wrote:Andrei, iti multumesc pentru fidelitate. Maine pot sa-ti aduc palinca, ori la Berceni ori la firma. Da-mi un telefon.
0730.013.087
Cam tarziu , dar trebuie sa-ti spun ca ...
Imi place ca dupa ce trec peste ea cateva luni bune (5-6), devine eterica si catifelata, cu o aroma placuta, aproape ca un cognac bun. Avand si culoarea chihlimbarie, e de senzatie la mai toate ocaziile la care o pun pe masa. Chiar si cand sunt singur la masa...
Andrei Riga