Domnule draga,valibu wrote:Uite ca ma bag si io pe aici, mai mult sau mai putin ca altii. Chiar daca unii "ma dau cu piatra", pana la urma ce avem de castigat noi, cei care cotizeaza? O amarata de viza de frontiera careia nu-i mai vad rostul, dar care trebuie. Tineti oarecum in secret actiunile voastre. Va place sa iesiti in fata cu ce ati realizat. Nu credeti ca toata goana asta dupa afirmare loveste tot in noi? In cei care cotizeaza? Hai sa fim seriosi, chiar daca am cazut spre penibil, este ce gandesc. As vrea doar sa ma duc sa-mi iau o rovinieta pentru o zi, cu care sa pescuiesc toata acea zi unde vreau, pe apele publice.
Am sustinut si m-am implicat cat am putut. Si colo, si colo.
Ma dor ambitiile voastre!
Ma surprind - in mod neplacut - afirmatiile dvs.
In primul rand intrebarea "ce avem de castigat noi, cei care cotizeaza?" este absolut gratuita si tardiva, deorece APC 21 a facut o oferta, iar cei carora le-a convenit, s-au inscris in asociatie. Unii pentru permisul ANPA (altfel, conform ordinului ANPA, nu pot pescui), altii si pentru PG-uri, cei care pescuiesc la Dunare pe zonele de frontiera. Si mai este o categorie - in care nu v-am inclus si pe dvs - pescarii sportivi, prieteni, care fac orice pentru o iesire impreuna, pentru cateva zile, pe mal de Dunare.
In al doilea rand, pentru patru "amarate de vize de frontiera, carora nu le vedeti rostul, dar care trebuie"

In al treilea, "iesitul in fata cu realizarile noastre, secretul lor si goana dupa afirmare" sunt niste gulgute pe care va permiteti sa le exprimati, fara a avea nici cel mai pueril argument.
Sunt total de acord cu dvs.: nu trebuie sa facem eforturi mari, ca sa ne dam seama ca ceea ce spuneti depaseste penibilul.
Referitor la rovinieta, am auzit ca in Austria sau Spania se dau pentru o zi. Fir intins.............
Chestiunea cu implicarea " si colo si colo", este una care va priveste strict si pe care ar trebui s-o dezvoltati. Daca nu va convine APC 21, aveati o gramada de alte oferte, la peste 100 lei si fara "amaratele de vize de frontiera".
Singurul tratament impotriva "ambitiilor noastre" il aveti la indemana permanent: IGNORATI-NE!