SITUATIA PERMISELOR DE GRANITA (PG)

Moderator: administrator

dutustoica
Moderator

Re: SITUATIA PERMISELOR DE GRANITA (PG)

Post by dutustoica »

valibu wrote:Uite ca ma bag si io pe aici, mai mult sau mai putin ca altii. Chiar daca unii "ma dau cu piatra", pana la urma ce avem de castigat noi, cei care cotizeaza? O amarata de viza de frontiera careia nu-i mai vad rostul, dar care trebuie. Tineti oarecum in secret actiunile voastre. Va place sa iesiti in fata cu ce ati realizat. Nu credeti ca toata goana asta dupa afirmare loveste tot in noi? In cei care cotizeaza? Hai sa fim seriosi, chiar daca am cazut spre penibil, este ce gandesc. As vrea doar sa ma duc sa-mi iau o rovinieta pentru o zi, cu care sa pescuiesc toata acea zi unde vreau, pe apele publice.
Am sustinut si m-am implicat cat am putut. Si colo, si colo.
Ma dor ambitiile voastre!
Domnule draga,
Ma surprind - in mod neplacut - afirmatiile dvs.
In primul rand intrebarea "ce avem de castigat noi, cei care cotizeaza?" este absolut gratuita si tardiva, deorece APC 21 a facut o oferta, iar cei carora le-a convenit, s-au inscris in asociatie. Unii pentru permisul ANPA (altfel, conform ordinului ANPA, nu pot pescui), altii si pentru PG-uri, cei care pescuiesc la Dunare pe zonele de frontiera. Si mai este o categorie - in care nu v-am inclus si pe dvs - pescarii sportivi, prieteni, care fac orice pentru o iesire impreuna, pentru cateva zile, pe mal de Dunare.
In al doilea rand, pentru patru "amarate de vize de frontiera, carora nu le vedeti rostul, dar care trebuie" :oops: :oops: :oops: si pe care le primiti gratuit, noi facem sute de km cu masinile noastre si ne consumam din timpul nostru - la fel de pretios ca al dvs. - pentru a le obtine.
In al treilea, "iesitul in fata cu realizarile noastre, secretul lor si goana dupa afirmare" sunt niste gulgute pe care va permiteti sa le exprimati, fara a avea nici cel mai pueril argument.

Sunt total de acord cu dvs.: nu trebuie sa facem eforturi mari, ca sa ne dam seama ca ceea ce spuneti depaseste penibilul.

Referitor la rovinieta, am auzit ca in Austria sau Spania se dau pentru o zi. Fir intins.............

Chestiunea cu implicarea " si colo si colo", este una care va priveste strict si pe care ar trebui s-o dezvoltati. Daca nu va convine APC 21, aveati o gramada de alte oferte, la peste 100 lei si fara "amaratele de vize de frontiera".

Singurul tratament impotriva "ambitiilor noastre" il aveti la indemana permanent: IGNORATI-NE!
p_m_1959

Post by p_m_1959 »

Fratilor,opriti-va! omul a spus ce gandeste,ca ne convine,ca nu ne convine ,
a fost alegerea lui si e mai bine ca a spus-o aici direct fara ocolisuri;santeti
dezamagiti pentru ca percepuse-ti altfel omul Bucoveanu,eu nu sant dezamagit,
cine e cu sufletul si in spiritul prieteniei acestei asociatii, bine! cine nu e liber sa faca ce vrea,
poate sa vina si diseara la cafenea sa mai vorbim de una de alta.

Post by cezar »

dutustoica wrote:
valibu wrote:Uite ca ma bag si io pe aici, mai mult sau mai putin ca altii. Chiar daca unii "ma dau cu piatra", pana la urma ce avem de castigat noi, cei care cotizeaza? O amarata de viza de frontiera careia nu-i mai vad rostul, dar care trebuie. Tineti oarecum in secret actiunile voastre. Va place sa iesiti in fata cu ce ati realizat. Nu credeti ca toata goana asta dupa afirmare loveste tot in noi? In cei care cotizeaza? Hai sa fim seriosi, chiar daca am cazut spre penibil, este ce gandesc. As vrea doar sa ma duc sa-mi iau o rovinieta pentru o zi, cu care sa pescuiesc toata acea zi unde vreau, pe apele publice.
Am sustinut si m-am implicat cat am putut. Si colo, si colo.
Ma dor ambitiile voastre!
Domnule draga,
Ma surprind - in mod neplacut - afirmatiile dvs.
In primul rand intrebarea "ce avem de castigat noi, cei care cotizeaza?" este absolut gratuita si tardiva, deorece APC 21 a facut o oferta, iar cei carora le-a convenit, s-au inscris in asociatie. Unii pentru permisul ANPA (altfel, conform ordinului ANPA, nu pot pescui), altii si pentru PG-uri, cei care pescuiesc la Dunare pe zonele de frontiera. Si mai este o categorie - in care nu v-am inclus si pe dvs - pescarii sportivi, prieteni, care fac orice pentru o iesire impreuna, pentru cateva zile, pe mal de Dunare.
In al doilea rand, pentru patru "amarate de vize de frontiera, carora nu le vedeti rostul, dar care trebuie" :oops: :oops: :oops: si pe care le primiti gratuit, noi facem sute de km cu masinile noastre si ne consumam din timpul nostru - la fel de pretios ca al dvs. - pentru a le obtine.
In al treilea, "iesitul in fata cu realizarile noastre, secretul lor si goana dupa afirmare" sunt niste gulgute pe care va permiteti sa le exprimati, fara a avea nici cel mai pueril argument.

Sunt total de acord cu dvs.: nu trebuie sa facem eforturi mari, ca sa ne dam seama ca ceea ce spuneti depaseste penibilul.

Referitor la rovinieta, am auzit ca in Austria sau Spania se dau pentru o zi. Fir intins.............

Chestiunea cu implicarea " si colo si colo", este una care va priveste strict si pe care ar trebui s-o dezvoltati. Daca nu va convine APC 21, aveati o gramada de alte oferte, la peste 100 lei si fara "amaratele de vize de frontiera".

Singurul tratament impotriva "ambitiilor noastre" il aveti la indemana permanent: IGNORATI-NE!
Fratilor, haideti sa nu ne "ofuscam" de pomana !
Omul a emis o opinie si...atata tot !
Nu ne-am propus sa tinem in secret actiunile pe care le intreprindem in folosul pescarilor, pentru ca suntem siguri ca pe majoritatea chiar ii intereasa ca are cineva grija de problemele lor (mari, mici, etc).
Iar cand reusim cate ceva,...iesim in fata, chiar cu mandrie.
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

pai sa nu mai faci asa Cezare :lol: mai modest tata,ciocu mic,numai ca dupa aia zice lumea ca santem secretosi si tinem pt noi,iar nu-i bine,c-asa-i romanul :lol: :lol: dar cum o fi bine :roll:
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

cezar wrote: Fratilor, haideti sa nu ne "ofuscam" de pomana !
Omul a emis o opinie si...atata tot !
Nu ne-am propus sa tinem in secret actiunile pe care le intreprindem in folosul pescarilor, pentru ca suntem siguri ca pe majoritatea chiar ii intereasa ca are cineva grija de problemele lor (mari, mici, etc).
Cezar, stii foarte bine ca eu nu ma "ofuschez" nici de pomana, nici fara pomana. Pur si simplu m-au deranjat afirmatiile facute de dl. Bucoveanu, din urmatoarele motive:
1. Aceeasi opinie a postat-o si pe APS, iar cel care i-a raspuns a facut cateva aluzii absolut gratuite.
2. Amaratele alea de vize de frontiera, au fost solicitate de pescari, noi nu le-am bagat la nimeni pe gat.
3. "Goana noastra dupa afirmare" inseamna zile si ore de munca, deplasari la Politiile de frontiera, organizari de actiuni si multe altele, nicidecum lovituri la plexul cotizantilor. Si toate astea fara niciun beneficiu material.
4. Nu mi se pare corect ca dupa ce dai o mana de ajutor si te implici, sa-ti manifesti astfel parerea de rau ca ai facut-o.

Asa cum afirmatiile dlui Valibu - referitoare la activitatea APC 21 - le socotiti o opinie, va rog sa considerati si postarea mea, o opinie la opinia dumnealui. Asta in virtutea dreptului pe care-l are fiecare membru APC 21 sau forumist. Atat si nimic mai mult, fara suparari, ofuscari sau "sarit la beregata".

Iar cand reusim cate ceva,...iesim in fata, chiar cu mandrie.[/b] Citat din Cezar.
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

Costine !
Dupa 20 de ani de "democratie originala" si multe "tepe" luate de la "smecheri",(de majoritatea dintre noi,unii spun , altii NU ,in toate domeniile),OAMENII de buna credinta(stupid people),au inceput sa si gandeasca cu "capul" , nu numai cu INIMA......si vechea vorba ...."acum sufla si in iaurt ,daca ciorba a fost prea fierbinte"...Personal ,cred ca este un lucru bun ca cei ce arunca un ochi pe acest site,( membrii ,ori nemembrii), sa isi expuna parerile si suspiciunile ......totul despre PC 21, trebuie sa fie transparent,toata "lumea" sa aiba posibilitatea sa vada "ce si cum" se face aici...... evident cu mici secrete! Oricum "carcotasi "se vor gasi permanent si care cauta "nod" si in "papura" ,chiar daca stiu ca nu exista asa ceva....
Sa auzim numai de BINE!

P.S. Ne vedem la Cafenea in aceasta seara!
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

George,tu ai dreptate,de asta nici nu m-a deranjat prea tare ce-a scris Vali,probabil a avut o zi proasta,ne vedem disera :) !
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

Dutu ! Am postat cam in acelasi timp...!Te rog, nu te supara ca ai ajutat pe cineva intr-o anumita problema, iar acesta mai si "carcoteste", este in firea umana acest fapt,dar ceea ce a fost facut bine si din suflet,mereu va fi deasupra,la fel ca unt-de-lemnul pe apa! Nu fi "oltean", care se aprinde repede si da raspunsul pe masura intrebarii,(fara a purta ranchiura),ca eu stiu cu totul altceva...stai ....,stai si cugeti, dar.... se pare ca s-a intrecut masura....Cred ca trebuia sa traim in alte vremuri,atunci cand "VORBA era"VORBA si CUVANTUL CUVANT"....Aici s-a ajuns prin BECALI-zarea populatiei... cred ca stim cu totii care este unitatea de masurare a PROSTIEI.... BECALUL ....cu multiplii si submultiplii ei! Scuze ,hai sa nu ne indepartam de subiect!
cezar

Post by cezar »

& Dutu

Treaba cu "ofuscatul" era la persoana I-a plural, nu se referea la tine in mod special.
Singurul lucru care ar fi de spus, este ca ne-am angajat constient sa facem o treaba si...o vom face.
Este o vorba care spune: "se da cu piatra numai in copacul care face roade".
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

NORMAL....ca doar trebuie culese roadele cat mai multe si cat mai"USOR"," SIMLPLU",etc....ceea ce inseamna "PROFIT"!... Si ce este aproape "DE GEABA ", este TARE BUN....!Pomana "INGRASA"se depune stat de "slana "care tine de "cald" mai tarziu....nu se stie cand, dar este BUNAAAA.....(pentru anumite persoane)......
Last edited by George Saftoiu on 11 Mar 2010, 13:29, edited 3 times in total.
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Eu cred ca Valentin a postat si aici din "greseala" (pentru a evita vreo "discriminare"), postarea dorind a fi citita si insusita de catre APS. Ce m-a condus la concluzia asta? Este vorba de paragraful in care mentiona ca a facut cate ceva pentru asociatie, iar referitor la APC21 nu avea ce anume ca aceasta abia s-a infiintat si nu a apucat sa-si bucure sau dezamageasca membri. Din cate imi amintesc, Valentin s-a implicat cel putin in actiunea APS cu copiii institutionalizati din 2008. Ma indoiesc ca ar fi vorba de vreo carcoteala din partea lui. Baiatul a vrut sa mentioneze ca si APS trebuie sa reinceapa (aceasta ca a avut o pauza deloc neglijabila privitoare la "atentia" acordata membrilor datorita arbitrajului... la care in cele din urma a renuntat) sa se ingrijeasca si de cotizant exceptie facand vizele PG pe care "toata lumea" le obtine pentru membrii sai. Valentin asteapta si altceva inafara de vizele PG, lucru care se pare ca va fi realizat de catre APC21 dar si de catre APS...
Ce buna-i concurenta asta... :lol:
0745578278
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

George Saftoiu wrote:Dutu ! Am postat cam in acelasi timp...!Te rog, nu te supara ca ai ajutat pe cineva intr-o anumita problema, iar acesta mai si "carcoteste", este in firea umana acest fapt,dar ceea ce a fost facut bine si din suflet,mereu va fi deasupra,la fel ca unt-de-lemnul pe apa! Nu fi "oltean", care se aprinde repede si da raspunsul pe masura intrebarii,(fara a purta ranchiura),ca eu stiu cu totul altceva...stai ....,stai si cugeti, dar.... se pare ca s-a intrecut masura....Cred ca trebuia sa traim in alte vremuri,atunci cand "VORBA era"VORBA si CUVANTUL CUVANT"....Aici s-a ajuns prin BECALI-zarea populatiei... cred ca stim cu totii care este unitatea de masurare a PROSTIEI.... BECALUL ....cu multiplii si submultiplii ei! Scuze ,hai sa nu ne indepartam de subiect!
Prietene, sincer, nu prea inteleg ce vrei sa spui, dar ai dreptul si tu la opinie.
M-am aprins ca un ardelean, dar mi-a trecut imediat. Asa am simtit eu ca trebuie sa raspund la aceea postare, indiferent de autorul ei. Fara suparare si fara ranchiuna, pentru ca, citez un prieten, clasic in viata:"cin' se supara ii taiem nasul". :oops: :oops: :oops:
Cat priveste vremurile, parerea mea este ca traim vremurile pe care le meritam.
p_m_1959

Post by p_m_1959 »

Gagimane!si eu aetept un suv,dar nu se poate!

Post by fly_db »

Pe site-ul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura a fost postata decizia de aprobare a procedurii de eliberare a permiselor de pescuit recreativ sportiv.Vezi:
http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=22
fly_db

Post by fly_db »

In concluzie, conform procedurii aprobate, pentru ridicarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv de la filialele teritoriale ANPA, asociatiile vor prezenta listele nominale cu beneficiarii permiselor , pe categorii de permise , cu dovada/dovezile de plata la trezorerie si cu documentele care dovedesc ca sunt pensionari, elevi, handicapati, etc. Foarte, foarte mare birocratia.
cezar

Post by cezar »

fly_db wrote:In concluzie, conform procedurii aprobate, pentru ridicarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv de la filialele teritoriale ANPA, asociatiile vor prezenta listele nominale cu beneficiarii permiselor , pe categorii de permise , cu dovada/dovezile de plata la trezorerie si cu documentele care dovedesc ca sunt pensionari, elevi, handicapati, etc. Foarte, foarte mare birocratia.
Birocratie foarte mare, dar noi ne-am facut evidente "beton" ! :lol:
mdd69ro

Post by mdd69ro »

cezar wrote:
fly_db wrote:In concluzie, conform procedurii aprobate, pentru ridicarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv de la filialele teritoriale ANPA, asociatiile vor prezenta listele nominale cu beneficiarii permiselor , pe categorii de permise , cu dovada/dovezile de plata la trezorerie si cu documentele care dovedesc ca sunt pensionari, elevi, handicapati, etc. Foarte, foarte mare birocratia.
Birocratie foarte mare, dar noi ne-am facut evidente "beton" ! :lol:
beton-beton, dar ca sa fie armat, cam pe ce data preconizati ca intram in posesia lor?

sanatate maxima!
Sanatate maxima!
Daniel
0723.524.522
cezar

Post by cezar »

& mdd69

Pai, sa socotim !
Sa zicem ca marti dupa amiaza luam permisele de la Buftea, le personalizam cu numele dvs.(conform evidentelor "beton"), le fotocopiem pentru PG-urile de la Giurgiu si Tulcea care sunt mai curiosi sa va admire permisul ANPA si...din acest moment sunt doua variante :
- va inmanam permisul ANPA, dvs pescuiti unde vreti, dar nu pe granita, pentru ca pastram carnetul ca sa-l trimitem la Giurgiu. Deci, daca va grabiti, cam pe vineri-sambata puteti avea "faimosul cartonas" in buzunar.
- daca nu va grabiti, continuam cu vizele Tulcea si Giurgiu, iar cam spre sfarsitul lunii, primiti intreg pachetul.

Cam asta-i !
pescarul33

Post by pescarul33 »

cezar wrote:& mdd69

Pai, sa socotim !
Sa zicem ca marti dupa amiaza luam permisele de la Buftea, le personalizam cu numele dvs.(conform evidentelor "beton"), le fotocopiem pentru PG-urile de la Giurgiu si Tulcea care sunt mai curiosi sa va admire permisul ANPA si...din acest moment sunt doua variante :
- va inmanam permisul ANPA, dvs pescuiti unde vreti, dar nu pe granita, pentru ca pastram carnetul ca sa-l trimitem la Giurgiu. Deci, daca va grabiti, cam pe vineri-sambata puteti avea "faimosul cartonas" in buzunar.
- daca nu va grabiti, continuam cu vizele Tulcea si Giurgiu, iar cam spre sfarsitul lunii, primiti intreg pachetul.

Cam asta-i !
pai si ziceti ca daca dorim, astazi putem intra in posesia permiselor anpa ??? :D :D
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
cezar

Post by cezar »

pescarul33 wrote:
cezar wrote:& mdd69

Pai, sa socotim !

Cam asta-i !
pai si ziceti ca daca dorim, astazi putem intra in posesia permiselor anpa ??? :D :D
Daca cititi mai atent postarea mea anterioara, veti vedea ca nu se poate de azi ! ;)

Sintagma "din acest moment" se refera la momentul care urmeaza personalizarii si fotocopierii permnisului, care va avea loc de pe la mijlocul saptamanii viitoare.
Locked

Return to “ANUNTURI PESCAR CLUB 21”